Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Veterama Hockenheimring או Techno Classica Essen?

amosbmw
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לנסוע לגרמניה לאחת התערוכות שבכותרת, שנחשבות הגדולות בתחום האספנות והן מתחרות זו בזו.

שתי התערוכות מתקיימות באותו סופשבוע (29 למרץ) וצריך לבחור אחת מהן.

אבקש מאנשים שביקרו בעבר לייעץ:

1. מעניין אותי לראות מכוניות אספנות, בעיקר מהתקופה לאחר מלחמת העולם השנייה עד שנות השמונים. כרגע אינני מעוניין לרכוש.

2. שוק החלקים - לא מטרת הנסיעה מבחינתי אבל יהיה נחמד לחזור עם כמה מזכרות או חלקים לBMW שלא ידעתי שאני צריך אותם. האם נדרש תשלום במזומן או מקובל להשתמש בכרטיסי אשראי?

3. מבחינת נוחיות הגעה - אסן יותר קרובה לשדה תעופה חצי שעה ברכבת מדיסלדורף ואילו הוקנהיים במרחק שעה וחצי רכבת מפרנקפורט.

4. אפשרויות לינה - מבדיקה שטחית שעשיתי באסן יותר יקר. המלצות למקומות לינה יתקבלו בברכה, במיוחד כאלה שאפשר ללכת מהם ברגל לתערוכה ולא עולים הון. אני שומר שבת.

מודה לכם על כל מידע שיכול לעזור.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

הטכנו קלאסיקה מתחילה ב 26.3 ומסתיימת ב 30.3

אני נוסע לשם ב 26.3 לטעמי הטכנו קלאסיקה יותר מעניינת וצבעונית,הווטראמה נראית כמו שוק יד שניה (לא שזה רע בשביל חלפים).גם בטכנו קלסיקה יש שוק אביזרים וחלפים.

אני נוחת בדיסלדורף שקרובה לתערוכה ולן באסן.

בזמן התערוכה רוב המלונות הקרובים מלאים עד אפס מקום או שהם בתקציב גבוה.

עריכה אחרונה על ידי AviR1969
  • תוכן חדש...