Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמוץ , בני,

אני שמח לגלות שטעיתי,

ושאכן היה מפגש אחד, שבגלל סיבות אירגוניות פוצל לשניים

זה פשוט לא נראה כך ממבט ראשון בתור אחד שסתם הגיע מהשפלה הרחוקה , החנה את רכבו והלך לארומה לחפש קצת שתיה קרה , וגילה מה שנראה כעוד מפגש במקביל.

הצעת שיפור קטנה לפעם הבאה

מבצעים את ההשקה בצד כולם ביחד , ואז נכנסים לרכב , נוסעים מספר שניות ומגיעים לקפה כולם ביחד

תודה על האירוח.

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
הנה צילום משנת 1965 של האמ ג'י (אני צילמתי...)

ה MG הזו בארץ מזמן מזמן ואז היה מותר להביא מכוניות עם הגה בצד ימין. האיסור הוא מאז שנות התשעים על יבוא והעלאת רכבי יבוא עם הגה ימני לכביש. מותר ליבא רכב עם הגה ימני למטרות תצוגה ולא לנסיעה.

שלמה דן גדרון

פורסם
מותר ליבא רכב עם הגה ימני למטרות תצוגה ולא לנסיעה.

האם תוכל לתת קישור או מראה מקום לתקנה האומרת זאת במפורש? (כי נאמר לי על ידי גורמים יודעי דבר שאפילו זה אסור).

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

שלום לכולם, שמי עומר נגר.

צילמתי כמה תמונות "בזווית אחרת" מהמפגש.

לא הצלחתי לשתף את התמונות כאן, אבל בכל מקרה הן הועלו לדף תמונות של בפייסבוק.

קישור ישיר לאלבום מהמפגש לחץ כאן!

פורסם
שלום לכולם, שמי עומר נגר.

צילמתי כמה תמונות "בזווית אחרת" מהמפגש.

לא הצלחתי לשתף את התמונות כאן,

עומר, ברכות להצטרפותך למפגש הצפוני,

ברשותך, אנו מעלים מספר תמונות שלך "בזווית אחרת" מהמפגש.

להתראות בשישי במפגש הצפוני בארומה "BIG קריות".

x6fq.jpg

wzp2.jpg

g9w0.jpg

whvt.jpg

l6sh.jpg

twkw.jpg

dgwo.jpg

vrcf.jpg

חפשו אותנו גם בפייסבוק -"המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם !!

פורסם

כפי שכתבתתי מספר תגובות למעלה:

לא יירשם רכב, למעט רכב עבודה המיועד לפי מבנהו לטיאוט בדרך, אלא אם מערכת ההיגוי וגלגל ההגה או הכידון מותקנים בצד שמאל של הרכב.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

דודי.

בהמשך להסבר לפיו ביג לא מארחים גוף מסחרי:

מועדון החמש הוא לא גוף מסחרי, כאשר נאמר לנו שאנחנו יכולים להגיע להשקה אבל בלי דגלים או סמלים, עוד לא נאמרה במועד זה אף מילה על כוונה להזמין את היבואן להשקה,כך שלא זו הסיבה.

בכל השקה עומדים לצד הבמה דגלי המועדון ודגלי המדינה, גם אם ההשקה היא בשיתוף מועדון אחר, אלפא קלאסיק במקרה זה.

אני שמח על השיחות שהיו במקום, אולי בכל זאת מעז יצא מתוק.

קובי

פורסם
"לא ירשם" פרושו "לא ישוחרר מהמכס" או פירושו "לא יקבל רישיון תנועה בדרכים?"

תייר בריטי מגיע עם מכוניתו המצוידת בהגה ימני, יכנס וגם ינוע בכבישי מדינת ישראל לפרק זמן קצוב. היו לי לקוחות כאלו, וראה גם את "ראלי לונדון ירושלים" שנערך בשנים עברו. המסמך שהוא מקבל עם כניסתו למדינה, הוא מסמך של יבוא זמני.

המקרה הנוסף, הוא של כלי רכב שאמור להגיע לצורך בחינה או תצוגה, או כלי מיוחד המגיע לצורך עבודה מוגדרת, לדוגמא: משאיות המובילות ציוד של קרקס או ציוד של קבלן מחו"ל המבצע עבודותתשתית בארץ. כלי רכב זה מגיע במעמד של "קרנה" (A.T.A. CARNET).

כלי רכב זה המגיע לתצוגה או בחינה, לא רשאי לנוע בכוחות עצמו בדרכים, אלא יועבר על גבי מוביל כאשר הוא נחשב בתנאי החסנה במחסן ערובה.

ראה מסמך המכס בקישור הבא: http://taxes.gov.il/customs/Documents/Nehalim/nohalaAmanotAta6.7.pdf

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

תודה, אבל איני מתכוון ליבוא זמני לסוגיו, ולא לקרנה. האם אני, אזרח ישראל ותושב ישראל, יכול ליבא רכב עם הגה ימני פשוט כדי לשים אותו אצלי בגינה, למשל?

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

• תוכן חדש...