Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

לפני פלוס מינוס שבועיים הגיע האנפילד שלי מהודו(שנת 1981).עכשיו כמו שבטח אתם יודעים אני חייב להעביר אותו תקינה +טסט,ונשארו לי בערך חודשיים לעשות כך.עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לדרישות התקינה ,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהן(במיוחד אדם שעשה זאת ועדיף אדם שעשה זאת עם אנפילד ).

שאלה ראשונה:אילו מסמכים עליי להביא ליום התקינה?

שאלה שנייה:מהן הדרישות מהאופנוע ביום התקינה?(איתותים שעובדים וכדומה).

שאלה שלישית:אני גר בראשון,איפה הכי כדאי להעביר אותו תקינה?(מקום הוגן....)

שאלה רביעית:יש לי נזילת שמן מאיזור תיבת הגיר(היכן שיושב הציר של הקיק והציר של ההילוכים למי שמכיר את האנפילד),דיברתי עם הבחור ששלחתי לי אותו מהודו והוא אמר לי לשים גריז במקום השמן(אכן יש באיזור זה פיית גירוז),אשמח לקבל המלצות מהמומחים פה מה כדאי לעשות.

פורסם

אני יכול לתאר לך תהליך ״גיור״ של גולדווינג אספנות שאני נמצא בסיומו.

1. יום ג בבוקר מחלקת התקינה במשרד הרישוי בחולון, מומלץ להגיע מוקדם, יש לשלם אגרה של 230 ש״ח .

2. עמדה מס׳ 1 בחולון, בדיקה ואימות.

3. כל התהליך, יכול לקחת לך יום שלם, או לחילופין שעתיים, תלוי אם בחרת לעשות הכל בכוחות עצמך, או להיעזר במי שבאמת בפועל מנהל את התור. אתה תמצא אותם בכל מקום שם, את המנהלים האמיתיים של משרד הרישוי.

4.טסט במכון רישוי, יש צורך באישור לרכב מיושן ממוסך מורשה ( בדיקת בלמים)

5. חזרה למשרד הרישוי בחולון עם כל הניירת, והוצאת ניירת סופית

6. יש להביא רישיונות זמניים, טפסי שחרור מהמכס, (בקיצור תביא את כל הניירת שיש לך...)

7.לגבי נזילות, וכדו׳, נראה לי שככל שהאופנוע יראה שמור ומתוחזק, יהיה לך תהליך ״גיור״ קל יותר.

8. בהצלחה

פורסם
אני חושב שמשרד הרשוי לקח לי את הטופס שחרור המכס ביום שהוצאתי לו רישיון זמני ,הגיוני?

צריך לקבוע אצלם תור ,ליום התקינה ,או לבוא באקראי פשוט?

זכור לי שבזמנו כשהיה יבוא של אופנועים אלו מהודו הייתה הסבה של הרגליות לצד הנגדי היות ובאופנועים הבריטיים רגלית ההילוכים בצד ימין ובלם הרגל בצד שמאל.השאלה היא האם המצב של הרגליות זהה היום והאם זה עובר תקינה ?.

בברכה אריק

פורסם
אני חושב שמשרד הרשוי לקח לי את הטופס שחרור המכס ביום שהוצאתי לו רישיון זמני ,הגיוני?

צריך לקבוע אצלם תור ,ליום התקינה ,או לבוא באקראי פשוט?

ממש לא,

אתה צריך אותו להמשך התהליך. בדוק היטב שהוא נמצא אצלך בניירות.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מישהו יודע אולי איזה מוסך מוכן לתת אישור בדיקת בלמים לאופנוע אספנות ?כמה זה עולה?

"ניר צפר- מעבדות רכב" בחולון.

היחיד שמורשה לתקינה של אופנועים.

פורסם

הוא לא צריך תקינה , רק אישור רכב מיושן

מכל מוסך מורשה של אופנועים

בעקרון המוסך שנתן לך אישור שירות עבור טופס היבוא יכול גם לתת לך את האישור המדובר

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...