Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמצאתי זה רק זה מתוך נוהל 01/07 "ביצוע פיקוח הנדסי על הייצור המקומי ופיקוח על יבוא מוצרי תעבורה לישראל" (סעיף 7.8)

מתן רשיון יבוא לחלקי חילוף ומכללים משומשים

יאושר יבוא חלקי חילוף ומכללים משומשים שלא פורסם לגביהם בנספח תקן או

מפרט, ובלבד שלא יהוו חלק ממערכת הבלמים, ההגה, המתלה או האופנים של

הרכב, למעט שמשות ופנסים תקניים.

ובנוסף את נוהל 08/04 ששם יש רשימת חלפים שלא דורשים אישור יבואן/מוסך (ולכן אני מבין שהם בטיחותיים למרות שהרשימה מכילה בברור חלפים לא בטיחותיים בעליל)

אני מציע למי שחייב ליבא חלפים משומשים (כי לא ניתן להשיג חדשים ובארץ אין) שינסה להשתמש (בעזרת בעל מוסך/מפעל שיפוץ) בנוהל 13/04 המאפשר ליבא חלפים משומשים לשיפוץ בארץ.

ודרך אגב לגבי הגאים חליפיים ספציפית יש את נוהל 05/04 שדורש אישור מעבדה ולא מגביל להגה משומש.

פורסם

ני הכנסתי הגה לארץ לפני חודש, משומש מקורי של JEEP.

ההגה הגיע אליי לדואר בשכונה בלי שום דרישה של אישור משרד התחבורה.

מה שמחזק אצלי את הסברה שהבדיקות הן אקראיות, במיוחד שעל החבילה היה כתוב באותיות גדולות,

jeep cj wrangler cherokee warapped leather steering

מה שהיה צריך לגרום להם לפתוח אותה ולדרוש אישור של משרד התחבורה.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם.

הזמנתי הגה משומש מחו"ל והוא נעצר במכס.

דיברתי עם מר ראובן שהוזכר כאן בשירשור והוא טוען כי לא ניתן לייבא גלגל הגה משומש כיוון שמדובר בחלק בטיחותי.

הסברתי כי מדובר בחלק זהה לזה שמורכב אצלי באוטו וכי הוא מגיע ללא כרית אוויר אך ראובן בשלו וטוען כי לא ניתן לייבא. ראיתי כי חלקכם רשמתם שניתן לייבא הגה משומש. האם יש למישהו הצעות בנושא?

תודה

פורסם

לבקש יפה מהמוכר להסכים לקבל את זה חזרה, בניכוי עלות המשלוח חזרה אם היא תחול עליו, ופעם הבאה להביא הגה במזוודה.

פורסם

אני נפעם בכל פעם מחדש מהמכס, משרד התחבורה ואוסף חדלי האישים שמנצחים על המקהלה.

אולי בכל זאת היה ראוי למכור חלקי פנטומם לאיראנים, לפעמים אני חושב שאחמניגד רק יעשה לנו טובה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...