Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום ניגשתי לדואר / מכס בדרך ההגנה, לשחרור חבילת חלפים עבור סובארו טנדר.

החבילה הכילה סוכך שמש, מראה, מנורת פנים, סמלים וגלגל הגה.

ציפיתי שאני אצטרך לעבור דרך משרד התחבורה להביא אישורים, אבל נאמר לי כי החבילה לא מאושרת לכניסה לארץ.

זהו - לא מאושרת.

כמו כן, לא ניתן "לפרק" את החבילה, כל הפריטים מאושרים מלבד ההגה - ועל כן החבילה תוחזר לשולח.

עלות המשלוח היא על חברת הדואר.

מאוד מאוד מעצבן - קראתי פה על חברים אשר שיחררו הגאים, אומנם לא הגה של סובארו GL משנות ה-80, אבל בכל זאת...

טוב, אז איך אני משיג הגה - נוסע לשטחים???

אייל

סובארו טנדר 1988

פורסם

אין שום בעיה להכניס הגה לארץ, במיוחד כשהוא מקורי. (כבר הכנסתי שלושה לארץ) ובזמנו עוד חבר פורום הכניס אחד לסיאט לאון שברשותו.

יתרה מזו ניתן לפרק את החבילה ולשלם אך ורק על הפריטים הרצויים.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני יותר ויותר מתחיל לקבל את הרושם שהמכס בחיפה והמכס במכרז נמצאים ב 2 מדינות שונות, עם חוקים שונים ויחס שונה.

הלוואי ותצליח להכניס את החבילה הזאת לארץ, תלחם עליה כמה שאפשר.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

ולא מזמן הכניסו לסובארו SVX.

ראיתי את ההודעות.

ביבוא חבילות אמרו שבודק של משרד התחבורה בדק את החבילה, ההגה לא מאושר - וזהוא.

כמו כן, פעם היו מאפשרים לפרק חבילות, היום לא.

מה אני אגיד?

חתמתי שאני מאשר להם להחזיר את החבילה וזהוא.

אם אתה בטוח שאפשר - עם לינקים לאישור, אני אקנה עוד הגה...

המשלוח יקר, ההגה עצמו לא....

גם ככה הפסדתי 1/2 יום עבודה עם זה.

אייל

פורסם

כל פעם שאני מקבל חבילה שנתקעת במכס, אני מחכה לשליחה מחדש של המוכר.

ולא דרך EMS.

לא מע"מ ולא מכס, הם לוקחים את זה מהמצלמות...

פורסם

נראה לי שיותר קל להכניס לארץ קוק מאשר כמה פריטים מקוריים לסובארו,פשוט בדיחה!

אני מקווה שתצליח להוציא את החבילה כי המקרים האלה פשוט מרתיחים!

פורסם

לחבר שעובר את העונש הזה על לא עוול בכפו - ליבי איתך הרבה יותר ממה שאני יכול להעביר על גבי המחשב.

היות והאיש המומחה שבדק לא ציין שום סיבה חוץ מהעובדה שמדובר בהגה אני כותב את הדברים הבאים:

מה שמקומם כאן הם לא החוקים אלה דבר חשוב בהרבה - אופן יישומם ואכיפתם.

היות וברור שניתן להכניס לישראל את הפריט הקרוי הגה מכונית ועדות לכך היא האנשים שכתבו בשרשור יוצא כי אותו איש שבדק את החבילה ולא אישר את ההגה הוא אדם שאינו מתאים למילוי תפקידו. לא מקצועי,לא בקיא בחוקים ובכללים, באנגלית INCOMPETENT.

נכון שאין סיכוי שזה יקרה אבל הממונה עליו (בתקווה שאותו כן מענינת עבודתו ולא רק תלוש משכורתו) צריך לדעת מזה ולגעור בו ולהעביר אותו מתפקידו עד שיטרח ללמוד את מה שהוא צריך לדעת כדי למלא את תפקידו(ככה זה במדינה שמכבדת את חוקיה ואת צורת אכיפתם, ככה זה במדינה מערבית שישראל ככ גאה להשתייך לחבורה הזו).

אולי יוצא מתוך הדברים שלי שאיני חש הערכה רבה למי שאחראי להתעללות שעובר הבחור. זה נובע מכך שאנשים מוכשרים שרוצים בסה"כ להשקיע מעט מזמנם וכשרונם באסטתיקה ובטיחות של מכוניתם ונתקלים בחבורה לא עקבית, לא מקצועית, לא ראויה.

את השרשורים האלה קוראים הרבה אנשים ואני לא מתכוון להפסיק לרגע לאמר את הדברים האלו מתי ואיפה שצריך.

פורסם
נראה לי שיותר קל להכניס לארץ קוק מאשר כמה פריטים מקוריים לסובארו,פשוט בדיחה!

אני מקווה שתצליח להוציא את החבילה כי המקרים האלה פשוט מרתיחים!

שטויות במיץ לגבי הכנסת אבקות. על אבקות חלבונים לפיתוח שרירים הם עושים בדיקות חבל"ז אז על אחרות לא? אלא אם כן אתה יודע משהו שאנחנו לא יודעים?:oops:

לפותח השירשור, זוהי הסיבה שלפעמים צריך לשלוח את החלקים בנפרד. אומנם יוצא יותר יקר אבל בשיקלול הסופי יוצא יותר זול. מאיפה נשלחה לך החבילה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

א . למה חתמת .

ב. תפנה לאובן ברדה ותבקש ערעור על הנושא

תשלח לו מסמכים שמאמתים שזהו הגה מקורי ושהוא אינו צריך מתאם

ואני מאמין שהוא יאשר לך

אני בזמנו הבאתי הגה וראובן חתם בלי בעייה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

כל שבוע הם עולים בדרגת החוצפה שלהם.

חבל שחתמת, אבל לא בוכים על חלב שנשפך, כמו שנאמר אם בכל זאת אתה רוצה את החבילה, תיידע את המוכר שהחבילה בדרך חזרה אליו ואתה מבקש שישלח שוב לא דרך דואר אקספרס אלא רגיל.

במקביל שלח למשרד התחבורה (לראובן הזה) בקשה לאשר את החבילה, האישור והחבילה יגיעו ביחד ושחרר אותם, אני בכלל מאמין שאם היא לא תשלח דרך דואר אקספרס יש סיכוי טוב שהיא תעבור את המכס.

אני מאמין שהחבילה שלך נפלה קורבן לפקיד משרד התחבורה שרוצה להראות שהוא עושה משהו לבוסים שלו.

אני גם לפני הזמנת גלגל הגה, כבר דיברתי עם המוכר שאני רוצה דואר הכי זול שיש, לא אקספרס ולא מעקב, מצידי דואר ימי/חמורים דרך המדבר.

הכי חשוב, אל תתן להם לשבור לך את המורל!

פורסם

החבילה מאוסטרליה

הרבה יותר קל לקנות חלקי פנים לסובארו מאוסטרליה מאשר מהרשות הפלסטינית...

אבל המשלוח הוא רצח.

לא ניראה לי שאני אנסה שוב... לפחות לא עם הגה.

אייל

פורסם

פעם הבאה תשלח את זה על שם הדודה מחיפה כדי שיגיע למכס הנכון.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

הגה לא אמור להיות מאושר. הוא ברשימה של משרד התחבורה שם אומרים כי הוא חייב להיות חדש.

זה שהכניסו לאחר לא אומר שהכל היה בסדר.

בזמנו בחיפה היית יכול להכניס חלפים לרכב בלי אישור משרד התחבורה כי הוא בתל אביב.

אז הם שינו את זה

אחר כך לא היה מישהו מקצועי שיאשר אוטומטית חבילות, ואנשים חגגו על זה

אז הם שינו את זה.

היום לא תכניס הגה משומש לכאן או לכאן, אלא אם תוכיח או תשקר שהוא חדש.

פורסם

אני יודע שבחיפה הקשיחו מאוד את הנהלים כנראה בעקבות חקירה שהיתה שם כי שנים רבות היתה שם שכונה ואפשר היה להכניס גם טנקים רוסים לארץ במסווה של מכונות כביסה אם היה לך עמיל מכס טוב ומאכר שבעניינים.

הבעיה שעכשיו גם צדיקים כמוך אוכלים אותה. חבל שחתמת והיית צריך לערער ולהפוך שולחנות. עשו לי פעם קטע עם חבילה שהגיע לדואר המרכזי. יושב שם איזה עבד כי ימלוך (לא חשוב מאיזה עדה) שקיבל מהמדינה חותמת, שולחן, טלפון בזק אפור וכסא פלסטיק לבן וקובע מה כן ומה לא ואין עם מי לדבר. רק בצעקות זה מסתדר וחייבים לעקוף את האנשים הקטנים האלה ולהגיע מעליהם כשיש בעיות. חבל שלא התעקשת.

פורסם
הגה לא אמור להיות מאושר. הוא ברשימה של משרד התחבורה שם אומרים כי הוא חייב להיות חדש.

זה שהכניסו לאחר לא אומר שהכל היה בסדר.

בזמנו בחיפה היית יכול להכניס חלפים לרכב בלי אישור משרד התחבורה כי הוא בתל אביב.

אז הם שינו את זה

אחר כך לא היה מישהו מקצועי שיאשר אוטומטית חבילות, ואנשים חגגו על זה

אז הם שינו את זה.

היום לא תכניס הגה משומש לכאן או לכאן, אלא אם תוכיח או תשקר שהוא חדש.

לא נכון, כבר נגענו בנושא כמה פעמים.

במידה ולהגה אין כרית אוויר , אין שום מניעה להכניס אותו ארצה.

זוכר את הת'רד הבא, גם שם טענת את אותה טענה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=368163

וההגה כן נכנס לבסוף לארץ.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...