Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה...הא...האבט...האבטומוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע אתמול,יופי של חוברת ממצה את ארועי השנה החולפת,נחום תתחדש הפורד מדהימה,כמו כן יפים מאוד צילומיי ארועי המועדון הן בשחור לבן והן בצבע,חוברת ציבעונית ויפה,שאפו לעוסקים במלאכה,חג פורים שמח

עופר בן צבי

פורסם

יופי של חוברת, תודה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

היי חברים!

תודה לכל מי שעזר וטרח (בהתנדבות כמובן). בהכנת האבטומוביל.

דרך הצגה מאוד מעניינת ומקורית, את שחווינו כולנו במהלך השנה האחרונה.

תודה מיוחדת לבני הספל ולקובי מילוא אשר על העריכה, ולמשה גולדברג על העזרה עם בית הדפוס.

תודה.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שמעתי שהגיליון הפעם מאוד מאוד משעמם.

אלבום תמונות (גם לא מי יודע מה מוצלחות) וזהו.

אפילו לא כתבה אחת

אני מצטער שזאת ההתרשמות שלך. אגב "שמעתי", האם ראית את החוברת?

בכל מקרה הוחלט מזמן שחוברת סוף השנה תוקדש לסיכום פעילות המועדון בשנה החולפת וטוב מראה עיניים.

אם התמונות מוצלחות או לא, זאת שאלה של טעם..

בכל מקרה אשמח אם תעיין בחוברת ותכתוב כאן את הערותיך. זה חשוב.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

החוברת מושקעת ויפה,אבל לעיתים כשאני מעיין בחוברות אוטומוביל מתחילת הדרך,בשחור

לבן וצילומים לא ברורים ,אני נהנה יותר,לא יודע למה.:oops:

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

• תוכן חדש...