Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ייבוא מארהב


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים בפורום. אני מבקש את עזרתכם לכל המשכילים והמנוסים מבינינו.

בקרוב אני טס לארהב לאוקלהומה. שם לא חסר רכבים שרירים אמיתיים אני מתכוון להחזיר איתי רכב לאחר שאני חוזר ארצה.

מה אני אמור לעשות מהרגע שאני מאתר רכב שמעניין אותי ומוצע למכירה. איך אני רוכש אותו שם ומביא אותו ארצה. מה התהליך שאני צריך לעבור?

תודה לעוזרים

פורסם

לרכב חדש:

עד 24 חודשים מיום הייצור ובתנאי שתוכל להחליף פנסים ומד מהירות לאוטו תוכל להביא את האוטו לארץ.

 

רכב אספנות:

רכב בן 30 שנה ומעלה.

 

כל מה שבאמצע:

לא.

פורסם

אני יותר מתכוון שברגע שאני מצאתי רכב. כתייר בארהב עם ויזה של תייר. איך אני רוכש את הרכב שם עד להביאו ארצה. מישהו יכול לפרט לי בבקשה?

פורסם

משלם למוכר, המוכר חותם על רשיון הרכב (title) ומוסר לך אותו.

הרכב שלך.

אם אתה לא מתכוון להשאר בארה״ב עם הרכב אין צורך להעביר בעלות במשרד הרישוי.

לגבי תהליך היבוא אני ממליץ לך לפנות לאחת החברות שמתמחות בתחום, תקבל הסבר מפורט, כולל עלויות.

פורסם
משלם למוכר, המוכר חותם על רשיון הרכב (title) ומוסר לך אותו.

הרכב שלך.

אם אתה לא מתכוון להשאר בארה״ב עם הרכב אין צורך להעביר בעלות במשרד הרישוי.

לגבי תהליך היבוא אני ממליץ לך לפנות לאחת החברות שמתמחות בתחום, תקבל הסבר מפורט, כולל עלויות.

 

נא לשים לב , אחרי 9/11 (או אירועי התאומים בשמם האחר) , אין אפשרות לאדם שאין לו כתובת קבועה בארה"ב לרשום על שמו רכב בארה"ב.

אלא אם יש לו אפוטרופוס תושב ארה"ב. כמו כן אין אפשרות לבטח את הרכב. ולכן אם אין לך כתובת קבועה בארה"ב אין מה לגשת לDMV (משרד הרישוי המקומי)

 

כלומר אתה מקבל את ה title, אבל אלא אם יש לך קרובי משפחה שמוכנים ל"ערוב" לך , הדבר היחיד שאתה יכול לעשות עם הרכב הוא להעלות על גרר ולקחת למיקום לאחסנה ובמקביל להתחיל את התהליך של הוצאת רישיון יבוא. במקרה כזה תברר עם חברת ההובלה אם היא יכולה לאחסן לך את הרכב לזמן עד להוצאת רישיון היבוא.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מתעלק על השרשור...

מאחר וייבאתי ב 2006 הפרוצדורה לא טרייה בזכרוני...האם לרכב בארה"ב צריך להיות סוג של טסט או טייטל על שמי מספיק?

האם יש עוד דברים שהשתנו מאז?...

תודה לעונים. ב 2006 התהליך הלך מאוד פשוט וחלק, והרשיון התקבל תוך שבועיים +-, האם גם היום זה כך?

×
×
  • תוכן חדש...