Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון:ביררתי היום אצל בשן בטלפון ואין להם רדיאטור כזה,אוליי עם דוגמא יוכלו לייצר לי אחד דומה והעלות תהיה בהתאם.

באוטוליין בת"א אין כרגע במלאי אבל אפשר לעשות הזמנה שתגיע לארץ בעוד שבועיים,המחיר לרדיאטור מקורי חדש כולל מע"מ+מסים+מישלוח מארה"ב 2400 ש"ח.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם המבחר בחו"ל, לא רואה סיבה שלא להזמין משם.

אם תמצא משהו דומה בארץ - ניחא.

לשאלתך, רדיאטורים נמצאים בנספח 1 לרשימת מוצרי תעבורה לשחרור מהיר. על פניו לא אמורה להיות בעיה.

M-TECH E46

פורסם

אני מניח שהמידות זהות,למרות שאצלי מידת האורך קצת יותר גדולה (770)מאחר והדודים הוחלפו בעבר לדודיי ברזל ואינם מקוריים.

עופר,מתיי אפשר להגיע לאסוף אותו?

פורסם

תזמין מחו"ל. עדיף שיעלה פחות מ 75 דולר הפריט. אפשר גם למצוא מנחושת. ולא לשלוח דרך חברות שילוח פרטיות. רק דרך הדואר. הפריט יגיע תוך שבועיים שלושה עד לדואר הקרוב אליך ולא תשלם מיסים. שווה לחכות

פורסם
תימדוד את הרשת ללא הדודים

תיארתי לעצמי שהמידות שנתת הם של הרשת בלבד ללא הדודים, מחר אני אמדוד את הרשת ויעדכן אותך.

הדודים במקור עשויים מפלסטיק,נכון?אני מבין שהרדיאטור מעולם לא עבר תיקון/הלחמה/החלפת דודים,נכון?

במידה ואכן הרדיאטור שלך יתאים לרכב שלי אני אקח אותו ממך ואשלח אותו לבדיקה מיקצועית לאיתור נזילות תחת לחץ לפניי הרכבתו ברכב (לייתר ביטחון)אצל בעל מקצוע שאנחנו עובדים איתו במוסך .

פורסם

אוקיי הבנתי נשמע טוב,כפי שציינתי אני אקח אותו ממך ואשלח אותו לבדיקה חיצונית לפניי ההרכבה.

עופר,בסופ"ש הקרוב(בלי נדר) אפשר לבוא לקחת אותו?

פורסם

עופר,מדדתי כרגע את מידות הרדיאטור ואכן מידת הרשת בלבד היא 660 על 470 ,ומידת האורך הכי גדולה כולל הדודים שניתן להכניס היא 770 , מה מידת הרדיאטור שלך כולל הדודים?

פורסם
עופר,מדדתי כרגע את מידות הרדיאטור ואכן מידת הרשת בלבד היא 660 על 470 ,ומידת האורך הכי גדולה כולל הדודים שניתן להכניס היא 770 , מה מידת הרדיאטור שלך כולל הדודים?

אז איך אתה נוסע כרגע

פורסם (נערך)
אז איך אתה נוסע כרגע

הרדיאטור הישן כמובן עדיין מורכב על הרכב(עד שאמצע תחליפי) והנזילה יחסית קטנה,כרגע אני נוסע נסיעות קצרות מאוד רק עד לעבודה וחזרה, ולפניי כל נסיעה משלים נוזל קירור ברדיאטור ובמיכל עיבוי.

מדדת את מידת האורך ברוטו של הרדיאטור שלך כולל הדודים? כמה יצא?

עריכה אחרונה על ידי bosss

• תוכן חדש...