Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחר שהרדיאטור המקורי בקמארו שלי עבר כבר אין ספור תיקונים והלחמות, והדודים המקוריים שהיו מפלסטיק הוחלפו לדודים מברזל וגם הם לא שרדו עם השנים ותוקנו והולחמו מספר פעמים,היום התגלתה שוב נזילה דיי רצינית (רואים ממש טיפטופים)בעיקר כשהמנוע עובד ולכן הוחלט שאין ברירה(כבר חיפשתי בעבר ואין מצב למצוא בארץ)ולהזמין אחד חדש מחו"ל, חשבתי כבר אם לייבא רדיאטור חדש אז שיהיה "משופר" עם דודים מאלומיניום (במקום הפלסטיק במקורי)ויותר שורות קירור,אנא עזרו לי בבקשה למצוא רדיאטור כזה מחברה אייכותית ואמינה העונה על הדרישות ושיעשה את העבודה נאמנה לאורך זמן.

האם בקמארו דור 3 1992 יש אפשרות בכלל מבחינה פיזית(מבלי לעשות התאמות כלשהם) לשים רדיאטור בעל יותר שורות קירור מהמקורי?

יש צורך להצטייד באישורים כלשהם ממשרד התחבורה ע"מ לייבא רדיאטור כזה?

יש לציין שהמנוע הנוכחי הינו סטנדרטי ומקורי לחלוטין (לפחות כרגע).

תודה רבה מראש וסופ"ש נעים ושקט לכל חבריי הפורום הנכבד.

בברכה,יוסי.

עריכה אחרונה על ידי bosss
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בפעם הקודמת שהרדיאטור נזל הפכתי את כל הארץ בחיפושים אחר אחד חדש ,ואפילו משומש לא הצלחתי למצוא .

קובי,אשמח מאוד לדעת היכן יש בארץ ,יש מצב שיש באוטוליין רדיאטורים כאלה?

הפעם אני חייב להשיג רדיאטור חדש,הרדיאטור הנוכחי(מקורי)כבר גמור לגמריי ולא בר תיקון .

פורסם (נערך)

אם לא תהיה לי ברירה(כרגע הרכב מושבת) ואכן אמצא תחליפי תואם בבשן ארכוש אחד,למרות הביקורות השליליות שיש על אייכות הרדיאטורים שלהם.

עופר, הרדיאטורים שברשותך מקוריים או גם תחליפיים של בשן?

איזה תיקון הם צריכים?ברשת או בדודים?הם עברו כבר תיקונים/הלחמות בעבר ?

פורסם (נערך)
אם לא תהיה לי ברירה(כרגע הרכב מושבת) ואכן אמצא תחליפי תואם בבשן ארכוש אחד,למרות הביקורות השליליות שיש על אייכות הרדיאטורים שלהם.

עופר, הרדיאטורים שברשותך מקוריים או גם תחליפיים של בשן?

איזה תיקון הם צריכים?ברשת או בדודים?הם עברו כבר תיקונים/הלחמות בעבר ?

עופר,במחשבה שנייה האופצייה של לשים שוב רדיאטור משומש היא הפחות מועדפת עליי מאחר ואין לי שום דרך לדעת בוודאות את מצבו ותקינותו של הקולר גיר אוטומט(פרוץ) לפניי הרכבתו ברכב וחבל לי להרוס את הגיר בגלל זה.

ברדיאטור הקשיש והבלוי שיש לי כרגע ברכב הדבר הטוב התקין שאני יודע עליו בוודאות זה הקולר גיר.

אגב,בשן עובדים לפי דוגמה?כלומר מאחר והרכב הנ"ל אינו נפוץ בארץ כדאי לי לפרקו מהרכב ולהגיע אליהם איתו ?

פורסם

את הרדיאטור החלפתי ביגלל שהוא המקורי של הרכב הקולר של הגיר תקין לחלוטין לך לבשן עם הרדיאטור שלך יש להם במלאי זה מתאים לעוד כמה דגמים של רכבים אמריקאים הרדיאטור מורכב אצלי למעלה משנה ואין בעיות והוא באיכות טובה הבאתי בזמנו רדיאטור מחול והוא לא שרד

פורסם
אם בכל זאת אתה מעוניין ברדיאטורים הישנים שלי אתה מוזמן לבוא ולאסוף אותם

עופר,מצב הרדיאטורים הישנים שלך בטוח במצב יותר טוב מהרדיאטור הנוכחי שלי שכרגע מורכב ברכב, הוא מזמן כבר לא נראה כמו המקורי,הוא עבר במשך השנים עין ספור תיקונים ואף הוחלפו בו הדודים(פלסטיק)המקוריים לדודים מברזל אך גם זה לצערי לא שרד.

פורסם (נערך)
אם בכל זאת אתה מעוניין ברדיאטורים הישנים שלי אתה מוזמן לבוא ולאסוף אותם

אבדוק את העניין השבוע ובמידה ולא אמצא אחד חדש אבוא לקחת אחד משלך,

אגב,המקורי שלך מתאים בדיוק לרכב שלי ?

ממה סובל הרדיאטור המקורי שלך(שהחלפת)?דוד סדוק/נוזל? רשת רקובה?

הדוד הימני עם הקולר גיר תקין בוודאות? לא פרוץ?

פורסם

הייתי בסיפור דומה לפני מספר חודשים עם הדודג' אספן שלי, המסקנה היא שבארץ יש הכל אבל בארה"ב יש הכל ובזול...

אני הזמנתי רדיאטור אלומיניום של SPECTRA לדודג' אספן שלי, מתאים בול, נראה ומרגיש איכותי. עלה בסביבות 200 דולר + 180 דולר משלוח ומיסים.

צריך לתת לו עוד קצת זמן ע"מ שאוכל לחוות דעה עליו לאורך זמן.

אני מציע לך לבדוק את ההיצע ב: http://www.rockauto.com/.

מהקטלוג שלהם רדיאטור לקמארו 92 מנוע 305 של ספקטרה עולה 100 דולר (כנראה ייצא בסביבות 250 דולר בארץ אחרי מיסים ומשלוח): http://www.rockauto.com/catalog/moreinfo.php?pk=272156&cc=1035818.

• תוכן חדש...