Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק לעזרה בבקשה ... מעוניין לייבא מארה״ב משאבות ברקס לגלגלים לרכב אמריקאי משנות ה 50 . בבדיקה ראשונה באינטרנט נתקלתי בטופס של משרד התחבורה להפוך ליבואן לצריכה עצמית ?!!! בסך הכל 6 משאבות גלגל ! בערך. 200 דולר . יש לי כתובת למשלוח בחו״ל ואין לחץ של זמן כך שחשבתי על הובלה ימית . אשמח למידע כל שהוא ממי שהביא חלקים דומים ... הובלה ? מכס ? המחיר בארץ הוא פי. 4.5. לא יאומן !

פורסם
דרך אגב האוטו מחיפה בילה בה כ - 40 שנה רצופות עד 1995.

ואני עברתי לידו כמעט כל יום במשך שנים.

הרכב היה של בעל מוסך והיה במצב ראוי לשימור. אם אני לא טועה היה חוםכהה או אדום כהה. טוב לדעת שהוא חי.

בו לבקר עם הרכב בלמפגש מועדון חמש בצומת ביג.

נסיעה טובה

שלמה דן גדרון

פורסם

חבר׳ה הרבה תודה על העזרה , אני אתקשר אליו לבדוק . האוטו אדום , היה של המוסכניק הוותיק באמת ! כשאלמד להשתמש קצת באתר אעלה תמונה . תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

אם תעלה תמונה אולי יש לי ואני לא מהצפון הרחוק אני מהמרכז.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אם אתה צריך גם שירותי הרכבה ,

תנסה לדבר עם איציק ראובני , יש לו סדנא שמתמחה באמריקאיות , ויכול להביא כל חלק שצריך בעלות של פי שתיים ממה שכתוב ב summit

הוא גם יוכל להרכיב לך את המשאבות, ותהיה לך עבודה מעולה , באחריות

הטלפון שלו : 054 -4477944

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...