Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנוע BSA 1955

bsa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום,

לאחרונה נתקלתי באופנוע אספנות BSA משנת 55, דגם מנוע BB31 נפח 348

מצב קוסמטי ברמה מדהימה, הגיע בארץ ביבוא אישי, הבעלים שוקל למכור אבל לא דיבר על מחיר עדיין, האם יש למישהו מושג כמה בערך יעלה כזה אופנוע? האופנוע תקין לחלוטין מכנית ובעל רישיון תקף

אני מצרף לינק לאתר אמריקאי שמצאתי עם אופנוע מדגם זה, לא מדובר באופנוע הספציפי שנמצא בארץ

http://www.midamericaauctions.com/motorcycle/bsa/bsa-b31-s-2/

תודה

פורסם
חברי הפורום שלום,

לאחרונה נתקלתי באופנוע אספנות BSA משנת 55, דגם מנוע BB31 נפח 348

מצב קוסמטי ברמה מדהימה, הגיע בארץ ביבוא אישי, הבעלים שוקל למכור אבל לא דיבר על מחיר עדיין, האם יש למישהו מושג כמה בערך יעלה כזה אופנוע? האופנוע תקין לחלוטין מכנית ובעל רישיון תקף

אני מצרף לינק לאתר אמריקאי שמצאתי עם אופנוע מדגם זה, לא מדובר באופנוע הספציפי שנמצא בארץ

http://www.midamericaauctions.com/motorcycle/bsa/bsa-b31-s-2/

תודה

שאלה שנשאלת המון פה בפורום - כמה הכלי שווה לדעתכם ?

בסיכומו של יום הכלי שווה כמה שאתה מסכים לשלם. :lol:

פורסם
שאלה שנשאלת המון פה בפורום - כמה הכלי שווה לדעתכם ?

בסיכומו של יום הכלי שווה כמה שאתה מסכים לשלם. :lol:

תודה על התשובה הצינית להפליא, בהחלט עזרת מאוד, אנסח את השאלה בצורה שאולי יותר תואמת את תרבות הפרגון הישראלית:

אם ברשותך אופנוע מדגם זה לאחר שהשקעת שנתיים בשיפוצו והאופנוע נראה כאילו יצא עכשיו מהחנות ( בלי הניילונים ) כמה היית לדעתך המלומדת מבקש עליו ?

כמה אתה מעריך טווח מחירים ?

השאלה מופנית לכל חברי הפורום המעוניינים להביע דעתם

תודה

פורסם

כנראה שלא הבנת אותו. לדבר כזה אין מחיר. א-י-ן. הבעלים יכול לדרוש ככל העולה על רוחו.

אני מציע שתמתין למחיר שהבעלים יקבע ואז תבדוק אם זה ריאלי עבורך.

בהצלחה! נראה יפיוף!

פורסם

בוא אני אעשה לך את החיים הרבה יותר קלים.

נניח שיעלה להביא מחו"ל אופנוע זהה 10000$ לכאורה ערך האופנוע שברשותך הוא בסביבות הסכום הזה.

א-ב-ל, פרסמת את האופנוע במשך שנה ולא היו טלפונים וההצעה הכי גבוהה שקיבלת היא 2000$ היינו

שהערך של האופנוע הוא 2000$.

א-ב-ל, זוכה חדש בלוטו החליט שהוא רוצה להפתיע את סבא שלו באופנוע שהסיע אותו ואת סבתא לחתונה

ומוכן לשחרר לך במקום 20000$ אז האופנוע בעצם שווה....?

הבעיה ברכבי אספנות, שלא משנה מה הערך שלהם (האמתי או המדומה) סכום העסקה בפועל יהיה תמיד

נקודת המפגש בין מה שיהיה מוכן המשוגע התורן לשלם לבין מה שהמופרע יהיה מוכן למכור...

אם תעיין בשרשורים קודמים תראה שמכוניות יקרות ונדירות נמכרו הרבה מתחת לשווי האמתי שלהם או

נשארו לעד בידיי הבעלים שלהם.

האופנוע שאתה מדבר עליו אינו נדיר או מיוחד והשוק שלו מאד מצומצם. למצוא קונה שירצה אותו צריך שתתקיים

אחת מהשתיים, או קונה נחוש ונלהב או מחיר שווה לרכישה.

ההצעה שלי תפרסם במחיר שנראה לך הוגן ולפי כמות הפניות וההצעות שתקבל תתחיל לכוון את המחיר.

אם אתה הקונה, תעשה חשבון כמה שווה לך תשמע מה ההצעה של המוכר ותתחלו מו"מ הגיוני.

מקווה שעזרתי.-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שאל את הבחור מהשירשור הזה האם האופנוע עדיין ברשותו ואם לא אז בכמה הוא נמכר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?5982-BSA-350-1955

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
רן, כל מילה בסלע!

מסכים, ומוסיף תוספת קטנה: רכב אספנות לא שווה את מה שהמוכר השקיע בו. אפשר לקחת סובארו מודל 1990 ולשפץ אותה במיליון שקלים למצב כמו חדש - עדיין לא תהיה שווה הרבה יותר מאחיותיה הבלויות.

ומילה על הפורום - התשובה הראשונה שקיבלת היתה אמיתית ונכונה, אבל הגבת אליה בביטול. רוב הכותבים פה מבוגרים יחסית, מנוסים ורוצים לעזור, ואין כאן שיח מתלהם או מזלזל (בדרך כלל :wink: ).

ברוך הבא,

נמרוד

פורסם
מסכים, ומוסיף תוספת קטנה: רכב אספנות לא שווה את מה שהמוכר השקיע בו. אפשר לקחת סובארו מודל 1990 ולשפץ אותה במיליון שקלים למצב כמו חדש - עדיין לא תהיה שווה הרבה יותר מאחיותיה הבלויות.

ומילה על הפורום - התשובה הראשונה שקיבלת היתה אמיתית ונכונה, אבל הגבת אליה בביטול. רוב הכותבים פה מבוגרים יחסית, מנוסים ורוצים לעזור, ואין כאן שיח מתלהם או מזלזל (בדרך כלל :wink: ).

ברוך הבא,

נמרוד

מקבל לחלוטין נמרוד

תודה גם על הטיפ

פורסם (נערך)

לפני כשתיים מכרתי אופנוע כזה בדיוק במצב מפורק לפני שיפוץ.

אם מעניין אותך פרטים אשמח לשתף.

מטעמי שמירת דיסקרטיות המחוייבים כלפי הרוכש דאז לא אעשה זאת בפורום פתוח- אז שלח אלי ה"פ.

דרך הגיונית להעריך את האופנוע היא פשוט לאתר בחו"ל אופנוע במצב זהה ולעשות סימולציה כמה יעלה להביא- ומשם להתקדם למו"מ.ֿ

יחד עם זאת צריך לזכור תמיד את הגורמים השונים כמו "אפקט בלוטת החשק", אלמנט ה"אבו-ג'ארס", גורם ה"אחי-לי-זה-עלה יותר" והסכמי ה "אחי לך לקראתי -אני בתהליכי גירושים ואשתי לקחה לי את כל הכסף" (אגב את זה שמעתי באמיתי מקונה, כאן בארץ חמדת האבות...) וכו'.

מזכיר לי שפעם התקשרתי למוכר בגרמניה כדי לנסות לנהל מו"מ על מחיר אופנוע שרציתי לייבא - איך שפתחתי את הפה בסגנון "אחי בכמה אתה הולך לקראתי"- המוכר אמר במבטא גרמני כבד: "Zis is deutschland- Not a Bazar!"

אז זהו שכאן זה בדיוק ההיפך - כאן זה לא גרמניה - כאן זה בזאר!

אורן

עריכה אחרונה על ידי orenuchx
  • תוכן חדש...