רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
הזמנתי דרך אחת מחברות השילוח (לא חשוב כרגע איזו) אלטרנטור תחליפי שעלה 60 דולר. המשלוח הגיע, וקיבלתי מייל שזה בבדיקת עמיל מכס. לאחר שלושה ימים קיבלתי מייל שנשאל מה יש בחבילה והשבתי אלטרנטור בשווי 60 דולר. לאחר עוד 4 ימים קיבלתי את החשבון הבא אחסנה בממן 26 ש"ח עמילות מכס 226 ש"ח עמלת הוצאות אישורים 125 ש"ח סהכ 376 בתוספת מעמ 67 ש"ח סה"כ 444 ש"ח !!! כמובן שלא יכולתי לקבל את החבילה ללא התשלום מראש, אז שילמתי! ועכשיו אני שואל.. ובשיא הרצינות! הרי לפי התקנות מספטמבר 2012, חלקים שבנספח 1 (ביניהם גם אלטרנטור) אינם צריכים אישור ובדיקה ומותרים בשחרור מהיר. אתם מוזמנים להכנס ולקרוא פה : http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.p…
הודעה אחרונה מאת nati54, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היכונו, היכונו !! ביום שישי ה- 25.7.14 מתוכנן אירוע מיוחד, השקת רכב אספנות עם סיפור הנצחה יוצא דופן, בשיתוף מלא עם מועדון רכבי אספנות נוסף. פרטים מדוייקים ימסרו במהלך השבוע, במיילים, בפייסבוק ובפורומים. כולם מוזמנים !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בשבוע שעבר הבטיחו לנו הפתעה שוודית, חיכינו בסבלנות. בשישי הוא באמת הגיע, לא שוודית, שוודי, כמו מפתח שוודי. גס, גבוה, גמלוני, מרובע, ירוק - בקיצור מקסים.
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 7 תגובות
- 899 צפיות
החלה יוזמה חדשה לאגד את כל בעלי מכוניות המוריס מינור במסגרת חברתית. כל מי שבבעלותו רכב כנ"ל ומעוניין להצטרף נא לפנות לעודד עילם נייד 0548099020 נב כל מי שמכיר חבר נא להעביר מסר זה!
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 0 תגובות
- 924 צפיות
http://jalopnik.com/5933797/1978-subaru-gl-wagon-the-jalopnik-classic-review קריאה מהנה.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשישי הקרוב אחגוג יום הולדת עגול (49 במספר) בטוביה י-ם. יהיה שמח כרגיל. נפגשים כל חובבי המוטוריקה, החברים, הרוכבים והרוכבות, אופנוענים אמתיים ואופנועני פלסטיק. אספנים, משמרים, רכבי אספנות, וחובבי מנועים. כאלה עם כזה גדול, וגם אם כזה פיצפון. כולם! נפגשים החל משעה 14:00 ועד שנמאס, פאב "הטוביה" רח' שושן 4 י-ם. להתראות - רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תמונות מהמפגש היום להנאתכם... בברכה אריק
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 804 צפיות
ברצוני לייבא MGB GT לארץ, או למצוא כבר אחת במצב נסיעה במחיר שפוי, רוצה לדעת חוות דעת על האוטו, מנוע וכמובן אמינות. שאלתי כמה ואמרו לי שהם די טובות אבל לא היו הרבה בארץ,אז אין לי ממש את מי לשאול. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת אוו ספידומטר, -
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
שלומות, אומנם לא אספנות, אך לבטח נתקלו פה לא פעם בבעיה. תיבת האוויר אצלי מחוברת משני חלקי פלסטיק אשר נצמדים ע"י מספר ברגים. הברגים נקדחו ישירות לתוך החלק התחתון כפי שמופיע בתמונה המצ"ב. כתוצאה מהרעידות, חלק מהברגים נפתח וכך נפער רווח בין שני החלקים - דבר שכמובן לא רצוי. אינני רוצה להגדיל את קוטר הברגים כיוון שהם חסומים ע"י שלושת השיניים בחלקה העליון של התיבה, ופתרון כזה יצריך את חיתוך השיניים הנ"ל. שאלתי: האם יש דרך למלא את ההברזות בחומר כלשהוא ואח"כ לשוב ולהבריג את הברגים המקוריים כך שיתפסו ולא יצאו יותר ממקומם. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת gilb2008, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש רכב אספנות לשיפוץ, אפילו רכב שהוא רק מרכב ולא שלם, עדיף מכוניות ספורט/שרירים/קבריולט (דוגמת מוסטנג וכו') אם מישהו מכיר, במחירים שפויים אני אשמח לשמוע, התחלתי פרוייקט על סוסיתא של סבא שלי ז"ל אבל היה די מהיר בגלל שהיא כמעט לא נסעה רק הייתה צריכה הכנה לכביש. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת omer815, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, לאחר גיזום השיחים, גיליתי וולבו, נדירה ומיוחדת אצל השכן, נראה נקייה ושמורה, על איזה דגם מדובר? (קופה)
הודעה אחרונה מאת ari C5, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי חיפושית שנת 72 1200 סמק שעמדה מספר שנים, הקרבורטור שלה במצב לא משהו בכלל וצריך להחליף אותו. איפה אני יכול להשיג קרבורטור כזה ? לא משנה לי אם הוא משומש או חדש העיקר שיעבוד. עדיף שיהיה באזור חיפה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 0 תגובות
- 671 צפיות
מישהו במקרה מכיר חברה או אדם שאפשר לשלוח לכתובתו חלקים באנגליה והוא ישלח אותם לישראל?
הודעה אחרונה מאת אלירן שוורץ, -
- 28 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
רמיס קלאסיק ברליןן סדנת ענק ביושבת בשטח :קטן" של 16,000 מ"ר (בן 16 דונם) ! הכניסה חופשית
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 2 תגובות
- 19.9 אלף צפיות
כמה מפחיד http://www.hnn.co.il/gallery26831.html
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 4 תגובות
- 755 צפיות
שלום לכולם אני מחפש רק בודי של רכב לעבודה כל שהיא . עם אתם יודעים למי יש רכב במצב סופני או תורם חלקים שהוא מעוניין למכור אשמח . תודה .
הודעה אחרונה מאת מיכאל לאוה, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
אתמול הייתי בנמל ושיחררתי דה שבו עבור חבר, ולהלן העולות החדשות מהשבוע האחרון בקרוב במפגשים הקרובים לבתיכם! יום נעים
הודעה אחרונה מאת frik, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 996 צפיות
שלום חברים. צריך להחליף מיסבים בגלגל קידמי במיני שלי. במיני שלי מותקנים בלמי דיסק קומפלק של מטרו. השאלה היא. האם מיסבי מיני מתאימים? (כמובן מיני עם בלמי דיסק) תודה אבי
הודעה אחרונה מאת ברברון, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 954 צפיות
עקב שיפוצים לתקופה ממושכת במלון גני דן אשקלון המפגש החודשי של מועדון החמש בדרום יתקיים במפגש יד- מרדכי (מקום ההתכנסות הקודם), המפגש החודשי של מועדון החמש בדרום ב-12.7.14 נדחה עקב המצב הבטחוני. לבירורים יש לפנות אל צביקה מרגלית בטל' 2592839- 050 התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
היי רכשתי מיני לפרוייקט שיפוץ אני זקוק למספר חלקים וידע
הודעה אחרונה מאת chtbeh, -
- 0 תגובות
- 710 צפיות
היי מחר יום ו 25 ליולי - 15.00 רחוב הרצל פינת רוטשילד בתל אביב יוצאי כל מועדון הווספות ועוד כלים דו גלגליים שמשתתפים למסע רכיבה מסודר ברחבי הרחובות המרכזיים בתל אביב נסיעה מסודרת איטית תמיכה בחילינו בדרום והעלאת המורל כמובן לא לשכוח דגלי ישראל על האופנועים כולם כולם מוזמנים לא משנה מי ומה הנל לא מטעם מועדון כלשהו נסיעה לפי חוק ביטוח והערכות רשיונות.. פשוט להגיע מסודרים כל ההתארגנות הזו הינה ספונטאנית ללא היבט פוליטי כלשהו- הכל מהלב! העיקר שתגיעו על דו גלגלי להפיץ את ההודעה הזו לכולם תודה GUY
הודעה אחרונה מאת guyrc1, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רנו פרסמה סרטון קצר וחביב על ההיסטוריה של הדגמים הקומפטיים שלה ממלחמת העולם השנייה ועד לטווינגו החדשה - רנו 4,5 וטוינגו:
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
- 5 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אהלן, יום חופש הגיע משום מקום, זמן טוב להתאוורר מכל המבצעים בארץ וההפגנות הנלוות. פרקתי את מיכל הדלק, יצא דלק שוקולד... (ואבן!) שטפתי טוב עם סבון, המיכל עומד ריק ומתייבש. איך אפשר לנקות את החלודה הפנימית? אני מניח שהרכב עמד אצל בעליו הקודמים המון זמן ללא דלק ואצלי המיכל לא היה מלא עד הסוף... הצעות יתקבלו בברכה. חשוב לציין שהמיכל שלם, חוץ מחלודה על פני השטח המיכל תקין ואטום.
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני עומד לפני קנייה של רכב אספנות אבל בניגוד לפעמים קודמות, הבעלים הנוכחי קנה את הרכב לפני כשנתיים, הוא מחזיק את רשיון הרכב וכן את זיכרון דברים עם הבעלים לפניו, אולם הבעלים הנוכחי לא העביר בעלות במשרד הרישוי. האם צפוייה לי בעייה להעביר את רשיון הרכב על שמי בהינתן המסמכים שאקבל מהבעלים הנוכחי וזיכרון דברים חדש על שמי ? תודה !
הודעה אחרונה מאת גיא ב, -
ריתוכים
מאת מיכאל לאוה- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זהו נמאס, ריתוכים של פח דק עם רתכת רגילה זה סיוט. האם מישהו יכול, להמליץ על רתכת co זולה וטובה.(jasic) ודומיו. כמו כן סדר גודל של מחירים, כולל הכול. תודה.
הודעה אחרונה מאת מיכאל לאוה, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בימים אלה אני מסיים שיפוץ של לאונה קופה, ההתלבטות בין להשאיר מקורי (עם פסים שחורים) או לחדש ולצבוע את הפסים באפור כמו שהיה בדגם האמריקאי? מצ"ב שתי האופציות. אשמח לשמוע מה דעתכם.
הודעה אחרונה מאת Focus 04, -
-
האם ניתן להחליף צמיג 165על 15 לצמיג המופיע כאן ברשיון כתוב 600=15
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 4 תגובות
- 899 צפיות
שלום לכולם. היכן אני יכול למצוא מידע מפורט אודות משאיות מהעבר? אני אהיה ספציפי: אני רוצה למצוא מידע אודות משאית סמי טריילר, ככל הנראה של רנו או SAVIEM מתחילת/אמצע שנות השבעים. מצ"ב תמונה של סמי טריילר של רנו, דגם CBH385 שפחות או יותר דומה למה שאני מחפש - אך איני מצליח למצוא מידע היסטורי אודות כל דגם ודגם של רנו (שנות ייצור, גרסאות, וכו').
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בעלי רכבי אספנות מהצפון ובני משפחותיהם, תלויים ובלתי תלויים, חברי מועדונים ושאינם חברים, כולם מוזמנים, למפגש-שישיצפוני, חברתי רגוע, בארומה מתחם "BIG קריות" להרגיע ולהרגע, בלי פילוסופיה ודיונים, בלי דיווחים ובלי פרשנויות. חלוקת חולצות המפגש הצפוני נמשכת, לבעלי רכבי אספנות ששלחו תמונות במייל !! הפקה נוספת של חולצות המפגש, תתבצע לקראת שישיצפוני בשבוע הבא. הזדרזו לשלוח התמונות !! אנו מתארגנים לרישום פרטי רכבי האספנות לטובת הפקת שילוט - "תעודת זהות לרכבי האספנות" - דוגמא תוצג במפגש שישיצפוני. כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 781 צפיות
וד"ש מארה"ב ביום ראשון נערך במוזיאון יום שמוקדש למכוניות ומשאיות אמריקאיות חמוש בבת שגרה שם עם בעל ונכד הגענו למקום. משפחת אנדרסון גרה בטירה שנראית בתמונות. הם היו חשוכי ילדים אבל אהבו מכוניות ושמרו את רוב אלה שקנו, הראשוןנה משנת 1899 (כן, עד היום, יד ראשונה). לאחר שהגברת נפטרה בשנת 1948, הטירה והאוסף נתרמו לעיירה ברוקליין שהיא בעצם פרבר של בוסטון וזהו מוזיאון המכוניות הכי ותיק בארה"ב. כאמור מתרחשים שם אירועים בקיץ ובאחד מהם היינו. (הילד הבלונדיני החמוד הוא אדם, הנכד שלי שמתחיל לקבל מסבא בני חינוך נאות) אז בתמונות תראו את המכוניות שהגיעו לאירוע.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 170 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Alberrto
- שביט
- 00mei00
- נריה991
- Tom78
- Moshe c
- natco
- yoni162
- פטרזר
- menir1
- baer
- FROGIE