Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות אספנות בברלין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המכוניות המדהימות הללו למכירה או שהן פרטיות שהגיעו לשיפוץ???

יוסי

הי שלמה

אם לא הייתי מכיר את האשה ההיא בתמונה

היית אומר שזה לא מציאותי

ממש מדהים

פורסם (נערך)

ביקשו ממני את הכתובת:

הכתובת של CLASSIC REMIES BERLIN

היא:

WIEBESTRASSE 36 bERLIN

אני הגעתי לתחנת הרכבת של MIERENDORFFPL אני הגעתי ברכבת מתחנת הרכבת ZOOGARTEN ברכבת מספר 45 שהיא במרכז ברלין ממנה החלפתי לרכבת בקו 51 . ביצאה מתחנת MIERENDORFFPL פניתי שמאלה וברחוב הראשון רחוב בוסלשטרסה פניתי ימינה ואחרי חמש דקות הבנתי שאני שם. אם יש לך WAZE בטלפון וכרטיס סים עם גלישה, תוכל להעזר בWAZE בצאתך מתחנת הרכבת.

והנה מפה:

P1220792.JPG

עריכה אחרונה על ידי oldcar

שלמה דן גדרון

פורסם

שלמה -תודה על השיתוף בתמונות - מקום מדהים, רואים כמה השקעה רבה יש בשימור העבר וכמה זה מפצה על המאמץ, גימור מושלם ויפה עושה חשק להיות שם עם המכונית ולהביאה לרמת גימור כפי שהם יודעים.

מצא משה

פורסם
שלמה -תודה על השיתוף בתמונות - מקום מדהים, רואים כמה השקעה רבה יש בשימור העבר וכמה זה מפצה על המאמץ, גימור מושלם ויפה עושה חשק להיות שם עם המכונית ולהביאה לרמת גימור כפי שהם יודעים.

מצא ידידי אל תרגיש מקופח, רוב העבודות שראיתי שם לא יותר טובות ממה שאני רואה כאן. מצב השיפוצים בארץ השתפר פלאים ובהרבה מכונית בארץ נעשה שיפוץ ברמה גבוהה. היתרון המשמעותי של האירופאים והאמריקאים היא זמינות שוק שמאפשר להנות יותר מהתחביב ולהיות חשוף להרבה מכוניות.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...