Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון קטן. שלחתי מכתב מפורט (בהתייעצות עורך דין שהוא במקרה אחי) שבו טענתי שאם לא יוחזר הכסף, הדבר יגיע לתובענה ייצוגית וראה זה פלא, היום התקשרו אלי לקחת ממני את פרטי הבנק ויחזירו לי את מלוא הסכום עד השקל האחרון.

מסקנה ? אל תוותרו! הצדק איתנו! הם יודעים שהם מעלימים עיין וזה שיטת מצליח. מי שמתעקש, מרוויח.

יום נעים לכולם.

אחיך עורך דין ולכן מין הסתם לא עלתה לך אגורה שחוקה להוציא מכתב מטעמו ולשלוח להם. לעומת זאת, אף עורך דין אחר לא היה עושה זאת עבורך בחינם. יש תעריף מסוים שמשרד עו"ד גובה עבור טיפול בנושא שכזה. לו היית צריך לשלם את מלוא הסכום האם עדיין הולך ומנסה לטפל בסיפור? לא בטוח.

אותה חברת שילוח ראתה שאתה מעוניין לקחת את הטיפול בנושא צעד אחד קדימה. מטעמים כלכליים היא העדיפה לוותר לך ופשוט לחסוך את הכסף. לו היא באמת הייתה צריכה לבוא נגדך ראש בראש בבית משפט זה היה עולה לה פי עשרות מונים. ואם מדברים על בית משפט אז רק שתדע שיש מצב שאתה היית מפסיד בכלל. בעולם של היום, זמן שווה כסף. יש אנשים שהזמן שלהם שווה יותר ויש כאלה שפחות. זמן של חברת שילוח שווה הרבה מאוד ולכן כאמור הם העדיפו פשוט לוותר לך כי ביזבוז זמן מצידם על כזה סכום זה פשוט הפסד עבורם.

ובעניין אחר, בערך באותו הנושא:

משלוח מגרמניה (אם ההצעה שלי תזכה...) אמור להשלח ב- DHL. ערך הסחורה נמוך -מתחת לסף המס.

התברר כי DHL נמצא, מאז 2002, בבעלות מלאה של הדואר הגרמני והוא מוגדר כאחת מחטיבות הדואר.

לכן, כנראה, הדרך ה"טבעית" למשלוח חבילות מגרמניה היא דרכו (DHL Paket).

תהייתי היא איך תגיע אלי החבילה - האם כדואר רגיל, לסניף הקרוב, או באמצעות חברת שילוח, עם כל כאב הראש וההוצאות הנלוות.

אשמח לתשובה מבעלי נסיון.

אכן כן, DHL PACKET זאת חטיבת הדואר הרגיל של מדינות באירופה. בשונה מ DHL אקספרס. במידה וסכום החבילה נמוך מ 75 דולרים אתה לא תשלם עמלות שילוח כאלה ואחרות. אני לא שילמתי בכל מקרה. לא רק זאת, לי החבילה הגיעה עד הבית עם שליח.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא קראתי מספר ימים את התגובות. נשאלה פה השאלה מדוע לא להמשיך לייצוגית. ובכן ההליך הוא כזה (לפי עצת עורך דיני) :

בקשה להחזר הפיצוי, במידה ולא נענים, מגישים תביעה קטנה. במידה וזוכים - עם הפסק דין הזה ניגשים לייצוגית.

כך מקטינים סיכוי שהייצוגית תיפסל כי יש כבר תקדים. אחרת זה יכול לעלות עשרות אלפי שקלים במידה ודוחים את זה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לפני חודש הזמנתי חבילה מאנגליה, התברר שהיא הגיעה לארץ תוך כמה ימים עם DHL ומתחילת יולי היא שוכבת בממ"ן ואף אחד לא טרח להודיע לי. היום התקשרתי ל-DHL והם דורשים בנוסף לכל למעלה מ-200 שח עבור האחסנה אז הודעתי להם שיחזירו את החבילה לאנגליה. השולח יצטרך לשלם על זה?

פורסם

"השולח יצטרך לשלם על זה?" לא בטוח שווה בדיקה.

זאת דרך בטוחה לשרוף עוד ספק מחו"ל שעד היום הסכים לשלוח לארץ (רבים כבר לא מוכנים), כנראה זאת תהיה הפעם האחרונה שלו.

נכון שחברות השילוח עושות עלינו ולא רק עלינו קופה, אבל זה חלק מהתהליך שאנחנו מודעים לו ומנסים לשנותו, במקום לנסות לתפעל את זה מכאן ולהגיע לפיתרון אתה זורק את זה עליו ?

לפעמים, צריך לראות את הנולד לבלוע גלולה מרה ולהמשיך הלאה "ותחשבו על זה".

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
לפני חודש הזמנתי חבילה מאנגליה, התברר שהיא הגיעה לארץ תוך כמה ימים עם DHL ומתחילת יולי היא שוכבת בממ"ן ואף אחד לא טרח להודיע לי. היום התקשרתי ל-DHL והם דורשים בנוסף לכל למעלה מ-200 שח עבור האחסנה אז הודעתי להם שיחזירו את החבילה לאנגליה. השולח יצטרך לשלם על זה?

טוב, התקשרתי שוב והודיעו לי שהחבילה הושמדה. במעקב משלוחים כתוב שנעשה ניסיון ליצור קשר עם השולח לפני שלושה שבועות וזהו. יש כאן עילה לתביעה?

פורסם

זוכרים, כתבתי ש DHL הכניסה לחשבונית שורה של " טיפול מול משרד התחבורה" גם על פריטים המוגדרים ככאלו שאינם חייבים את טיפול המשרד - בעלות של 125 ₪ (וזאת בנוסף ל -125 ₪ בשם טיפול בניירת). כעסתי עליהם והכרחתי אותם להודות שזו גזילה כספית שלא לצורך - אז איך זה נגמר ?

קבלתי בימים אלו עוד חבילה מ - DHL ולהפתעתי הרבה בשורה הזו היה רשום אך ורק - " טיפול בניירת" והסכום 250 ש"ח ( שהם סך של 125 ₪ הטיפול הישן + 125 ש"ח הטיפול מול משרד התחבורה) - כך עקפו אותי בסיבוב.

כמדומני חברות השילוח הן עסק פרטי והשוק פועל עפ"י ביקוש מול היצע ואני בהחלט יכול להתנתק מהן, לצערי הספק שלי בגרמניה עובד רק איתם ולכן מעתה אני מאד זהיר בהזמנת פריטים ממנו, מאידך הפריטים מגיעים בתוך שבוע ימים עד לבית וזה מאד נוח ומהיר.

כך שיש יתרונות וגם חסרונות, והתחביב שלנו הולך ומתייקר.

מצא משה

פורסם

תבקש מהספק שישלח לך את הפריטים בדאר הגרמני הרגיל ולא דרך חברת שילוח.

אולי לא מהיר במיוחד אבל יעיל , מניסיון.

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...