Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאבה מרכזית 1955

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,החלפתי באוטו משאבות גלגל חדשות ,מלאתי נוזל בלמים חדש , הוצאתי אויר כמו שצריך אך כרגע יש תופעה כזאת : בדריכה ראשונה על הדוושה היא יורדת עד למטה!! בדריכה שנייה יש גובה דוושה טוב וכך גם בדריכה שלישית רביעית וכ׳ו גם בהחזקה של הדוושה בכוח זמן רב אין שקיעה כלל. אם אני ממתין 30 שניות ודורך שוב על הדוושה היא יורדת עד למטה .יש לציין שלא בדקתי אם יש בלימת גלגלים מסוימת כאשר הדוושה למטה ! בדריכה השנייה יש בלימת גלגלים טובה . אני חושש שזה משאבה מרכזית ויתכן אף שהפימפום והוצאת האוויר בדרך הזאת גרמה לה נזק . אשמח ללמוד מניסיונכם תודה .

פורסם

הבעיה כנראה ב"רגולאג' ברקס",לא כיוונת כנדרש את המרחק בין הסנדלים לתוף.

לחיצה ראשונה הדוושה יורדת ,כי הרבה נוזל בלמים נדרש כדי להביא הסנדלים למגע עם

התוף,בלחיצה שניה כבר נדרש הרבה פחות.

אם אתה מחכה חצי דקה הקפיצים מחזירים הסנדלים אחורה ושוב נדרשת לחיצה ראשונה ארוכה

בכדי להביאם למקום,שאם היית עושה כוון כראוי,היו ממילא עומדים שם מראש

.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
איך ביצעת את הוצאת האויר ?צריך שני אנשים לצורך זה!.

חן.

אין הכרל בשני אנשים אם משתמשים בכלי יעודי לדבר (משאבת ואקום ידנית). קרא על כך עוד כאן:

http://lulisml.wordpress.com/2011/12/16/26-453-%D7%97%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%A8%D7%A7-%D7%90%D7%A8%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%93-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA/

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
לפי התאור שלך פשוט לא הוצאת מספיק אויר .

ייתכן שיש אויר כלוא בצינורות העליונים מיד לאחר המשאבה .

אילן

אילן הוצאתי אויר גם מהצינור העליון ביציאה מה משאבה (יש רק מיכל אחד) . הוצאתי אויר פעמיים מכל המקומות האפשריים . כשהמשאבה פתוחה ומלאה שמן בלחיצה על הדוושה עולות הרבה בועות אויר , בכל דריכה ודריכה !!! אני חושב שכאן הבעייה !

פורסם
איך ביצעת את הוצאת האויר ?צריך שני אנשים לצורך זה!.

חן.

חן ידידי ברור שלא הסתדרתי לבד את הפרוצדורה אני מכיר ועשיתי זאת במכוניות האחרות שלי .

פורסם
הבעיה כנראה ב"רגולאג' ברקס",לא כיוונת כנדרש את המרחק בין הסנדלים לתוף.

לחיצה ראשונה הדוושה יורדת ,כי הרבה נוזל בלמים נדרש כדי להביא הסנדלים למגע עם

התוף,בלחיצה שניה כבר נדרש הרבה פחות.

אם אתה מחכה חצי דקה הקפיצים מחזירים הסנדלים אחורה ושוב נדרשת לחיצה ראשונה ארוכה

בכדי להביאם למקום,שאם היית עושה כוון כראוי,היו ממילא עומדים שם מראש

.

.... היה לי בדיוק מקרה דומה (לפני 15 שנה) עם פלימות' 1952 - המוסך שהחליף לי את המשאבות לא כיוון היטב את הבלמים. בסוף כיוונתי בעצמי והבעיה נעלמה לחלוטין , בדיוק כפי שאושרי כתב לעיל .

פורסם
.... היה לי בדיוק מקרה דומה (לפני 15 שנה) עם פלימות' 1952 - המוסך שהחליף לי את המשאבות לא כיוון היטב את הבלמים. בסוף כיוונתי בעצמי והבעיה נעלמה לחלוטין , בדיוק כפי שאושרי כתב לעיל .

תודה על העזרה אני מנסה להעלות תמונה ולא מצליח בנתיים,אני מבין את ההיגיון בדבריך אבל הדוושה יורדת עד הרצפה ממש ! בדריכה ראשונה . הרי באותה שנייה שאני עוזב את הדוושה ,הקפיצים מושכים חזרה למקום , זה לא לוקח להם חצי דקה . אני עשיתי כיוון לפי נתונים של קרייזלר (יתכן שהם מתייחסים לדרמים חדשים לגמרי ולא לכאלה שעברו חריטה) יש שני ברגי כיוון אקסצנטריים שיש עליהם סימן של חץ ,החץ אמור להצביע לכיוון המשאבה בגלגלים הקידמים (שם יש שתי משאבות בכל דרם),והחיצים אמורים להצביע לכיוון הפוך בגלגלים האחוריים.מעבר לכיוון הזה שמתבצע לפני החזרת הדרם למקומו , יש שניי ברגי רגולג׳ מהצד הפנימי שפונה לבבקס ?!?! אם אצליח להעלות תמונה אוכל לפרט יותר בכל מקרה לדעתי הלא מקצועית לחלוטין יש בעייה במשאבה המרכזית ! כאשר אני מסיר את מכסה המשאבה והיא מלאה בנוזל בלמים עד הסוף ,בכל דריכה על הדוושה יש הרבה בועות אויר שעולות בנוזל ולא משנה דריכה ראשונה שנייה שלישית . לדעתי זה לא תקין ! הרבה הרבה תודה לכולם על העזרה .

image.jpg

פורסם

אני מציע שתעשה רגולז',לא לפי ההוראות אלא עד הסוף,שהגלגלים יעצרו,רק לשם הבדיקה.

אם גם אז הדוושה תרד ,אז הבעיה לא ברגולז',אלא במקום אחר.

פורסם
תודה על העזרה אני מנסה להעלות תמונה ולא מצליח בנתיים,אני מבין את ההיגיון בדבריך אבל הדוושה יורדת עד הרצפה ממש ! בדריכה ראשונה . הרי באותה שנייה שאני עוזב את הדוושה ,הקפיצים מושכים חזרה למקום , זה לא לוקח להם חצי דקה . אני עשיתי כיוון לפי נתונים של קרייזלר (יתכן שהם מתייחסים לדרמים חדשים לגמרי ולא לכאלה שעברו חריטה) יש שני ברגי כיוון אקסצנטריים שיש עליהם סימן של חץ ,החץ אמור להצביע לכיוון המשאבה בגלגלים הקידמים (שם יש שתי משאבות בכל דרם),והחיצים אמורים להצביע לכיוון הפוך בגלגלים האחוריים.מעבר לכיוון הזה שמתבצע לפני החזרת הדרם למקומו , יש שניי ברגי רגולג׳ מהצד הפנימי שפונה לבבקס ?!?! אם אצליח להעלות תמונה אוכל לפרט יותר בכל מקרה לדעתי הלא מקצועית לחלוטין יש בעייה במשאבה המרכזית ! כאשר אני מסיר את מכסה המשאבה והיא מלאה בנוזל בלמים עד הסוף ,בכל דריכה על הדוושה יש הרבה בועות אויר שעולות בנוזל ולא משנה דריכה ראשונה שנייה שלישית . לדעתי זה לא תקין ! הרבה הרבה תודה לכולם על העזרה .

כרגע לפי החיצים בתמונה ששלחת המרווח בין התוף לסנדלים הינו מקסימלי ולא מינימלי( החץ מצביע על מיקום הגיבעה ב- CAM ). נכון שקרייזלר ממליצים להרכיב כך את הבלמים אבל זה רק בתור התחלה, לפני ביצוע כיוון, מה גם שאצלך התוף עבר בחיו כבר כנראה כמה חריטות. נסה לסובב את החץ בעדינות החוצה לכיוון התוף .

פורסם
כרגע לפי החיצים בתמונה ששלחת המרווח בין התוף לסנדלים הינו מקסימלי ולא מינימלי( החץ מצביע על מיקום הגיבעה ב- CAM ). נכון שקרייזלר ממליצים להרכיב כך את הבלמים אבל זה רק בתור התחלה, לפני ביצוע כיוון, מה גם שאצלך התוף עבר בחיו כבר כנראה כמה חריטות. נסה לסובב את החץ בעדינות החוצה לכיוון התוף .

תודה רבה אני אנסה . אבל הייתי רוצה התייחסות ממי שמבין לתופעת הבועות במשאבה המרכזית ,זה לא נראה לי תקין.

פורסם
תודה רבה אני אנסה . אבל הייתי רוצה התייחסות ממי שמבין לתופעת הבועות במשאבה המרכזית ,זה לא נראה לי תקין.

אתה מנסה למצוא בכח בעיה,עשה נא רגולאג' ותראה אם נפתרה הבעיה.

הבועות יכולות להגרם מזרימת נוזל הבלמים,תחת לחץ מהמערכת חזרה למייכל.

אם היו באמת בועות אויר,היית רואה גם נזילה מהמקום שהבועות נכנסות.

בבקשה,בבקשה,עשה כבר רגולאג'.

פורסם

שלום

שלחתי לך הודעה פרטית אם הסבר!

אושרי כתב

מה לא ברור .

אוסיף ואומר שים לב !!!

אתה לא מכונאי ! לא מתמצא בתחום! אסור לך בכלל לעשות את מה שאת עושה!!!

איך זה נשמע לך?

כמה אנשים עוד צרכים להסביר לך?

תביא בעל מקצוע שלם לא עבור הידע והאמן לי הכול יעבוד!!!

רכב אספנות זה הובי מכונאות זה מקצוע ויש הבדל.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום

שלחתי לך הודעה פרטית אם הסבר!

אושרי כתב

מה לא ברור .

אוסיף ואומר שים לב !!!

אתה לא מכונאי ! לא מתמצא בתחום! אסור לך בכלל לעשות את מה שאת עושה!!!

איך זה נשמע לך?

כמה אנשים עוד צרכים להסביר לך?

תביא בעל מקצוע שלם לא עבור הידע והאמן לי הכול יעבוד!!!

רכב אספנות זה הובי מכונאות זה מקצוע ויש הבדל.

בברכה בני ל.

:mm_yeah::mm_yeah:

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

• תוכן חדש...