Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שלום לכולם,

לפני שאני מתחיל, אם אני כבר מפשל ועושה משהו לא נכון, אני מתנצל, פעם ראשונה בתחום הזה.

מצאתי את המודעה הזאת ביד 2, על פורד טורינו גי טי 1968, צויין שהאוטו רץ מצויין, כך שהטיפול היחידי שאני אצטרך בשבילו הוא חיצוני. אשמח לשמוע את דעתכם, אני לא רוצה לרוץ פה ראש בקיר, מעדיף לשאול ולהבין קודם.

האוטו עולה 19, מקווה שאני אצליח להוריד ל18 עקב המצב החיצוני של האוטו, כך שאני אשים 7000 ש"ח בשיפוצים, כולל צבע, צמיגים, גנטים וכו.

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&RecordID=345253&utm_medium=mail_add&utm_source=mail_to_friend_add&utm_content=yad2_sendto

זאת המודעה של האוטו, שוב אני ממש אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה וסליחה אם טעיתי איפשהוא

פורסם

לא יודע אם אני עוזר או מקלקל אבל ...

1. אתה מבין שהאוטו נמצא בארה"ב ! ואין לך יכולת לראות אותו ? שלא לדבר על לבדוק ( שים לב שאין שום תמונה של פנים האוטו )

2. אני לא רואה במודעה תשלום מיסים בארץ !!! מה שייקר את העניין בהרבה כסף

3. ניחוש שלי שחלקים למנועי פורד בארץ יהיו יותר קשים להשגה מאשר של שברולט - רק הרגשה שלי

עפר

שלא מבין כלום בכלום

פורסם

לא מסתדר לי.

19000 שקל צריך לכלול את מחיר הרכישה בארה"ב, הובלה, 120 אחוז מיסים על הרכישה וההובלה וגם הרווח של נותן השירות שפרסם את המודעה, אנחנו מגיעים לשווי שפשוט לא מסתדר לי, משהו כמו 200 - 300 דולר לתשלום לבעל הרכב. וזה מחיר של גרוטאה. אפילו הטורינו הרגילה (סדאן 4 דלתות) שווה יותר.

הנה קישור לדף באי ביי של המכונית הזאת ותראה על מה מדובר (המחירים משוקללים לשקלים והם לתשלום למוכר)

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l2632.R2.TR6.TRC2.A0.H1.Xford+torino+gt+1968&_nkw=1968+ford+torino+gt&_sacat=6010&_from=R40

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
המחיר לא כולל מיסים בארץ

עדיין...

זה כולל הובלה, ביטוח ורווח למפרסם ההודעה. מה נשאר?

ואיך זה מסתדר עם מה שהבאתי מאי ביי?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם (נערך)

אני לא משפץ בעצמי. חבר טוב שלי עמוק-עמוק בתחום ואני מכיר את הנושא דרכו, בילוי שעות ארוכות בסדנא שלו ודרך מחקרים שערכתי בעבר לגבי הגשמת חלום/סיוט ורכישת רכב גרמני מסוף שנות ה-70 תחילת ה-80 (כל פעם הישום שלו נדחה).

האוטו עולה 19, מקווה שאני אצליח להוריד ל18 עקב המצב החיצוני של האוטו, כך שאני אשים 7000 ש"ח בשיפוצים, כולל צבע, צמיגים, גנטים וכו.

וכבר מקריאת המשפט הזה - התשובה שלי היא "אל! פשוט אל!"

אל תחשוב על זה בכלל. תמחק את זה מהראש שלך, לפחות עד שתלמד את הנושא הזה לעומק.

אתה יודע מה זה לעשות פחחות לרכב אספנות רקוב (כי זה מה שתקבל בנמל)? להשיג חלקים שנהרסו ואי אפשר לשפץ? לפרק את המנוע לגורמים, לנקות, לשפץ, לקנות חלפים ואז להרכיב מחדש? לעשות טרבל-שוטינג למערכות החשמל של רכב כזה? חבר שלי מחזיק סדנא גדולה עם ציוד שעלה לו במצטבר כמאה אלף ש"ח, הוא למד את הנושא מאוד לעומק ומשקיע בו שעות, ימים ושבועות.

אבל אתה כמובן לא חייב לעשות הכל בעצמך, יש בארץ מכונאים ופחחים אומנים שישמחו לקחת ממך את הגרוטאה (ושוב פעם - אתה תקבל גרוטאה, שלא יהיה לך ספק) ולהחזיר לך בונבונירה - בעבר עשיתי סיבוב על מרצדס 280SE אספנות לפני שיפוץ. להבדיל מהטורינו הזאת, הרכב ההוא אשכרה נסע, רוב המערכות שלו עבדו, השלדה לא הייתה רקובה וגם קל יותר להשיג לו חלקים בארץ. הרכב הוכנס לשיפוץ כללי במוסך מומחה בעניין והחשבון הסופי היה עשרות אלפי ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות.. אני מאוד מעריך את זה, ברור לאור המצב שאי אפשר לבצע את מה שכתבתי

אבל אני עדיין רוצה להכנס לתוך העניין הזה, אם לא האוטו הזה, אז אוטו אחר.

אני אשמח לקבל המלצות על רכבי אספנות כאלה (בסגנון של אוטו שרירים)

שוב תודה רבה לכולכם! מודה לכם מפה עד השמיים וחזרה!

פורסם

תראה, מכונית שרירים מצריכה המון כסף. אם הרכב משופץ למשעי תצטרך לגלם את זה במחיר. אם הרכב גרוטאה ששחקו והתעללו בה, תצטרך להביא אותו למצב מעולה ובעיקר בטוח, בעוד יותר כסף. לדעתי מכונית כזאת משנות הששים (קמארו, מוסטנג וכו'), תאלץ ממך להפרד מסכום של שש ספרות.

אנא דלג לפורום "רכבי אספנות" כאן בקארספורום. יש קבוצת חברים שיש להם יידע יותר טוב ממני בנושא.

פורסם

זו נראית כמו מודעת "FISHING", משמע מחפשים קונה לרכב שעדיין לא קיים כלל.

לפי המודעה המחיר אינו כולל את הרכב כלל ובטח שלא את המסים ועלות השילוח מארה"ב לארץ, אלא רק את איתורו, בדיקתו, שינועו לנמל (בתוך ארה"ב) ועמלת החברה המפרסמת.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אהלן שלום לכולם,

לפני שאני מתחיל, אם אני כבר מפשל ועושה משהו לא נכון, אני מתנצל, פעם ראשונה בתחום הזה.

מצאתי את המודעה הזאת ביד 2, על פורד טורינו גי טי 1968, צויין שהאוטו רץ מצויין, כך שהטיפול היחידי שאני אצטרך בשבילו הוא חיצוני. אשמח לשמוע את דעתכם, אני לא רוצה לרוץ פה ראש בקיר, מעדיף לשאול ולהבין קודם.

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&RecordID=345253&utm_medium=mail_add&utm_source=mail_to_friend_add&utm_content=yad2_sendto

זאת המודעה של האוטו, שוב אני ממש אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה וסליחה אם טעיתי איפשהוא

אהבתי את התמימות.. אך המציאות כפי שהבנת שונה. רק כדי לסבר את האוזן, עלות ההובלה בלבד של הרכב מארה"ב לישראל, לאחר מיסים (עלות ההובלה כלולה בעלות הרכב לצורך חישוב שומת המס), הינה יותר מ10,000 ש"ח.

כדאי לקנות רכב שנמצא כבר בישראל אך לצערי תקציב של 7000 ש"ח לשיפוץ יעלם כמו אבקנים ברוח סתיו.

פורסם (נערך)

אני עוקב מדי פעם אחרי המודעות ביד 2 של מי שמכנים עצמם קלאסיק אוטו. בעבר היו מפרסמים מחירים מלאים של הרכבים כפי שיתקבלו בארץ כולל כל ההוצאות והמיסים. לאחרונה עברו לפרסם מחיר של הרכב בארה״ב כולל כמה שלבים שהם מתיימרים לעשות שם. כנראה שמשהו לא עבד להם בחישובים....:wink:

לי אישית המודעות שלהם נשמעות כמו חומר לכולבוטק (הכל לכאורה כמובן -שלא יתבעו אותי...:-D)

…אם להביא מארה׳ב רכב על ידי סוכנות הייתי פונה לליאור ברוך מ ushopsmotors שמפרסם כאן את שירותיו. מצד שני אם התקציב שלך הוא מה שכתבת זה יספיק אולי לחיפושית וגם אז תצטרך הלוואה

אורן

עריכה אחרונה על ידי orenuchx
פורסם

שוב תודה רבה לכולכם, כפי שכבר אמרתי, אני חדש בתחום אז תסלחו לי על כל שגיאה של צעירים, אני באמת מעריך את העזרה שלכם, אני אעבור לפורום של רכבי אספנות, שוב תודה רבה רבה לכולכם! אתם אנשים נדירים!

המשך שבוע טוב

• תוכן חדש...