Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפורום הזה מזמן למדתי, שכל שיפוץ הוא נשגב, מדהים ונהדר. אסור לומר כלום ואסור לבקר, אלא רק לתת ב"לייק" - כל ביקורת מפורשת כהתקפה וכ"ירידה" על המשפץ וכך גם לרוב התגובות. ת'אמת? אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל לתאר את מה שאני חושב על זה, לכן אעצור כאן. קראתי את השירשור מספר פעמים, ניסיתי להחזיק את עצמי בכוח לא להגיב, אבל באמת שלא הצלחתי הפעם.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אני לגמריי עם דעתו של אלעד בעניין. הכיסאות האלה ממש לא עושים חסד עם האוטובוס ועדיף היה לוותר עליהם. כמדומני שגם ככה האוטובוס הזה לעולם לא יוכל להסיע יותר מ 6 אנשים, לא?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אפשר לרפד את הכסאות בוויניל בצבע כחול נוטה לירוק (כמו במקור) ואז התוצאה תראה הרבה יותר קרובה למה שהיה במקור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אפשר לרפד את הכסאות בוויניל בצבע כחול נוטה לירוק (כמו במקור) ואז התוצאה תראה הרבה יותר קרובה למה שהיה במקור.

כל מבנה הכיסא שונה. וזה מה שמייחד את האוטובוס הנ"ל. אין שום כוונה לפגוע באיש או "לקלקל" מההנאה מהרכב. אבל...ובגלל זה הגבתי אני חושב שמדובר ברכב ייחודי ומעניין ששווה להביאו למצב המקורי הקרוב ככל האפשר. הרי אם ילדנו יצפו באוטובוס הנ"ל בתערוכה או אם יופיע בסרט לא נרצה שירגישו כפי שאנו הרגשנו לפני למעלה משלושים שנה עת נסענו בו??

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ירון, אתה מכיר אותי לא מאתמול ויודע שאני דבק במקוריות. אבל שוב, חיפשנו וחיפשנו ואנשים שקרובים לאוטובוס ,כמו זה שכתב כאן (בצדק) שהוא גילה את הרכב יודעים את זה זמן רב. לכן זאת חכמה קטנה מאד להופיע עכשיו עם שמות של בעלי מלאכה וכו', אחרי שאנשים קנו והתקינו כיסאות שהכי דומים למקור.

והעצה שהובעה כאן להשאיר רצפה חלקה היא אבסורדית יותר ובטח חוטאת למקוריות.

בקיצור, זה מה יש, התקציב לכסאות הוצא ומוצה ויש עוד הרבה שקלים להכניס ברכב במקום להוציא הוצאה כפולה.

מישהו מוכן לתרום ששה צמיגים?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...