Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה!

אתמול והיום היתה התקדמות קטנה...

הוחלפו: שמן מנוע (יצא רק ליטר וחצי :shock: ), פילטר שמן, פילטר אויר ופלאגים.

הבעיה במגב האוחרי סודרה, עכשיו עובד מצויין. הרדיו המזדקן שהותקן אי שם בשנת 1996 נפתח ותוקן, ואפילו מתברר שיש לו יציאת AUX כך שכל עוד הוא עובד הוא לא יוחלף :-D . ניקיון מערכת ההזרקה הביא לכך שמהאגזוז יוצא אויר צח (לא בדיוק אבל ניחא)...

אחרי הסופה אחליף את צנרת הדלק בתא המנוע וכמובן את הפילטר, אצבע עם ממיר חלודה וספריי זפת מתחת למצבר להגנה מפני חלודה, ואנקה את מערכת הקירור וארכיב טרמוסטט, שמסיבה לא ברורה לא נמצא.

טיול לרוב הפירוקיות באיזור הניב תוצאה, ועכשיו נשאר להשיג רק שפריצר אחורי ובקליות איתות קדמיות.

אם יש למישהו רעיון איך להדביק את הסמלים הכי חזק שאפשר אשמח לעצות (סמל פיג'ו קדמי - פלסטיק לפלסטיק, סמל 1.4i בכנף - אלומיניום לפח, וסמל 205 אחורי - פלסטיק לפח).

1421561_10202640635359373_2034819328_n.jpg

1470785_10202640636599404_1426893101_n.jpg

1484809_10202641474540352_745937252_n.jpg

1503678_10202640634519352_115190419_n.jpg

1499809_10202641477780433_307530498_n.jpg

1482278_10202641476660405_725029574_n.jpg

1502072_10202648681160513_2061786764_n.jpg

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם

להגנה מפני חלודה, ואנקה את מערכת הקירור וארכיב טרמוסטט, שמסיבה לא ברורה לא נמצא.

בדרך כלל שמוציאים טרמוסטט יש בעיה:

1) רדיאטור סתום וחסכו כסף בניקוי ע'י הפחתת הלחץ במערכת (הוצאת הטרמוסטט)

2)מנוע ש"משחרר" את המים דרך אטם הראש, או דרך הסעפת פליטה ואז תראה בפתיחה מלאה של מצערת שובל של מים מיציאת האגזוז. או שתראה "טחינה" במדיד של השמן וכמובן כל זה מלווה באיבוד מיים קבוע.

מקווה בישבילך שאני לא נביא זעם.

פורסם

המנעול של דלת הנהג בקושי מתפקד, צריך להילחם איתו בכדי לנעול או לפתוח. למישהו יש רעיון איך לפתור בלי להחליף מנעול?

WD-40. לא שמן ולא סיליקון.

הנעילה המרכזית עובדת פעם כן, פעם לא, וגם כשעובדת אז לא בכל הדלתות. היכן יכולה להיות הבעיה?

מנועים (10-15 ש"ח ליחידה באיביי), או חוטים. כנראה שמנועים.

דני

פורסם

WD-40 שמתי, עזר אבל לא פתר, הבעיה היא שהמנעול פגוע וקצת עקום.

טחינה, שובל מים ואיבוד מים בינתיים אין, אך יש איבוד שמן. ניקוי רדיאטור בתכנית. גם יכול להיות שהוא מקולקל ופתוח כל הזמן, שכחתי להסתכל אם יש, רק בדקתי אם יש זרימת מים כשהאוטו קר.

הנעילה המרכזית כבר יומיים עובדת מצויין, כנראה שזה המגעים של המנעול בדלת נהג אבל אם לא יעזור אנסה לבדוק את עניין המנועים, למרות שהם חזקים ועובדים מצויין אם נועלים מבפנים.

ותודה על העצות :-D

פורסם

מניסיון מר עם 205 שהיתה לי לפני כמה שנים, קניתי אותה מיד ראשונה עם 33500 ק"מ בלבד, טופלה כל השנים במוסך "מרום הצמרת" בבני ברק , מערכת הקירור ברכב הזה פשוט גרועה.

הרכב כל הזמן התחמם, המכונאי המליץ להחליף רדיאטור (למרות שלא נזל) - הוחלף ביחד עם טרמוסטט ונוזל קירור מקורי, הרכב המשיך להתחמם , המאווררים נבדקו ונמצאו תקינים, הרכב המשיך להתחמם בכל נסיעה מאומצת (ירושלים, צפון) , ב 70000 ק"מ התגלתה טחינה במיכל עיבוי של הרדיאטור, עבר שיפוץ ראש מנוע אצל המכונאי מס' 1 בארץ - בני ל' ,והרכב המשיך להתחמם בכל נסיעה מאומצת (בלי מזגן) , עד שנמאס לי ומכרתי אותה עם 105000 ק''מ ורגע לפני שהייתי צריך לשפץ ראש מנוע בפעם השניה.

זה הניסיון הראשון שלי עם רכב צרפתי, וכנראה שגם האחרון.

פורסם

במידה ואתה מחליט להחליף רדיאטור, אני ממליץ לעבור לרדיאטור תוצרת הארץ עם מעברים גדולים מהמקורי.

אני נידהם לראות איך הדשבורד שלך שלם, בלי עין הרע :lol:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

היום היתי בראשון לציון ליד תחנת כיבוי האש ישנה פיגו 205 מהשנים המאוחרות עם תאונה מקדימה. שווה ליקפוץ ליראות אולי איפלו לירכוש אותה לחלקים .

לפני כמה שנים היתה לי אחת שנת 86 .האוטו לא רצה למות עשיתי ממנו שלט לעסק שלי

פורסם
מניסיון מר עם 205 שהיתה לי לפני כמה שנים, קניתי אותה מיד ראשונה עם 33500 ק"מ בלבד, טופלה כל השנים במוסך "מרום הצמרת" בבני ברק , מערכת הקירור ברכב הזה פשוט גרועה.

הרכב כל הזמן התחמם, המכונאי המליץ להחליף רדיאטור (למרות שלא נזל) - הוחלף ביחד עם טרמוסטט ונוזל קירור מקורי, הרכב המשיך להתחמם , המאווררים נבדקו ונמצאו תקינים, הרכב המשיך להתחמם בכל נסיעה מאומצת (ירושלים, צפון) , ב 70000 ק"מ התגלתה טחינה במיכל עיבוי של הרדיאטור, עבר שיפוץ ראש מנוע אצל המכונאי מס' 1 בארץ - בני ל' ,והרכב המשיך להתחמם בכל נסיעה מאומצת (בלי מזגן) , עד שנמאס לי ומכרתי אותה עם 105000 ק''מ ורגע לפני שהייתי צריך לשפץ ראש מנוע בפעם השניה.

זה הניסיון הראשון שלי עם רכב צרפתי, וכנראה שגם האחרון.

מנסיון אישי של כ 10 שנים עם 205 1400 93, הרכב הוא רכב מדהים פרט לפלסטיקה בתא הנוסעים.

נתקלתי בבעיה של חימום, גם אצלי הוחלף רדיאטור למרות שה "אורדונז" המקורי היה תקין, הבעייה באה על פיתרונה לאחר שפתחתי את החבק של צינור המים העליון השחלתי פנימה טרמוקפל מחובר למודד טפמרטורה שאותו הכנסתי לתא הנוסעים.סגרתי חזרה למניעת בריחת מים. התחלתי בנסיעה לעבר נקודות הקצה שבהם נורת ה STOP היתה נידלקת. כך קיבלתי בקרה רציפה על טמפרטורת המים. מסתבר שהמאוורר הראשון אמור להכנס לפעולה ב 85 מעלות לערך והשני ב93 מעלות לערך. הסתבר שיוניט החום בעל 2 הדרגות היה תקול 2 המאווררים נכנסו לפעולה ב 93 מעלות ואז מאחר ואנחנו במצב עומס קיצון לא התאפשרה פעולת קירור מהירה מספיק והמנוע התחמם.

החלפת יוניט 2 דרגות תקין ובדיקה שהמאווררים נכנסים לפעולה כל אחד בזמנו פתרה את הבעייה כולל מזגן בעליות של חיפה בשיא החום בקיץ.

"בהצלחה וורסנו"

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
היום היתי בראשון לציון ליד תחנת כיבוי האש ישנה פיגו 205 מהשנים המאוחרות עם תאונה מקדימה. שווה ליקפוץ ליראות אולי איפלו לירכוש אותה לחלקים .

לפני כמה שנים היתה לי אחת שנת 86 .האוטו לא רצה למות עשיתי ממנו שלט לעסק שלי

לראשון אין לי אפשרות להגיע, אבל ה-205 86 הזאת, עדיין קיימת? גם אם בתור שלט?

ולגבי הראדיטור ומערכת הקירור, כמו שכתבתי, יש לי עוד 2 205ים שאחד מהם עושה קרוב ל-40 אלף בשנה, בלי שום בעיות. בשניהם התקנו שעון חום והוא תמיד על 85,כמובן אחרי ניקוי ראדיטור והחלפת טרמוסטט ויוניט של המאוורים. אם הרכב כ"כ התחמם אז היתה בעיה אחרת, שלא קשורה למה שניסית לתקן, כי לי יש ניסיון ממש טוב עם המכוניות האלה, מאד מאד אמינות, אבל לא אוהבות פלסטיקים שלמים.

פורסם

הבעיה היא שהמנעול פגוע וקצת עקום.

את זה לא גילית לנו קודם...

הנעילה המרכזית כבר יומיים עובדת מצויין, כנראה שזה המגעים של המנעול בדלת נהג אבל אם לא יעזור אנסה לבדוק את עניין המנועים, למרות שהם חזקים ועובדים מצויין אם נועלים מבפנים.

זה מצביע כנראה על בעיה במנוע של הדלת (5 חוטים). יתכן שהוא לא מכוון או השתחרר ורופף, יתכן שצריך להחליף.

מערכת הקירור ברכב הזה פשוט גרועה.

מערכת הקירור ברכב זה פועלת מצויין כשהיא תקינה. אין שום בעיות של התחממות, גם בעליות ארוכות במלוא כוחו של המנוע ביום חם.

בשניהם התקנו שעון חום והוא תמיד על 85

זה לא תקין. הוא צריך לנוע בין 80 ל- 100. אם הוא לא זז אז יתכן שהוא לא מודד כראוי, או שיש לו מנגנון מפצה (כלומר הוא אינו מראה את החום האמיתי).

בכל רכב תקין עם טרמוסטט מכאני, חום המנוע עולה בעליה או מאמץ, ויורד בירידה.

דני

• תוכן חדש...