Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כחודשיים שלושה נמאס לי שאני לא יודע כמה אני נוסע בלילה ושהמאוורר עובד כל הזמן, אז החלפתי את בורר המהירויות חזרה למקורי (היה מורכב אחד של 205 בלי מזגן מקורי ולאילנית יש) והנרות השרופות הוחלפו גם כן, כל מי שהתעסק אי פעם עם 205 בוודאי מכיר את המראה של התמונה השלישית :-)

ne4ebe7y.jpg

babyha6e.jpg

uzasa2ab.jpg

4urapagy.jpg

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהצלחה בהרכבת הדש בחזרה :lol:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אהלן

אמרת שהתקנת שעון חום חיצוני ב205 שיש לך, אני גם עכשיו מתעניין בהתקנה של אחד כזה למרות שאין לי בעיות של התחממויות.

איזה שעון חום יש לך? ראיתי שיש באייבי שעון דיגיטלי או אנלוגי מה עדיף?

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

עדיף דיגיטלי, עכשיו הזמנתי גם אחד לאילנית, כשיגיע אצלם את ההרכבה... אין מיקום טוב בשבילו, באחד התקנתי ליד המאפרה, איפה שהיה אמור להיות שעון בדגמים היקרים יותר אבל לא כ"כ רואים טוב שם, צריך להתכופף, בשני הוא מותקן בין התא כפפות לקונסולה, רואים מצוין אבל לא אסתטי במיוחד...

פורסם

אפשר קישור למה שהזמנת?

גם אני חשבתי על המיקום הזה ליד המאפרה, אבל כנראה אין מנוס מלדחוף אותו גם בפוד קורה השמאלי מעל הטוויטר, כי אין מקום אחר נורמלי.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם
אין מיקום טוב בשבילו

יש: מוציאים את השעון (של הזמן), ומגדילים את החור שלו. מתאים יופי ויושב בתוך לוח השעונים.

דני

פורסם

http://www.aliexpress.com/item/20LED-Analog-52mm-Digital-Water-Temp-Temperature-Gauge-Car-Motor-Pod-Holder/1538844309.html

לאחר מדידת צריכת דלק גבוהה במיוחד, הבנתי שכנראה אני לא מדמיין, ובאמת יש ריח של דלק ודליפה, בירור קצר בספר היינס וחיפוש יסודי העלה את הבעיה המרכזית של המנוע - משהו מנותק במערכת ההזרקה, לא הבנתי מה הוא, אם מישהו יכול קצת להרחיב על Carbon canister? גם הידוק טוב של כל הדברים ועכשיו האוטו מגיב מצויין, לא מריח מדלק, מעשן הרבה פחות, זריז הרבה יותר והכי חשוב צריכת דלק נורמלית!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחרי חישוב נוסף, ותדלוקים תכופים מידי, התברר שצריכת הדלק גבוהה בהרבה מהצפוי, נסיעה עירונית בלבד, נהיגה "נמרצת" אך לא מאד, וצריכת דלק של 11-8 ק"מ לליטר. 205 אחר שיש לנו, עם מנוע זהה אך עם 100 אלף ק"מ יותר, עושה 14-17 ק"מ לליטר בנהיגה משולבת בין עירוני - עירוני. המנוע נשמע טוב, עובד מאד יציב ויש לו כוח, אם כי לא כמו שהיה חדש. ממוצע של 9 ק"מ לליטר נשמע לי מוגזם למנוע 1.4 הזרקה על אוטו כ"כ קל, בייחוד שרכב זהה צורך משמעותית פחות.

כיוון שסתומים נעשה, שום שיפור לא הורגש למעט קצת פחות כח בסלד נמוך ויותר כח בסלד גבוה, צריכת הדלק לא השתנתה.

ניקוי בית מצערת ותוסף דלק גם לא עזרו, כמו גם שינוי סגנון הנהיגה שהוציא 12 ק"מ לליטר, למישהו יש רעיון מה הבעיה (או אם אין בעיה וההבדל בין נסיעה עירונית למשולבת כ"כ גבוה...)?

פורסם

האם החלפת מצתים וחוטי הצתה ?

אם לא אז שווה לך לנסות ולהחליף רק

תקפיד להרכיב חוטי הצתה איכותיים ולא את הזבל שמוכרים (BS).

עוד נקודה למחשבה תבדוק את מערכת

הפליטה (אגזוז,ממיר,דוד אמצעי,מאניפולד שלא סדוק) שהיא

תקינה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

דוד הוחלף, לא שאר המערכת נראית תקינה, אם כי לא בדקתי ממיר...

לגבי פלאגים, החלפתי כשקניתי את הרכב... חוטי הצתה משנים משהו?

פורסם

כמובן חוטי ההצתה חייבים להיות תקינים ואיכותיים,אצלי בקורטינה היו חוטי הצתה מתוצרת ביתן ספרק (בצבע כחול 8 מ״מ) שגם כאשר הם היו חדשים

הרכב לא עבד עגול, לא סחב כמו שצריך

וכאשר החלפתי לפני חודש לחוטים של בוש (הוזמנו מאנגליה) הרכב השתנה מקצה לקצה וסוף סוף כיף לנסוע ברכב.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...