Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לוח שעונים של ה GT עם שעון טורים חום מנוע ועוד , בזמנו היה לי 205 ונשארו לי חלון צד אחורי וחלונות קדמיים של הדגם הקופה. אם תרצה אתה מוזמן לקחת במחיר ממש סימלי (את הלוח שעונים קניתי ב250 ואני מוכן למכור ב100 וכל חלון ב50₪

0502102001 אסף

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעיה חדשה-ישנה: רעש מאד מוזר, דומה מאד לזה שבלינק המצורף.

הרעש מופיע ונעלם באופן לא צפוי, בלי שום קשר למצב הנהיגה או הרכב... יש רעד קל מאוד בהגה ובריצפת הרכב כשהרעש מופיע.

עד עכשיו זה לא הפריע לי, אבל בנסיעה ארוכה ומהירה זה בלתי נסבל, מתחזק ומתעצם עם הזמן, וככל שהנסיעה ארוכה יותר הרעש נהיה רצוף. מופיע רק במיהירות מעל 40 קמ"ש ללא כל קשר להילוך - גם בניוטרל. לא מושפע מהדוושות (קלאצ, ברקס) או כיוון ההגה. שינוי בלחץ על דוושת הגז מביא תגובה קצרה מאד וכמעט לא מורגשת. בעמידה אין רעש וגם בהאצה עד ל40, בהאטה הרעש נמשך לפרקים עד 10 קמ"ש.

התחושה שלי היא שמדובר או במיסבי גלגלים קדמיים או משהו בגיר...

למישהו יש רעיון מה הבעיה?

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בסרטון שהעלת רשום שזה רעש מהציריות. בדקת שהגומיות של הציריות לא קרועות ועף מהן כל הגריז?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גומיות שלמות. יש דפיקות מהציריות בפניות, אבל לא ידעתי שזה רעש של ציריות... חשבתי שרק דפיקות זה רעש של ציריות...

האם התיאור מתאים לציריות?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מניסיון עם רכב אחר לגמרי, כשיוצא הגריז מהציריה היא נטחנת ועושה רעש דומה שמזכיר רעש של מיסב. אם אתה אומר שהגומיות שלך בסדר, כנראה שזה רכיב אחר שם באזור שנטחן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איתמר, שלום

הייתה ברשותי פיג'ו 205 שנת 89 - 1.4 GR במשך 12 שנים והייתה לה את אותה התופעה שאתה מתאר ורק לאחר 5 שנים מצאתי את הליקוי שהיה מיסב בסרן האחורי (לא מיסב גלגל). מיסב שמקשר בין הסרן לבין הזרוע אליה מחובר הגלגל.

"מיטב" המוסכים המורשים במפרץ חיפה לא מצאו את הבעיה. החליפו ציריות מספר פעמים ומיסבי גלגל.

בבדיקה לפני טסט התגלו הרעשים וכן חופש בציר שבתוך הסרן.

תבדוק האם הבעיה אצלך היא אותה הבעיה (בדיקה פשוטה).

שי

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

פורסם
תודה! איך בודקים?

מגביהים את הרכב כאשר הסרן באוויר אוחזים את הגלגל ומנענעים אותו מעלה מטה. אם יש ליקוי תשמע את הרעשים שאתה שומע בתוך האוטו.

אצלי בנוסף היה חופש צירי כאשר נענעתי את הגלגל קדימה ואחורה היה חופש.

אני מדגיש החופש והרעשים היו במיסב בתוך הסרן ולא במיסב גלגל.

היות וכבר בזמנו נואשתי ממוסכים שעובדים על סמך "ניסוי ותהייה" לרבות מוסכי מורשי יבואן

העדפתי לטפל ב 205 שלי בעצמי .

אני החלפתי את כל הסרן בשלמותו מפרוקים. עלה לי יותר זול וקל מאשר לשפץ את הקיים.

מקווה שתמצא את התקלה במהרה

שי

פורסם

צריך להרים את כל הרכב? כהרמתי על גק צד אחד כל פעם, שמעתי רעש דומה אבל מאד חלש כשהגלגל מסתובב. אבל, עכשיו אחרי שהאוטו לא נסע כמה ימים הרעש נעלם, אך בטח יחזור...

אצלי אין חופש בסרן, עדיין צריך לשפץ את כולו? ואם כן מה העלות בערך?

האם אפשר (בטיחותית) להמשיך לנסוע כך?

תודה מראש!

פורסם

ממליץ בחם לגשת ל "מוסך וגרר השלום" בישוב זרזיר ליד גבעת אלה או צומת נהלל.

יש שם בחור בשם כארם אלוף ברכבים האלה ובאיתור תקלות.

אני מטפל אצלו ברכבים שלי כולל ה 205 93 שלי.

נייד שלו:050-5588701

מילת הקסם: נתי

בהצלחה

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

היי איתמר

גם ב 205 שלי הרעש היה נעלם לתקופות והיה חוזר.

כבר 6 שנים אני ללא ה 205 המיתולוגית שלי, אך תבדוק אם מוסך יסמין בהנהלת חאתם

בכפר איבטין ליד רכסים עדיין פעיל.

חאתם אלוף אמיתי בפיז'ו/סיטרואן, מאוד שירותי והכי חשוב בעיניי אמין.

בהצלחה

שי

פורסם

תודה רבה, הייתי במוסך יסמין כשחיפשתי ידית הילוכים, וד"א עדיין מחפש, זאת שקניתי נשברה :-|

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ypuvu9yd.jpg

ubyzuvab.jpg

a8a9eny8.jpg

u5araveq.jpg

היי, עבר הרבה זמן, אבל יש קצת עדכונים ושאלות...

פרקתי את הקוסולה המרכזית ואת החופה ומרחתי את הצד המוסתר שלהם בסיקה - למניעת שברים עתידיים וקרקושים, עכשיו האוטו נשמע כמו חדש על במפרים, אין שום רעש של פלסטיק...

האוטו עבר 6 אלף ק"מ מאז שהוא אצלי, בהם הוא לא עשה בעיות חוץ מהרעש בציר האחורי שנפתר ע"י 5 קילו גריז וקצר בקופסת פיוזים (בגלל טמטום).

אז... הגיע הזמן לעבוד עליה שוב:

הזמנתי מערכת שליטה מרחוק (שלט) ומנוע לדלת נהג, אשמח להסבר איך להרכיב את המנוע (5 חוטים אוניברסלי) ואיזה סוג של מערכת יש לי ברכב, negative/positive trigger וכו' ומה זה אומר.

הגיע הקיץ ואיתו הצורך במזגן. החלפתי את הבורר מהירות של המאוורר אז עכשיו זה עובד כמו שצריך, אבל אין גז. יש לי דליפה מהיחידה הפנימית, איך אני מפרק אותה? אפשר לתקן בבית או שצריך מוסך?

יש לי נזילת שמן ונזילת מים (לא קשרות) מהחיבור בין הראש לבלוק, כלפי חוץ. צריך לעשות ראש?

האם חובה פנס ברקס שלישי? כרגע אין לי...

והאם חוקי וכדאי להוריד את הקטליטי, במוסך אמרו לי שבגלל שזה שנת 94 אפשר להוריד אותו ולא צריך להחליף, השאלה היא אם כדאי להחליף או להוריד במידה וזה חוקי.

פורסם

הזמנתי מערכת שליטה מרחוק (שלט) ומנוע לדלת נהג, אשמח להסבר איך להרכיב את המנוע (5 חוטים אוניברסלי) ואיזה סוג של מערכת יש לי ברכב, negative/positive trigger וכו' ומה זה אומר.

אין לך שימוש במנוע 5 חוטים, שים מנוע 2 חוטים בכל הדלתות. אם כבר יש לך מנוע 5 חוטים אתה יכול להשתמש בו (3 חוטים לא מחוברים). במערכת שיש לך אין הפעלה של פתיחת דלת אחורית.

החיווט ששייך אליך הוא חיבור מסוג F4 בתרשים. אתה מחבר את כל המנועים (2/4 דלתות) במקביל.

דני

• תוכן חדש...