Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ללא טסט 4 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

זה לא ממש קשור לכאן כי הרכב לא אספנות, אבל אני בטוח שכאן יתנו לי תשובה מדוייקת

אז ככה, אני מעוניין לרכוש רכב מודל 1995 או 1996 (צריך לבדוק) שאין לו טסט מיוני 2010 ורישיון מוקפא מיולי 2011

ראיתי לשאול מה צריך לשלם?

האם רכב מתחת ל20 צריך בדיקת מעבדה?

האם ניתן להעביר בעלות לרכב ללא טסט?

תודה מראש

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לפי מה שאני יודע אין אפשרות להעביר בעלות אם האגרה לא שולמה - אבל אני לא בטוח. אולי יש כאן מישהו שיותר מבין בזה.

פורסם

צריך לשחרר את הרכב מהקפאה, ואז להוציא רישיון ולשלם את הפיגור באגרה עד שהרכב נכנס להקפאה, בנוסף לשלם עבור אגרת הרישוי עד הטסט הבא.

אח"כ ניתן להעביר בעלות במשרד הרישוי בלבד (בחתימה על מסמך שבו מובא לידיעתך שהרכב בלי טסט)

לגבי בדיקת מעבדה עלותה כ 800 ש"ח, יתכן ולא תצטרך לעבור אותה כי הרכב היה מוקפא רוב התקופה, לא תדע עד שתגיע, כבר שמעתי כל מיני סיפורים סותרים.

אגב, באיזה רכב מדובר ומה הסיפור שלו?

פורסם

רכב ללא טסט מעל לשנתיים, ושאינו אספנות, נדרש לבדיקת מעבדה מוסמכת ע"י נציג הטכניון בתאום מראש.

עלות הבדיקה הינה 700 ש"ח + מע"מ. אם זכרוני אינו מטעני תידרש בנוסף להציג גם אישור בלמים ממוסך מורשה ולאחר מיכן לבצע בנוסף גם טסט במכון רישוי מוסמך. בהצלחה. וחג שמח.

פורסם
צריך לשחרר את הרכב מהקפאה, ואז להוציא רישיון ולשלם את הפיגור באגרה עד שהרכב נכנס להקפאה, בנוסף לשלם עבור אגרת הרישוי עד הטסט הבא.

אח"כ ניתן להעביר בעלות במשרד הרישוי בלבד (בחתימה על מסמך שבו מובא לידיעתך שהרכב בלי טסט)

לגבי בדיקת מעבדה עלותה כ 800 ש"ח, יתכן ולא תצטרך לעבור אותה כי הרכב היה מוקפא רוב התקופה, לא תדע עד שתגיע, כבר שמעתי כל מיני סיפורים סותרים.

אגב, באיזה רכב מדובר ומה הסיפור שלו?

אז רכב בן 18 צריך בדיקת מעבדה? לפי מה שאני יודערכב בן 20 + צריך בדיקת מעבדה, אבל לא בטוח בזה

לא מדובר ברכב נדיר

מדובר בפיג'ו 405 שחורה,ידנית, 120,000 ק"מ, יד 2 ובמצב נדיר !

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...