Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם ניתן למלא ולחרוט מחדש מיסבים שהם חלק מהראש עצמו (אין קסוות) ?

ממליץ לך לפנות לארז ממיכאל ראשים לראות אם יש אופציה כזו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

יש בפתח תקווה את ״אייבי ריתוכים״

נשמע מאוד מקצועי, אומר שעשה המון שחזורים לחבר׳ה ממועדון ה-5.

אני לא יכול להמליץ (או לא להמליץ) כי רק דיברתי איתו בטלפון וטרם הספקתי להגיע אליו.

אני מניח שיש פה חבר׳ה אחרים שאולי יכולים להמליץ...

בהצלחה

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם
יש בפתח תקווה את ״אייבי ריתוכים״

נשמע מאוד מקצועי, אומר שעשה המון שחזורים לחבר׳ה ממועדון ה-5.

אני לא יכול להמליץ (או לא להמליץ) כי רק דיברתי איתו בטלפון וטרם הספקתי להגיע אליו.

אני מניח שיש פה חבר׳ה אחרים שאולי יכולים להמליץ...

בהצלחה

אייבי מאוד מומלץ כרתך אבל דרושה בראש גם עבודת עיבוד שבבי ולכן הייתי הולך למישהו שנותן את כל ה"חבילה".

ממליץ לך לבדוק את ניקי - מעולים בשיפוצי ראש מנוע, עשיתי אצלם הרבה עבודות ואף פעם לא איכזבו.

אורן

פורסם
אייבי מאוד מומלץ כרתך אבל דרושה בראש גם עבודת עיבוד שבבי ולכן הייתי הולך למישהו שנותן את כל ה"חבילה".

ממליץ לך לבדוק את ניקי - מעולים בשיפוצי ראש מנוע, עשיתי אצלם הרבה עבודות ואף פעם לא איכזבו.

אורן

מצטרף להמלצה. ראה כאן.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

• תוכן חדש...