Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוע שריפה במנוע וולוו 240 83

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

השבוע חוויתי חווה לא נעימה המנוע של הוולוו שלי פשוט נדלק

נזק כבד למערכת החשמל אני מפש צמת חשמל ראשית מתחברת עם פלאג שחור בקיר האש ומשם עובר סטרטר אלטרנטור ועוד

עם מישהו מכר רכב פורק אשמח לדעת

תודה

דלק.jpg

צמה.jpg

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

פורסם

אתה לא הראשון וככל הנראה לא האחרון שזה קרה/ יקרה לו... המדובר בעקב אכילס של המכונית הזו. אחד היחידים בה, למעט נושא צריכת הדלק...

הבידוד על צמת החשמל המדוברת שעוברת לצד המנוע אינו עמיד דיו והוא מתחיל להתפורר. במקרה הטוב - יגרום לנתק. במקרה הרע - יגרום לשרפה. לפיכך, לא חושב שתעזור לך צמה מתורמת, שהרי מצבה לא צפוי להיות טוב יותר.

למזלי, ב-245 שלי חוויתי נתק ולא שרפה והחשמלאי של מוסך ״דרך השטח״ נזכר שזו לא הפעם הראשונה שהוא נתקל במצב כזה. מה שאני עשיתי הוא לשחזר את צמת החשמל מחדש, כולל קונקטור חדש על קיר האש. לא סיפור בכלל. המדובר על שמונה חוטים בלבד, כמדומני. או משהו קרוב לכך.

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
אתה לא הראשון וככל הנראה לא האחרון שזה קרה/ יקרה לו... המדובר בעקב אכילס של המכונית הזו. אחד היחידים בה, למעט נושא צריכת הדלק...

הבידוד על צמת החשמל המדוברת שעוברת לצד המנוע אינו עמיד דיו והוא מתחיל להתפורר. במקרה הטוב - יגרום לנתק. במקרה הרע - יגרום לשרפה. לפיכך, לא חושב שתעזור לך צמה מתורמת, שהרי מצבה לא צפוי להיות טוב יותר.

למזלי, ב-245 שלי חוויתי נתק ולא שרפה והחשמלאי של מוסך ״דרך השטח״ נזכר שזו לא הפעם הראשונה שהוא נתקל במצב כזה. מה שאני עשיתי הוא לשחזר את צמת החשמל מחדש, כולל קונקטור חדש על קיר האש. לא סיפור בכלל. המדובר על שמונה חוטים בלבד, כמדומני. או משהו קרוב לכך.

בהצלחה.

יש בידודים היום בפני חום ושריפה

מומלץ לצפות את ההצמה בזה על מנת למנוע מזה לחזור על עצמו

חפש באיבאי צמה חדשהאו שתיצר אחת .

חשמלאי טוב יוכל לעשות לך את זה ללא בעייה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אפשרי להשתמש בחוטי טפלון המיועדים לשימוש באזורים בהם שוררת טמפרטורה סביבתית קיצונית והם עמידים במינוס 65 עד 200 מעלות צלזיוס, משתמשים בהם בתעשיות הקיטור, הצבאיות והתעופתיות.

קימים גם שרוולים חסיני אש . במקרה הזה של צמת חשמל העוברת ליד המנוע ולא עליו הייתי בונה אותה מחוטי חשמל רגילים בשטח חתך מתאים ומשחיל אותם בשרוול בידוד חסין חום ואש.

בשדרות הר ציון בתל אביב קרוב לתחנה המרכזית הישנה ישנן כמה חנויות שמוכרות חוטי חשמל רגילים לפי מטר .

בצד השני של שדרות הר ציון מספר 108 ישנה חנות לגופי חימום בשם "אנרגיה שפי" ושם ימכרו לך חוטי חשמל או שרוולים העמידים בחום לפי מטר. מקווה שעזרתי.

בברכה אריק

פורסם
אפשרי להשתמש בחוטי טפלון המיועדים לשימוש באזורים בהם שוררת טמפרטורה סביבתית קיצונית והם עמידים במינוס 65 עד 200 מעלות צלזיוס, משתמשים בהם בתעשיות הקיטור, הצבאיות והתעופתיות.

בחוטי טפלון אסור להשתמש זה מספר עשורים.

בעת בעירה הם פולטים גזים רעילים. היה ארוע בצי האמריקאי של שריפה במטוס על נושאת מטוסים והטייס מת מהרעלת הגזים. לאחר מכן החליפו את כל הצמות לצמות מחומר אחר (RAYCHEM55 לדוגמא)http://raychem.te.com/WireAndCable.asp

פורסם
בחוטי טפלון אסור להשתמש זה מספר עשורים.

בעת בעירה הם פולטים גזים רעילים. היה ארוע בצי האמריקאי של שריפה במטוס על נושאת מטוסים והטייס מת מהרעלת הגזים. לאחר מכן החליפו את כל הצמות לצמות מחומר אחר (RAYCHEM55 לדוגמא)http://raychem.te.com/WireAndCable.asp

כנראה שבארץ לא שמעו על כך. חפש בגוגל "חוטי חשמל טפלון " ותראה כמה חברות מוכרות את חוטי הטפלון בארצנו.

הפתרון הטוב בעיני במקרה הנ"ל כפי שהצעתי מקודם הוא לבנות צמת חשמל מכבלי חשמל רגילים ולהשחילם בשרוול בידוד עמיד לחום כדי שיגן עליהם.

בברכה אריק

• תוכן חדש...