Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מממיני מגמגמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

P1100678.JPG

מרווח פלטינות לא נכון בהחלט יכול לגרום לאחת התופעות שציינת.

בדוק האם יש חופש לציר המפלג.

חן.

גם לי נראה כי הבורג שמחזיק את הפלטינה לא סגור חזק והפלטינה זזה והמרווח לא תקין.

בגללך הנעתי את המיני שלי ונסעתי אתה היום לטיול קצר...:-D

שלמה דן גדרון

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
[ATTACH=CONFIG]378157[/ATTACH]

גם לי נראה כי הבורג שמחזיק את הפלטינה לא סגור חזק והפלטינה זזה והמרווח לא תקין.

בגללך הנעתי את המיני שלי ונסעתי אתה היום לטיול קצר...:-D

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אבדוק את הברגים שנית ואעדכן

שלמה- שמח שלפחות יצא משהו חיובי מהסוגיה :)

שוב תודה לכל העונים!

עדי

Sha is a sound within a word...

פורסם
שלום לכולם!

הקויל הזה היה שונה מהקויל הקיים שלי בצורה של חיבורי הפלוס והמינוס כאשר שבקיול המקורי שלי הם בצורה של הברגה שעליו מוברגים המחברים ובחדש הם בצורת ראשים של מסמרים.

עשיתי איזה אלתור חשמלי בינתיים על מנת לקבע את חיבורי החשמל לקויל וניסיתי להניע.

המיני הניעה בנגיעה!!!

כשנסעתי איתה שוב לאחר יומיים הנסיעה התחילה אחלה ואז במהלך הנסיעה החלו הבעיות שאותם ציינתי בהודעה הראשונה שלי.

אנסה לחזק את הבורג של הקונדנסר. זה נראה לי הדבר הכי פשוט שניתן לעשות.

לגביי לכלוך בדיזה יכול להיות למרות שפילטר הדלק שלי חדש.

עדי אין דיזה בקרבורטור של מיני, לכן אים גם לכלוך בדיזה.

טל- אני לא יודע אם הקויל מתאים-זה הקויל היחיד שהיה לבחור והיות והרכב הניע הייתי בטוח שזה אחלה. מבחינה חיצונית אין עליו שום סימן.לגבי כבלי ההצתה הם דיי חדשים שאני לא חושב שזו הבעיה.

לגביי התמונות-הפלטינות הרוטור והקונדנסר חדשים. הקויל לא מכיל עליו איזה כיתוב או משהו.

איך אני יכול לבדוק את ההתנגדות שלהם?(איני בעל רקע במכונאות רכב וכל מה שאני יודע זה מידע שנרכש מבעלי הנסיון ספרים של מיני והמון קריאה בפורומים9.

האם יכול להיות שמרווח של הפלטינות שכוונו לא טוב יכול ליצור את הבעיה?

איך אני יכול לבדוק את ביצועי משאבת הדלק המכנית ומה ניתן לעשות אם אכן היא הגורם לבעיה?

תודה מראש לכל העוזרים!

עדי.

עדי שים לב למה שהדגשתי באדום ובכחול, החשד שלי הוא בקבל לא מחוזק לגוף ,במרווח פלטינות לא תקין, ובסליל הצתה לא ידוע, שלא מתאים, או כל שלושת הסיבות גם יחד.

אך התחל מהקל לכבד בחיזוק הקבל, ובבדיקה נוספת של מרווח הפלטינות, התעלם כרגע מלחץ משאבת הדלק.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

טוב.... הגיע זמן עדכון

יצאתי טמבל!!!!

אחרי שבדקתי ופתחתי את כל הברגים וסגרתי אותם בחזרה הגיע תור כיוון הפלטינות מחדש...

מסתבר שבמקום לבחור בעלה של 0.015 בחרתי ממקודם בעלה של 0.0015 .....

כיוונתי את הפלטינות יצאתי לסיבוב...

כרגע אין בעיה של גימגומים בהילוכים הגבוהים :)

אבל בעיות חדשות

כנראה שאין טעינה טובה מהאלטרנטור באוטו דיפו הראה מכשיר בדיקה טעינה של 12.3 וולט

האם יש דרך לרענן שם משהו ולחסוך שיפוץ של כמה מאות שקלים?

טורים נמוכים- הרכב כשהוא מונע עובד על טורים מאוד נמוכים פתאום (אחרי החלפת הקויל,קבל ופלטינות) עד כדי כך לפעמים כשהוא מונע ועומד נורת הign נדלקת עד שלוחצים שוב על הגז

דושת הגז לפעמים נתקעת- במצב נסיעה עם הורדת של רגל מהגז או בלחיצה על הקלאץ׳ הטורים נשארים כמו שהם כאילו הדוושה עדיין לחוצה ורק נגיעה בה שוב משחררת שם הכל. היום נתתי שם מקלחת ספריי שמן ליד הקרבורטור במקום שכל הנקודות של המנגנון גז יושב ואני מקווה שבזה באה בה בעיה לפתרון....

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

פורסם (נערך)

עדי שלום,

כבל הגז" שמן, רצוי בשמן 10, (שמן של מוכנות תפירה) את החלק הפנימי של הכבל המכני של הגז.. אם הוא ממשיך להיתפס תחליף אותו אחרת תכנס ברכב שלפניך.

יכול להיות כי כתוצאה מכל המשחקים כיוון הקבורטור השתבש וצריך לכוון את הקרבורטור.

בדוק אם יש שמן בקרבורטור.

יכול להיות גם כי כיוון ההצתה מאוחר מידי וכתוצאה מכך מהירות המנוע נמוכה ומכאן הטעינה הנמוכה.

היכון מדדו את הטעינה ליד האלטנטור או ליד המצבר?

המצבר במיני מרוחק ואם כבל החשמל אינו טוב לא יגיע זרם, כך גם אם חיבור הארקה (מינוס מצבר) לגוף האוטו אינו טוב. האם יש כבל ארקה למנוע?

כן, גם יכול להיות שהאלטנטור עייף...

חוץ מזה נראה לי כי חסרה לץ דיסקיט פילץ (לבד) שאמורה להיות ספוגה בשמן (גם כן שמן 10, ורק כמה טיפות שלא יתיז על מגעי החשמל) ומקומה בקצה הציר של הדיסטריביוטור. יש גם גריז יעודי לציר עליו נשענת הפלטינה.

ספר לנו מה קורה.

בהצלחה!

שבוע טוב!

עריכה אחרונה על ידי oldcar

שלמה דן גדרון

פורסם
עדי שלום,

כבל הגז" שמן, רצוי בשמן 10, (שמן של מוכנות תפירה) את החלק הפנימי של הכבל המכני של הגז.. אם הוא ממשיך להיתפס תחליף אותו אחרת תכנס ברכב שלפניך.

יכול להיות כי כתוצאה מכל המשחקים כיוון הקבורטור השתבש וצריך לכוון את הקרבורטור.

בדוק אם יש שמן בקרבורטור.

יכול להיות גם כי כיוון ההצתה מאוחר מידי וכתוצאה מכך מהירות המנוע נמוכה ומכאן הטעינה הנמוכה.

היכון מדדו את הטעינה ליד האלטנטור או ליד המצבר?

המצבר במיני מרוחק ואם כבל החשמל אינו טוב לא יגיע זרם, כך גם אם חיבור הארקה (מינוס מצבר) לגוף האוטו אינו טוב. האם יש כבל ארקה למנוע?

כן, גם יכול להיות שהאלטנטור עייף.

חוץ מזה נראה לי כי חסרה לץ דיסקיט פילץ (לבד) שאמורה להיות ספוגה בשמן (גם כן שמן 10, ורק כמה טיפות שלא יתיז על מגעי החשמל) ומקומה בקצה הציר של הדיסטריביוטור. יש גם גריז יעודי לציר עליו נשענת הפלטינה.

ספר לנו מה קורה.

בהצלחה!

שבוע טוב!

היי

איפה קונים את השמן 10 הזה? זז קל או wd40 לא טוב?

יכול להיות שהוא באמת לא מכוון קראתי קצת וראיתי קצת סרטים ביו טיוב וכנראה באמת צריך לכוון את בורג הidle speed אגז לפי אחת המאמרים יכול להיות שהתערובת עשירה מידי מה שכנראה גורם לזה שיש עשן כהה יחסית בהנעה. אז אאנסה לשחק קצת גם עם התערובת.

סתם בשביל לקבל הערכה גסה. כמה אמור לעלות כיוון קרבורטור ???

אותה שאלה לגביי ההצתה. לפי מה שקראתי זה קצת מסובך ועלול לגרום נזק במידה ואני עושה שטויות מה גם שאין לי את הציוד הנלווה( טאכומטר וסטרטוזבביר הזה).

מדדו ליד המצבר באמת כשאתה מעלה את זה וזאת כשהטוריםההטורים נמוכים אז יכול להיות שזו לא הבעיה ופשוט המצבר מתרוקן מנסיעה לנסיעה ( יכול לעבור יותר משבוע)

לגביי הדיסקית לא ראיתי שם שום דבר בפירוק אבל מראה לי שזו לא הבעיה שלי.

תודה!

עדי

פורסם
היי

איפה קונים את השמן 10 הזה? זז קל או wd40 לא טוב?

יכול להיות שהוא באמת לא מכוון קראתי קצת וראיתי קצת סרטים ביו טיוב וכנראה באמת צריך לכוון את בורג הidle speed אגז לפי אחת המאמרים יכול להיות שהתערובת עשירה מידי מה שכנראה גורם לזה שיש עשן כהה יחסית בהנעה. אז אאנסה לשחק קצת גם עם התערובת.

סתם בשביל לקבל הערכה גסה. כמה אמור לעלות כיוון קרבורטור ???

אותה שאלה לגביי ההצתה. לפי מה שקראתי זה קצת מסובך ועלול לגרום נזק במידה ואני עושה שטויות מה גם שאין לי את הציוד הנלווה( טאכומטר וסטרטוזבביר הזה).

מדדו ליד המצבר באמת כשאתה מעלה את זה וזאת כשהטוריםההטורים נמוכים אז יכול להיות שזו לא הבעיה ופשוט המצבר מתרוקן מנסיעה לנסיעה ( יכול לעבור יותר משבוע)

לגביי הדיסקית לא ראיתי שם שום דבר בפירוק אבל מראה לי שזו לא הבעיה שלי.

תודה!

עדי

שמן 10 קונים בחנות לתיקון מכונות תפירה.

גם במיני שלי יש זליגה ואם היא עומדת זמן רב מידי אין לה די כח להניע-אוטו אנגלי.

הדיסקית של הפילץ כעת אינה "הבעיה" שלך אבל כשהציר של הדיסטריביוטור ישחק תהיה לך בעיה.

למה אתה לא שואל את צביקה מה יהיה יוקר חסדו עבור טיפול בקרבורטור וכיוון המנוע? תשאל בטלפון לא כאן.

שלמה דן גדרון

פורסם
שמן 10 קונים בחנות לתיקון מכונות תפירה.

גם במיני שלי יש זליגה ואם היא עומדת זמן רב מידי אין לה די כח להניע-אוטו אנגלי.

הדיסקית של הפילץ כעת אינה "הבעיה" שלך אבל כשהציר של הדיסטריביוטור ישחק תהיה לך בעיה.

למה אתה לא שואל את צביקה מה יהיה יוקר חסדו עבור טיפול בקרבורטור וכיוון המנוע? תשאל בטלפון לא כאן.

אחפש כאלה באיזור.

יש שמן אחר שניתן להשתמש בו למקרה שאין הרבה מקומות לתיקון מכונות תפירה?

אתקשר לצביקה באמת.

תודה!

פורסם

עדי שלום רב !

המלצתי, נסה להחזיר את סליל ההצתה הישן, ודווח האם הרכב עדיין מניע בנגיעה.

מרווח הפלטינות, נראה כעת בעין בלתי מזויינת תקין.

אך צבע מגעי הפלטינה, נראה כאילו הם קיבלו מתח גבוה מדי.

הרגשתי שסליל ההצתה החדש לא מתאים לרכב, ותוך זמן קצר, הוא עלול לשרוף ולהתיך את הפלטינה החדשה, וחבל.

המשך לעדכן גם בנושא הקרבורטור, הטעינה, והסלד הנמוך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
עדי שלום רב !

המלצתי, נסה להחזיר את סליל ההצתה הישן, ודווח האם הרכב עדיין מניע בנגיעה.

מרווח הפלטינות, נראה כעת בעין בלתי מזויינת תקין.

אך צבע מגעי הפלטינה, נראה כאילו הם קיבלו מתח גבוה מדי.

הרגשתי שסליל ההצתה החדש לא מתאים לרכב, ותוך זמן קצר, הוא עלול לשרוף ולהתיך את הפלטינה החדשה, וחבל.

המשך לעדכן גם בנושא הקרבורטור, הטעינה, והסלד הנמוך.

בברכה

צביקה

היי צביקה

בהתחלה החלפתי רק את הפלטינות את בקבל ואת המכסה ועדיין הרכב לא הניע לי ולכן הלכתי ורכשתי קויל חדש.

מה הנתונים שאני צריך מהקויל? האם לא חשוב שהוא יהיה של 12 בלבד? יש עוד נתונים על קויל שאני צריך לחפש?

תודה

פורסם

לפי היינס הקויל המתאים: LUCAS LA12

PRIMARY RESISTANCE ב-20 מעלות צסיוס

במצב קר : 3.2 עד 3.4 אום (ohms)

CONSUMPTION (IGNITION ON) : 3.9 OHMS

ניר

NIR .Y

פורסם
לפי היינס הקויל המתאים: LUCAS LA12

PRIMARY RESISTANCE ב-20 מעלות צסיוס

במצב קר : 3.2 עד 3.4 אום (ohms)

CONSUMPTION (IGNITION ON) : 3.9 OHMS

ניר

כלומר שעם סוויץ׳ סגור אני אמור לקבל התנגדות של 3.2 בין הקטבים של הקויל? ואז הוא כן מתאים לי?

מאיפה אפשר לקנות אחד בארץ ולא להזמין ממיני ספיירס?

תודה!

פורסם
בדוק שוב מרווח פלטינות יש לי הרשה שהם לא מכוונות נכון אם ירדו הטורים.

אם מרווח גדול מידי זה מעלה או מוריד את הטורים?

תודה

• תוכן חדש...