Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לדעת מה עושים גנבים כשגונבים רכב כל כך נדיר בארץ. הרי יש אולי בודדים כאלה בארץ. להבריח מעבר לקו הירוק? לדעתי צריך במחסומי הגבולות לעשות מחסום גם לאלה שעוברים את הקו הירוק. רכבים נדירים יתפסו ויעוכבו במקום.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל- לדעתי מגיע לשכן איזה חתיכת מתנה... דבר שני- אם זה חניה פרטית, תיקנה עמוד כזה שננעל עם מנעול- לא יקר מידי ושווה כל שקל.

פורסם

לצערנו החברה המצלמים נמצאים גם כאן בפורום, בשירשור הענתיקות בדרכים, שבו מעלים סתם רכבים מעניינים, שברור בודאות שהם במצב נסיעה, וגם השרשור של מספרי הרישוי היפים.

בכל פעם שמנסים להסביר להם שזה לא לעניין לצלם ללא רשות ושלא תמיד בעלי הרכבים גולשים כאן כדי לבקש מהם למחוק את התמונה, מגיעה התשובה הסתומה "זה לא עבירה על החוק, זה בשטח ציבורי, לא רוצה שיצלמו את רכבך אז אל תנחה אותו ברחוב" :evil::evil:

שמח לשמוע שהסיפור הסתיים בטוב,מצטרף להמלצות "לשלוח את הרכב לחופשה" לחודש חודשיים הקרובים, במידה ואפשר, כמובן.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הפעם ניצלת פעם הבאה לך תדע איך זה יגמר לכן אני ממליץ לך להכין מנעול מיוחד

שעשוי משרשרת חוליות ממתכת עבה ומנעול עבה ובהם תקשור את ההגה לדוושת הברקס.

ולקינוח אם יש אפשרות לחסום את הרכב באמצעות רכב אחר זה גם יכול לעזור מעט.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אני שמח שהרכב לא נגנב, מציע גם לשפר את רמת ההגנה.

ולקינוח אם יש אפשרות לחסום את הרכב באמצעות רכב אחר זה גם יכול לעזור מעט.

זה הזכער לי סיפור שלחבר של המשפחה ניסו לגנוב את המזדה ואז הוא חסם אותה עם יונדאי. אחרי שבועיים גנבו את שניהם באותו הלילה :what:

יש היום מכשיר איתור קטן עם סים כאשר יש לך אפשרות להגדיר שאם הרכב זז או יוצא מגבולות הישוב אתה מקבל סמס וכמובן שבכל רגע נתון יש אפשרות לדעת היכן הרכב נמצא. יש סוללה למכשיר וגם אפשרות חיבור קבוע. זאת אומרת שלא ניתן למצוא אותו כי הוא קטן וגם אם ינותק המצבר יהיה לך שבועיים מידע היכן הרכב נמצא. ממליץ לכולם על המכשיר מסוג כזה. אני לא מוכר אבל אם תרצו חפשו בגוגל ומקסימום אני יכול לשים לינק לכמה חנויות בישראל ובאייבי.

החיים הם כמו....

פורסם

אזעקת ביפר,שתחובר לצופרים / סירנה חזקה,תחביא את הצופר/סירנה במקום טוב.

סנדל/ברז דלק מוחבא.

הרכב שלך סומן ,אם זה אפשרי תחסום את הרכב עם רכב אחר.

שים מצלמות על הרכב.

אם אתה באמת רוצה ללכת צעד קדימה קח כמה חברים תנסה לעשות להם אמבוש מדי פעם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

which Merc is it

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

שלום לכולם,

מעריך מאוד את המעורבות של החברים + העצות שניתנו לשמירה על הרכב.

סיכום האירוע היה הבוקר במז"פ. למרות שאני צופה סיכוי קלוש עד אפסי לתוצאות החקירה המינימום שאני יכול לעשות זה לעזור למשטרה לעזור לי.

מן הסתם אני לא אפרט מה בכוונתי לעשות (האוייב מאזין) אבל אני בהחלט מתכוון לתגבר את האבטחה שלו בתקווה שיקשה על הגנבים גם בפעם הבאה.

אני חייב לשתף ולהגיד שכל העניין מוציא את הרוח מהמפרשים.

בן אדם משקיע ברכב, מביא חלפים מקצוות תבל, מוציא ממיטב כספו ועל הדרך מעשיר את קופת המדינה במיסים שמנים, מנסה להצדיק את מעשיו מול המשפחה, נלחם בכל העולם ואחותו כדי לקיים תרבות מינימאלית של מוטוריקה - סוג של פינה של שפיות בכל הטירוף היומיומי כאן מסביב - והכל יכול ללכת ברגע אחד קיבינימט.

אשכרה בא לי למכור את האוטו ולעבור לליסינג מסריח, שגם אם אני אראה בעיניים שלי שפורצים אליו- אני לא ארד למטה.

יש לי הרגשת בטן שבעניין מעורבת העובדה כי יום לפני כן פורסמה תמונה של הרכב בפייסבוק - אז כל מי שקצת אחריות בקודקודו - תהיו רגישים עם שמירת הפרטיות.

שבת שלום לכולם

אורן

פורסם

א. שמח שזה נגמר בשלום ואשרך שיש לך כזה שכן

ב. אני לא חושב שכל המערכות הטכנולוגיות שהוזכרו כאן יעילות מהסיבה הפשוטה שגם אם הן יופעלו ויזעיקו אותך מהבית, ובמקרה תהיה בסביבה, עדיין מדובר בצורך להתעמת עם בני-בליעל, שלא תמיד יסתובבו ויברחו כשתדרוש מהם להסביר מה הם עושים. במקרה היותר גרוע צריך להתחיל לחפש רכב בתנועה ולקוות שהוא לא באיזו פירוקיה, שעשויה להיות עוד פחות נחמדה.

ג. המלצתי להשקיע באמצעים פיזיים משמעותיית ומורכבים מכנית - הרבה מנעולים איכותיית, שרשראות, הוזכר כאן סנדל דנבר, אם יש אפשרות - לקשור או להבריג או עדיף לרתך לגוז'ונים משמעותיים לקרקע.

לצערי - לכל דבר שהוזכר יש פתרון על ידי גנבים מיומנים ומנוסים - עם דיסק וכו' הרעיון הוא להקשות מספיק ולהכריח אותם לעבוד בצורה רועשת במקום שעשוי להזעיק אנשים (רק בסרטים גנבים מסוקסים מחפשים במודע מרדפים פוטוגניים עם משטרה ומסוקים).

בהצלחה לכולנו.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

חשוב יותר מהשקעה במיגון - פשוט תגיד ביי ביי לרכב לפחות לחודשיים שלושה, תעביר אותו לחופשה בחניה שלא רואים מה יש בתוכה, ש"יתקרר" וזה שהזמין את הרכב ימצא משהו אחר לגנוב. חשוב להבין שגניבות כאלו הן מוזמנות. וכשההזמנה מתבטלת, אין עניין ברכב עד ההזמנה הבאה...

מיגון עם ברזלים עובד. זה לוקח יותר זמן ועושה יותר רעש לפרק אותם, ולא לשכוח לקשור את הרכב עם סנדל דנוור או שרשרת עבה לעמוד. לחתוך שרשרת גרירה של משאיות זה דבר שעושה הרבה רעש!

אסף.

פורסם

אני קניתי את החובק הגה הזה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=435231

מרגיש הרבה יותר בטוח.

מקווה שלא יהיה נסיון חוזר כי גם גרימת נזק לרכב בנסיון גניבה זה כואב.

אני מקפיד ובכל חנייה של הרכב אפילו למספר דקות אני נועל את ההגה.

המוט עשוי פלדה מחוסמת 16ממ עם חיזוק נוסף מאחור עבה וגדול,

אין ספק שזה כבד ולא נוח כל כך אבל התרגלתי ואני עושה את זה בשניות כבר..

פורסם

אורן

שוכב אצלי כבל מאוד דומה לכבל גרירה של נגמשים , כזה שמגולגל על דלת הכבש האחורי.

אם זה עוזר , ואפילו טיפה - תעבור ותיקח.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...