Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח שהכל בסדר כרגע, אבל עם כל הצער והפחד אתה צריך לחשוש לרכב שלך.

אני מציע לך לכער את הרכב טיפה עם כמה אופציות שונות:

מנעול להגה, מנעול להילוכים, סנדל לגלגל, במידה ואתה גר בבניין ויש לך חנייה פרטית מומלץ להתקין מצלמה על הבניין שתכוון לחניית הרכב.

שיהיה בהצלחה!

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יש לכם הצעות מקוריות כדאי שתציעו לחבר בהודעה פרטית ולא כאן כי גם הגנב יכול לקרוא את זה.

ד"א, מה תתן לו מצלמה על החניה אם הוא לא מתכוון לשכור שומר שישב 24 שעות מול מסך?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מניח שזה בדיוק מה שתכננו גם בפעם הזו- הרי הם ניסו לגלגל את האוטו לרחוב, ששם וודאי היה הרבה יותר קל לגרר להגיע!

מיליון פעם אני ועוד אנשים אומרים: אל תפרסמו לא את המספרים, ולא את המיקום- אבל לא: "זה שטח ציבורי- יש לי זכות"- אלו התשובות ה"רגילות", פלוס: "אין לי כח, אין לי זמן לטשטש, וכ"ד! המתחכמים יותר אומרים: "זה מאד חשוב לפרסם את המספרים- כי לפי זה אפשר לדעת את כל הסיפור של הרכב, שנת ייצור מדוייקת וכו'"! -נכון, חשוב מאד לגנב לבחור את הגדם המדוייק, שיתאים בול! ויש כאלה שמפרסמים מין "אוסף מגמתי"- נניח אוסף תמונות של פולקסווגן גולף (כמובן שעם המספרים הגלויים!!!)- אז למי שבדיוק צריך כזה- רק נשאר לעשות: "אן-דן-דינו"- ולבחור מה יותר מתאים לו מבחינת דגם/מצב/מיקום!!!:evil: (שתבינו: בזמנו חיפשתי לעצמי משאית מסויימת- אז זה בדיוק מה שעשיתי: חיפשתי תמונות של הדגם הספציפי מכל הזמנים וניסיתי לברר איפה נימצאת כל אחת ואם עוד קיימת בכלל- אבל לי לצערי לא היו יותר מדי אמצעים "טכנולוגיים, כמו גישה לבסיסי הנתונים- ל"מקצוענים" יש הרבה יותר!!!) יש כאלה שמגדילים לעשות ומפרסמים מספרים מקרוב- יעני שיראו יותר טוב מספר יפה!:evil: די, אנשים, הסיכוי שמישהו אחד יפגע מזה- לא שווה את כל הכיף שבלראות מכוניות יפות לאחרים!!!!!!!!:roll::evil::evil::evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים סתומים, אין מה לעשות. קשה לחיות עם סתומים.

אם זה בפורום הזה קל לפנות לאחראי שיוריד את התמונה.

בפרצוף ספר אין בעיה אם זו קבוצה סגורה (רק החברים בקבוצה יכולים לראות את התמונות)

אם זו קבוצה פתוחה - בעיה גדולה. עד שלא יגנבו לאחד הצלמים האלה רכב זה ימשיך.

פורסם
אם יש לכם הצעות מקוריות כדאי שתציעו לחבר בהודעה פרטית ולא כאן כי גם הגנב יכול לקרוא את זה.

ד"א, מה תתן לו מצלמה על החניה אם הוא לא מתכוון לשכור שומר שישב 24 שעות מול מסך?

המצלמה מרתיעה מאוד גנבים, ובמידה והם גנבו את הרכב יהיו לפחות תמונות שלהם/ של כלי הרכב שאיתו הגיעו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצלמה יכולה להרתיע אולי וונדליסטים אבל גנב שבא מוכן לא צריך לחשוש ממנה.

הרי המצלמה לא נסתרת, אז הוא יחנה רחוק ממנה ויכסה את הפנים.

אם המצלמה נסתרת, היא בכלל לא מרתיעה. גם אם יש לך סרט של הגנב בפעולה זה לא ישנה את העובדה שהרכב נגנב.

המטרה היא למנוע גניבה, לא לתפוס את הגנבים (שיקבלו כמה חודשים בכלא ולאחר מכן יחזרו לעבודה להשלים פערים).

פורסם

באמת הרגשה מגעילה לאבא שלי גנבו שבוע שעבר את הג'אנטים מגנזיום מיונדאי i30cw לפחות השאירו את הרכב על בלוקים .

ככה הרכב יצא מהחברה אז אנחנו מקבלים הכול בחזרה למקור אבל צריך לחכות כ-3 שבועות.

עלות נזק יותר גדולה מהחלפת מנוע ופחים ברכב.

והכי כואב לראות את הרכב על בלוקים באמצע רחוב .

אין להם אלוהים ופחד .

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם
המצלמה מרתיעה מאוד גנבים, ובמידה והם גנבו את הרכב יהיו לפחות תמונות שלהם/ של כלי הרכב שאיתו הגיעו.

הם יחייכו למצלמה ויעשו פרצופים.

הרכבים שאיתם הם מגיעים ב99 אחוז מהמקרים משוכפלים ולכן אין חשיבות ללוחית רישוי.

גם תמונות זה לא מזיז להם,רובם שב"חים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
באמת הרגשה מגעילה לאבא שלי גנבו שבוע שעבר את הג'אנטים מגנזיום מיונדאי i30cw לפחות השאירו את הרכב על בלוקים .

ככה הרכב יצא מהחברה אז אנחנו מקבלים הכול בחזרה למקור אבל צריך לחכות כ-3 שבועות.

עלות נזק יותר גדולה מהחלפת מנוע ופחים ברכב.

והכי כואב לראות את הרכב על בלוקים באמצע רחוב .

אין להם אלוהים ופחד .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=501172

:shock:

פורסם

אזעקת ביפר זה לא ממש רעיון טוב.

אומנם לא רכב אספנות (עדיין) אך יש לי רכב שנת 92 מאוד שמור.

לפני כ-10 שנים ניסו לפרוץ לרכב, שמרו את השמשה וניסו לשלוף את הרמקולים החוצה.

אזעקת הביפר (והרכב) כמובן צפצפה ואני טסתי אוטומטית לרכב (ראיתי מהחלון שאזעקת הרכב

לא ממש מזיזה להם).

למזלי כשהגעתי לרכב הם כבר נעלמו.

ואז עלו מספר שאלות:

מה היה קורה עם הייתי פוגש אותם ?

מה היה קורה אם היה להם נשק קר או חם ?

מה היה קורה אם הייתי אני ורד עם נשק חם ?

כל התסריטים שעלו לי באותו הרגע לא נגמרו טוב - לשני הצדדים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אותי לפחות הצד השני לא כזה מעניין, אבל כמו שאתה אומר בכל תרחיש אפשרי יכול להיגרם לך נזק. זה מה שעצוב במקרים האלה.

הפתרונות הכי טובים הם אלה שימנעו נסיונות, לא סתם יתריעו רק שמתבצע ניסיון.

פורסם

הגנבים בד"כ מכירים את סוגי האזעקות ברכבים מודרנים ואת מיקום התקנתם ברכב ואפשרות הניטרול שלהם.

במידה ותהייה קצת יצירתי במיקום התקנת האזעקה, סביר להניח שלאחר הפריצה וניסיון ההתנעה הכושל. הם פשוט יעזבו את האוטו וינוסו על נפשם.

יש קודניות שהם אלחוטיות, תתקין אחת כזאת או שניים באופן עצמאי, במקום יצירתי על גבי החיווט של הרכב והגנבים פשוט יתייאשו.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
אותי לפחות הצד השני לא כזה מעניין

אל תשכח שכל נזק שיגרם שצד השני - בארצנו זה יעלה לך (או לנו) ביוקר.

הפתרונות הכי טובים הם אלה שימנעו נסיונות, לא סתם יתריעו רק שמתבצע ניסיון.

מסכים בהחלט. מנעול להגה למשל זה משהו שאני משתמש בו כבר שנים.

בנוסף אני לא מחנה בחנייה הפרטית של הבניין אלא בכביש הראשי (מתחת לפנסי הרחוב) - אני

מקווה שזה יעזור ויגרום לגנב לדלג לרכב הבא.

• תוכן חדש...