Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

VR6 - לשמור לאספנות או למכור?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום

אני לא גולש פה הרבה, אבל אשמח לקבל דעתכם בנושא.

יש ברשותי גולף VR6 ששירתה אותי במשך 12 שנים בנאמנות (יחסית...:|), האוטו מודל 1998.

אני מעונין לקנות רכב חדש היום ואני מתלבט האם לשמור אותו לאספנות או למכור.

מצד אחד אני אוהב את האוטו, מצד שני זה אומר "לאחסן" את הרכב, ל-14 שנים... עד שנת 2028! ואז גם יהיה קשה יותר להשיג חלפים לא?

ובמשך כל השנים האלה הוא בעצם מושבת לנסיעות עד היותו אספנות?

ובכלל האם הרכב הזה יהיה "מעניין" לאספנות לדעתכם?

 

תודה!

(השיקול הכספי ממכירה הוא זניח, ונניח גם שיש לי מקום לאחסון)

פורסם

מצטרף לקובי. להחזיק רכב 14 שנה זה בלתי אפשרי, אלא אם יש לך מחסן סגור אטום מלחות ואתה דואג לאחסנה בצורה האופטימלית ביותר, מה שאני לא חושב שאכן יקרה.

תמכור, תן למישהו להנות ממנו גם כן, ומי יודע, אולי עוד תיפגשו

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

החזקתי אחת במשך 3 שנים, בהחלט היה כיף!

אומנם התקדמתי לדברים אחרים, אבל אני בהחלט אשמח לשים יד על המנוע המגרגר הזה פעם נוספת.

 

אם תחליט למכור, אשמח לקבל הודעה פרטית, יש לי מקום חם בלב לרכב הזה, אפילו שמרתי לעצמי את הסמלים שלו.

M-TECH E46

פורסם

לא יודע כמה ה- VR6 שווה וכמה הסכום הזה חשוב לך ברכישה של האוטו החדש, אבל אם אתה יכול תשאיר אותה.

אני מאוד מצטער שמכרתי את ה- 205GTI שהיתה לי לפני עשור, אבל השווי שלה אז היה גבוה מדי כדי להעמיד אותה ולא לעשות שימוש בכסף (לשכר לימוד למשל).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

 

 

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מחד המנוע ייחודי, מאידך החברה לא המשיכה עם מנוע זה בדגמים מאוחרים יותר, הוא אינו מתאים לתפקוד מושלם בארץ (חום מנוע)

תמיד בעתיד תוכל לרכוש בחו"ל - אין טעם להחזיק.

מצא משה

פורסם

ליאור,

הרכב שלך נהדר (מה גם שהוא ידני ונשמר מקורי ללא שום שינוי כמו ציפ וכו), אם אתה יכול תשמור ואם לא בטוח שיש הרבה נהדים שישמחו לקבל רכב חזק

שאפשר לשפר אותו בקלות למפלצת 400-600 כ"ס שחורכת אספלט

 

מה שלומך? האם קנית גיפ? מקווה שלא טרופר

קובי

:-)

פורסם

תודה על התגובות, לא קיבלתי כאן איזו דעה נחרצת בנושא.

כנראה שאני אשאיר לי אותה, זה לא ש-20-30 אש"ח יכולים לשנות לי משהו. אני כבר לא סטודנט.

 

הי קובי, תודה על התגובה, בסוף ירדתי מג'יפ (לבינתיים) ובטח שלא טרופר אחרי מה שקראתי, זה קצת הפחיד אותי...:wink:

פורסם

כשהייתי צעיר, לגיסי הייתה אחת כזו אדומה וחיכיתי להוציא רישיון ולהוציא אותה לסיבוב.

כיוון והוא היה צעיר פוחז הוא לא טיפל בה כמו שצריך וביום מן הימים שהרכב היה מחוץ למוסך שהוא טיפל ברכב, הועלה על גרר ונלקח משם בטרם הספקתי להוציא רישיון. עברו יותר מ10 שנים. מאז כל פעם שאני רואה VR6, אני מתרגש כמו ילד קטן שרואה גלידה, כי אני יודע שלא נותרו כאלה טובות כמעט.

מאז הספקתי בחיים לנהוג על אי אילו רכבים קטנים, גדולים. חזקים מאד וחלשים מאד.

אך שום דבר לא משתווה לחוויה של ילד בן 16, שנלקח לס"ד במפגשי ראשון דאז, ורואה איך VR6 עם מגוון בעיות מכניות, תופרת רכבות לאיביזה טורבו 20VT מהניילונים.

ואני עוד לא התחלתי לדבר על הצליל הממכר.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
מחד המנוע ייחודי, מאידך החברה לא המשיכה עם מנוע זה בדגמים מאוחרים יותר, הוא אינו מתאים לתפקוד מושלם בארץ (חום מנוע)

תמיד בעתיד תוכל לרכוש בחו"ל - אין טעם להחזיק.

קונצרן פולקסווגן משתמש עד ימינו אנו במנועים אלו, שנחשבים למוצלחים ואמינים.

לא היתה לגולף VR6 שום בעיית התחממות, גם לא בתנאי הארץ, והבעייה העיקרית של המנוע הנפלא הזה היתה פיזור החום בראש המנוע הענק, בעייה שנפתרה בשלבי התכנון, ולכן הוא ארך זמן כה רב.

בארץ נמכרו לא מעט מכוניות כאלו, חלקן אוטומטיות, ורובן דווקא זכו לחיים קלים יחסית, אך למרות זאת לא רבות שרדו במצבן המקורי, ולכן בהחלט כדאי לשמור מכונית יפה ושמורה,למרות שיש לה עוד שנים רבות עד אשר תזכה בסטטוס הנכסף.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מכוניות מדהימות,

אני את שלי פשוט "חטפתי" מהתצוגה של רכב הדר למי שזוכר את הסוכנות,

זו היתה האחרונה ופשוט לא הייתי מוכן לקבל שאין במלאי - לקח יומיים אבל הרכב היה שלי וכמובן ההנאה ממנו.

 

ליאור תהנה כמה שאפשר :)

קובי

:-)

פורסם

עד כמה שאני אוכל "להגיד לך מה לעשות" (:wink:) - כמובן זו רק המלצה ש"מתחלקת" לשניים:

בוודאות, הייתי משאיר אותה אצלי - על אחת כמה וכמה אם יש לך מקום איכסון/חנייה (וזה חשוב ולא ניתן לזלזל בעובדה זו), ובמידה ואתה יכול "להוציא אותה לסיבוב" מעת לעת.

אבל - אם אתה מתכוון להעמיד את האוטו עד שיגיע לאספנות - ייתכן ועדיף אולי למכור (לא סגור על זה, אבל ללא ספק זה מטה את כוון ההחלטה לצד השני).

 

אם בכ"ז החלטת להעמיד את הרכב ולהמתין לאספנות - תנסה להתחיל לצבור לך מאגר חלקים (לפחות את אלה שתדע בוודאות שתצטרך להחליף ושיחזיקו באחסנה זמן רב).

 

לפני קניית האלפא שלי, התעניינתי גם ב-VR6, אולם היה קשה למצוא אקזמפלרים במצב טוב (וגם על אלה שלא היו במצב סביר כל כך - המחירים היו דיי גבוהים).

בהצלחה עם הבחירה.

alfa 156 2.5.

×
×
  • תוכן חדש...