Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

האם מישהו בפורום שמע על קלאסיק אוטו ?

לאחר בדיקה באתר יד 2 יש המון מודעות של יבוא רכב .

האם מישהו מכיר? הביא דרכם רכב לארץ ?

לאחר יצירת קשר איתם פשוט אומרים דגם שנה וסכום הם מחפשים שולחים את הרכב לבדיקה בארהב .

טופס הבדיקה מגיע ללקוח ומשם מחליטים .

האם יש מקום לדאגה? למה לשים לב?

אני מחפש רכב אמריקאי משנות ה 70 בסגנון הקאטלס סופרים קופה -קאמרו -טרנס אם - שוול בתקציב של 40-50 K בודי ושלדה ללא ריקבונות וחלודה, ועדיפות למנוע 350

מניעה ונוסעת . מצב פנים לא כל כך חשוב לי. (צריך שישאר מה לעשות אבל לא רוצה להיכנס לפרוייקט גדול מידי .

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

פורסם (נערך)
40-50K הכוונה למחיר בארה"ב או עלות כוללת?

עלות כוללת חוץ מהנושא של הרישיונות .

הוא מביא את הרכב לארץ ונותן את המפתחות ביד. ואז נישאר ניירות שזה עלי . האם בסכומים האלה זה נישמע הגיוני?

הוא בעצם שולח תמונות של מכוניות ולאחר שאני מחליט על אחת הוא שולח אותה לבדיקה בארהב בתשלום מיצידי של 400 דולר ללא היתחייבות לרכוש.

במידה והיא תקינה ואני רוצה אותה הוא מביא אותה .

השאלה היא עם למישהוא יש ניסיון עם קלאסיק אוטו .

עריכה אחרונה על ידי laxviking

פורסם

מצטרף לשאלה - האם מישהו ייבא דרכם? מדובר בפרסומים רסים ביד -2 משך תקופה ארוכה אולם אני לא מכיר אף אחד שייבא דרכם ויכול לתת חו"ד...

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

1: זהירות מכל יבואני המכוניות הפיראטיים האלו - תריצו חיפוש בגוגל לגבי תרמיות מכס ואנשים שנעקצו בעבר ואני מדבר בתור אחד שקיבל את הסטירה בלא מעט כסף.

2: להערכתי התקציב שלך נמוך מדי קאמרו או טראנס אם במצב סביר לא תמצא בתקציב הזה קאטלס אולי כן.

אולי כדי לך לשקול קאמרו דור שלישי משנת 82-4 שניתן לייבא אחלה רכב בכלום כסף

3: אני במקומך מאתר רכב לבד בודק אותו ומשתמש רק בשרותי הובלה של חברה גדולה , usshops יכולים להיות אופציה מצויינת . את השחרור בארץ עושה לבד! ובלי מתווכים או מאכרים.

קח בערבון מוגבל את איכות הבדיקה ב400$ וגם את זה לצערי אני רושם מנסיון הדבר היחידי שטוב בבדיקה הוא דוח עם 100 תמונות תקריב שנותן אופציה טובה יותר לבחינת מצב הרכב מרחוק.

בהצלחה

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

בדיוק מה שהבחור למעלה כתב.

בתקציב הזה אין הרבה אופציות יבוא טובות וגם לא רכבים טובים בארץ אולי רכב לשיפוץ.

אם אתה לא הולך להביא משהוא מיוחד וזה התקציב הסופי והאופציה הראשונה שלך הייתה קטלס עדיף לך להיות סבלני ולחפש קטלס יפה בארץ.

התקציב שלך יספיק וגם תוכל לבדוק כמו שצריך.

להפתעתי הרבה בשיטוטי בלוחות בתקופה האחרונה היו כמה אמריקאיות במחירים טובים.

פורסם

להתרחק להתרחק. הרכבים שמוצגים על ידו נלקחים מאתרים כמו קרייגליסט. הוא לא רואה את הרכבים בפועל והבדיקות (400 דולר זה מחיר גבוה לבדיקה) לא באחריותו. אם יתגלה משהו לאחר שהרכב בארץ ולא גילו אותה בבדיקה אין לך למי לפנות.עדיף לעשות כמעט הכל לבד ללא מתווך. תאתגר את עצמך קצת זה לא סיפור

פורסם

שאתם אומרים מאתר לבד זה דרך פורומים ולוחות? יוצר קשר עם חברות בדיקה והובלה? או פשוט נוסע לארה"ב?

אני לא מדבר על כל החברות אני מדבר על קלאסיק אוטו אם הם כן בסדר? ואם למישהו יש ניסיון לא טוב

האם אתם מכירים חברה שכן מתעסקת בזה והיא אמינה?

פורסם

מה החברה עושה בעצם בשבילך? חיפוש בCRAIGLIST וEBAY? שליחה כסף למוסך וקבלת תוצאת בדיקה במייל? שליחה לישראל דרך הים?

אתה מוזמן לחפש ברשת רכב לטעמך, אני גר בארהב, אני אעזור לך בכיף, אתקשר למוכר אדבר איתו, אם זה בטווח 50 MILE ממני אני גם אלך לראות את הרכב. לשלוח את הרכב תשלח דרך USHOP וסלאמאת, ד"א, אתה תשקיע בחיפוש הרבה יותר ממה שהם ישקיעו בשבילך.. אז עדיף לך לעשות את זה לבד..

וכשאומרים לבד מתכוונים לעשות הכל מישראל, בסופו של דבר, זה לא שהחברה שאתה תזמין דרכה, תשוטט ברחבי ארהב בחיפוש אחרי רכב בשבילך..

פורסם
מה החברה עושה בעצם בשבילך? חיפוש בCRAIGLIST וEBAY? שליחה כסף למוסך וקבלת תוצאת בדיקה במייל? שליחה לישראל דרך הים?

אתה מוזמן לחפש ברשת רכב לטעמך, אני גר בארהב, אני אעזור לך בכיף, אתקשר למוכר אדבר איתו, אם זה בטווח 50 MILE ממני אני גם אלך לראות את הרכב. לשלוח את הרכב תשלח דרך USHOP וסלאמאת, ד"א, אתה תשקיע בחיפוש הרבה יותר ממה שהם ישקיעו בשבילך.. אז עדיף לך לעשות את זה לבד..

וכשאומרים לבד מתכוונים לעשות הכל מישראל, בסופו של דבר, זה לא שהחברה שאתה תזמין דרכה, תשוטט ברחבי ארהב בחיפוש אחרי רכב בשבילך..

באיזו מדינה/עיר אתה מתגורר?

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם
באיזו מדינה/עיר אתה מתגורר?

קרית אתא ומשפחה בארצות הברית .

במרטל ביץ ובניו יורק

• תוכן חדש...