Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי שמציל אודי אחת, כאילו הציל חניון מלא...

erez59
שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

לפני כארבע שנים, רכשתי אודי 80 שנת 84, יד ראשונה, מבחור חביב ביותר, בן 92 שהחליט לסיים את פרק הנהיגה בחייו ולתלות את הרישיון על הקיר. הרכב היה במצב מצויין, צבע מקורי, ריפודים מקוריים, לוח שעונים נטול סדקים, מזגן וקילומטרז' נמוך. עם הזמן התקנתי לו הגה הידראולי, שפצתי את הקרבורטור ונסעתי עליו כשנתיים בהנאה רבה ככל שמנוע ה-1800 סמ"ק יכול היה לספק. לאחר כשנתיים, מאחר ונקנו רכבים אחרים, הרכב הועמד בחנייה והמתין למועד הסבתו לאספנות וב - 1/1/2014 שונה הסטטוס לאספנות. הרכב נגרר למוסך, עבר יישור קו, כולל החלפת כל הרצועות, החגורות, הגומיות והצינורות, עבר את הרישוי השנתי ונסעתי שמח וטוב לב לביתי. חודשיים הספקנו להנות מהרכב. במוצאי שבת האחרונה של חודש פברואר, לקח הבן את הרכב ונסע לכיוון הבסיס. בצומת בילו נעמד ברמזור אדום, ממתין בסבלנות להמשך הנסיעה, מפנטז על צניחה הבוקר שמחכה לו למחרת, כשבחורה שהייתה עסוקה בהכול, רק לא מנהיגה, נכנסה באודי בעוצמה מאחורה. אקצר ואספר, שלבן ולחבר שישב לידו, שלום. (למעט חבטות ומכות יבשות שטופלו בבית החולים). מצבה של האודי, פחות טוב. אמנם היא מניעה ונוסעת כאילו שום דבר לא קשור אליה, אבל ישבנה המפואר, כבר לא כשהיה...

כשיצאתי מהמוסך אליו נגרר הרכב, לאחר שהפחח שחרר את תא המטען מהגלגלים האחוריים, תפשו אותי כמה חברה שהתעניינו בקניית הרכב כמו שהוא. התלבטתי, מצד אחד לנסות ולמזער את נזקי התאונה (לבחורה לא היה ביטוח צד ג'), מהצד השני, רק צריך להחליף חצי אוטו והוא חוזר להיות חדש...

החלטתי לחפש חצי אוטו.

כאן אני מתחבר לכותרת הפוסט.

אני מחפש בודי של אודי מהשנים 80-86, במצב סביר, שיכול לשמש כתורם חלקים לאודי שלי. פנסים אחוריים, בקליות, פגוש, מכסה מנוע וכל מה שקשור מהחלון האחורי (שנשאר שלם), לקצה הפגוש האחורי.

אפשר להשיג אותי בנייד מספר - 0526688995 או להשאיר הודעה פרטית.

תודה מראש,

רונן ארז

ארז רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את החברים, אנחנו נוהגים להטריד אחרונים... בזכות זה אנחנו נשארים חברים... :-)

אצלנו נהוג קודם כל לבקש מהחברים , וזה מה שהופך אותם לחברים , כי כשאתה צריך מישהו והוא שם בשבילך - זה חבר !!!

בכל מקרה בהצלחה בהצלת הרכב .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החלק האחורי של מודל 84 בהחלט שונה מזה של מודלים 85-86.

במודל 85 בוצעה מתיחת פנים, פנסים אחוריים שונים ומכסה תא מטען יורד עד גובה הפגוש. גם הפגוש עצמו שונה, הישן הוא דק ועדין יותר מהחדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...