Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנעול הגה

yariv_mi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי חיפושית ואני צריך מנעול הגה טוב או איזשהיא הגנה טובה

יש הצעות למישהו אני מהרצליה

תודה

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם (נערך)

לחיפושית היה מנעול הגה כחלק ממתג ההנעה עם המפתח לפחות מתחילת שנות השישים.

אני ממליץ על מנעול "מוט" של רב בריח המתחבר בצד אחד לדוושת ההמצמד ובצד שני לגלגל ההגה. מנסיוני זה המנעול היחיד שמצאתי שאינו מתפרק בבעיטה.

תוכל גם להתקין מנעול לידית החלפת ההילוכים ולנעול את הרכב בראשון או רברס.

אופציה נוספת היא לרתך שרשרת איכותית לרצפה ולקשור את ההגה עם מנעול.

עריכה אחרונה על ידי oldcar

שלמה דן גדרון

פורסם

כל מנעולי ההגה האלו חסרי חשיבות, כשאפשר לנסר את טבעת ההגה עם מסורית ולשחרר את השרשרת / מנעול.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ממליץ בחום על המנעול הזה

אמנם לא זול בכלל אבל השקט שהוא נותן שווה כל שקל.

המנעול בנוי באופן שאני לא רואה גנב שמתעסק איתו. אין גישה להגה, ובשביל לפרוץ אותו צריך לעבוד עם דיסק בתוך האוטו.

בכל מקרה אני ממליץ לאבטח את הרכב בכמה מעגלי אבטחה כשמנעול ההגה הוא אחד מהם.

אורן

פורסם
ממליץ בחום על המנעול הזה

אמנם לא זול בכלל אבל השקט שהוא נותן שווה כל שקל.

המנעול בנוי באופן שאני לא רואה גנב שמתעסק איתו. אין גישה להגה, ובשביל לפרוץ אותו צריך לעבוד עם דיסק בתוך האוטו.

בכל מקרה אני ממליץ לאבטח את הרכב בכמה מעגלי אבטחה כשמנעול ההגה הוא אחד מהם.

אורן

גם אני ממליץ על המנעול הזה יש לי חבר

שהכין אחד כזה דומה ויצא מעולה רק קח

בחשבון שזה מאוד כבד ומסורבל ועושה

נזק לריפוד ההגה (עשה נזק לרכב של חבר שלי) אבל תהיה בטוח שעם מנעול כזה לא יתעסקו לך עם הרכב. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

בחיפוש קל היית מוצא שהמלצתי כבר מספר פעמים על http://www.disklokuk.co.uk/products.html. משתמש בו כבר שנים ואינו מזיק לריפוד ההגה. לא נרשמו נסיונות גניבה ב"ה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה לכולם אני יבדוק את כל האופציות ויבחר אחת או כמה :)

המשך יום נעים לכולם

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם
גם אני ממליץ על המנעול הזה יש לי חבר

שהכין אחד כזה דומה ויצא מעולה רק קח

בחשבון שזה מאוד כבד ומסורבל ועושה

נזק לריפוד ההגה (עשה נזק לרכב של חבר שלי) אבל תהיה בטוח שעם מנעול כזה לא יתעסקו לך עם הרכב.

בתור אחד שעבד הרבה עם החובקי הגה האלה בעבודה מאסיבית אין כלל נזק להגה כי יש ריפוד קל מבפנים ששומר עליו , אז בשימוש עדין יותר בכלל לא יהיה כלום אלא אפילו המנעול יגן על ההגה מפני נזקי השמש.

Miata ND2

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני אישית קניתי מנעול של GRANT זה מנעול נגד גנבים שמאפשר לך לפרק את ההגה ולקחת אותו הביתה

עובד מעולה במקום גלגל הגה יש כיסוי אדום

• תוכן חדש...