Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1984 גולדוינג

baiker1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה להם במשרד התחבורה

שבועיים ויש רשיון יבוא ,

מה יהיה בסוף , נקבל את הרשיון במקום , בפגישה עם הפקידים ,

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

31.1.14 האופנוע על האוניה יוצא לארץ היה אמור להגיע לחיפה אבל בגלל מחסור של טרמפיסטים יצא לאשדוד

זהו מחכה לו

1097961_498584450217200_1554826930_n.jpgאיציק דר

0522618051

פורסם

25.2.14 החגיגה מתחילה הלכתי למשרד הרישוי חיפה לגייר את הכלה טיק טק תוך כ-10 דקות והרשיון הזמני ביד חיש רצתי לדואר לשלם ומשם להוציא מס'

עד כאן הכל טוב ויפה.

למחרת פניתי לסוכן הביטוח שלי להעביר את הביטוח לאופנוע החדש

להפתעתי התברר (לא בדקתי מראש)שמשרד הרישוי הצעיר את האופנוע בשנה ז"א שנת עליה לכביש 8.1985 ולכן אין אפשרות לעשות ביטוח אספנות.

למחרת חזרתי למשרד הרישוי לאותה הפקידה ובבדיקה נוספת למרןת שרשום בטופס של המכס 8.1984 בקיצור המחשב מתעקש על 1985

אמרה לי תפנה למכס פניתי למכס והפקידה שדיברתי איתה אמרה שמוקלד שנת עליה לכביש 8.1984 ביקשתי ממנה שתקליד שוב ומקוה מחר לראות אם התאריך נכון

0522618051

פורסם

חגיגת הגיור נמשכת.

ביום ראשון 16.3 הלכתי למשרד הרשוי חיפה לעשות תקינה . הבחור עמרי בדק את האופנוע מכל הכיוונים ולבסוף נתן לי את טופס התקינה עם הערה :האופנוע יהיה אספנות רק מאפריל ,שזהו תאריך ייצורו. לא עזרו מחאותי שהתקן שונה למודל ייצור. בפשטות סגר את הויכוח:תפנה למי ששינה את התקן, אני לא יודע מזה.

עוד באותו היום שלחתי פקס למנהל מחלקת ייבוא ופרטתי את תלאותי.

בגלל שהאופנוע ברשיון הזמני הוא מודל 1985 אמרתי לעצמי אעשה ביטוח לשבועיים נגד עין הרע.

אלא שלא .סוכנת הביטוח מתקשרת אלי ואומרת שאין אפשרות לעשות ביטוח ,כי רשום ברשיון שזה רכב פרטי . לא ידעתי מה עושים? חלמאות כזו!!

נסעתי היום, יום ד', למשרד הרישוי לפקידה האחראית על רכב חדש .מראה לה את הרשיון והיא בפשטות מוחקת עם העט את המילה פרטי רושמת אופנוע ושמה חותמת .לשאלתי מה לגבי מודל הייצור ואספנות - אומרת אחרי הטסט ברשיון הקבוע יירשם אספנות.

היום בשעה 15:00 קיבלתי טלפון חסוי .מדברת המזכירה של מנהל מח' הייבוא ושואלת מה הבעיה? שטחתי בפניה את הסיפור והיא הבהירה לי שמה שקובע לגבי האופנוע זה שנת המודל ולא התאריך והפנתה אותי למהנדס התקינה אנואר ,ממשרד התחבור. התקשרתי אליו ושוחחתי איתו והוא הבהיר מפורשות שמודל הייצור זה מה שקובע והוא ידבר עם עומרי ויעדכן אותו.

עוד פרק בגיור ואני לא לומד משחק.

0522618051

פורסם

איציק,

המון הצלחה ,

ממתינים לך ביום שישי בארומה ביג במפגש הצפוני ,

מה דעתך שנעשה ה ש ק ה :-D

שבת שלום ,

משה

Morris- Motoring in a BIG way...economically

...Peugeot - Vous pourrez toujours compter sur votre voiture

..!"Si c'est une "203

פורסם

תתחדש,מזל טוב שאפו ענק על העיקביות וההתמדה זה כמו לעבור טירונות בערך בלי לראות את האור בקצה המנהרה,לבסוף הוא יגיע ויזהר על האופנוע המדהים שייבאת לארץ.

מזל טוב

עופר בן צבי

פורסם

6.4.14 בשעה טובה ביצעתי גיור לגולדי לא קל ועברנו תלאות וזמן מבוזבז לאחר תקינה לא כלכך מוצלחת וקבלת כל האישורים שבוחן התקינה לא יודע את החומר עברתי למסלול1 המפורסם.מספר פעמים ניסיתי להכנס לתור ללא הצלחה עד שפניתי למאכר שיעזור לי בפשטות אמר לי תבוא ביום ראשון כי ישנם 2 בוחנים. הגעתי בשעה 06:30 ותור מפה עד הודעה חדשה של משאיות ואוטובוסים ניגשתי למאכר ושאלתי אותו מה קורה? ענה לי רכבים קטנים בסוף התור מגיע בוחן ובודק אותם,נרגעתי וחיכיתי אם "הרכבים הקטנים"לבוא הבוחן.

בסביבות 7:45 הופיע הבוחן והתחיל לשחרר מכוניות כשהגיע אלי אמר בפשטות :רישום ראשוני תחכה עם כולם בתור.

לא עזרו תחנוני והוא בשלו.

לקחתי את האופנוע ניכנסתי למשרד הרשוי עברתי בין המחסומים והגעתי למחסום של מסלול 1 שהיה סגור עם מנעול

חיכיתי קרוב ל-3 שעות עד שתיגמר הנגלה הראשונה של המשאיות במסלול והגיע השומר לפתוח את המחסום הודיע במכשיר קשר שיש אופנוע שחוסם את הכניסה ומתעקש להכנס הוא קיבל הוראה לפתוח לנגלה הבאה ואני לשמחתי הראשון בתור.

עברתי את מסלול1 אחריו טסט וחזרה לפקידה במשרד הרשוי לרישום האופנוע.

ולמה שיהיה פשוט שוב מופיע ברשיון תאריך עליה לכביש 1985 ולא עזר שום דיבור איתה.

מפאת קוצר הזמן עזבתי את משרד הרשוי ומחר אני מתכנן לגש למנהלת הרכב.

אז זהו לבינתים רשיון יש.ביטוח יש אפשר לרכב

0522618051

פורסם

בחרת במאכר לא מקצועי.....

עברתי לא מזמן את אותו התהליך בלא יותר משעה, היה לי מאוד עצוב שכך מתנהלים שם הדברים, אבל מכיוון שהעדפתי לא לשרוף שם שעות על גבי שעות, לקחתי מישהו שהריץ לי את התהליך במהירות (ובמקצועיות....)

• תוכן חדש...