Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה, על מה אתם למדתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני למדתי על גאלאנט 96'. ובלי קשר, ראיתי פעם ביפו אימפרזה טורבו של לימוד נהיגה. עוד מישהו ראה את זה, או שהזיתי? :roll:

יש לי מס' של איזה מורה נהיגה אחד מת"א (רמת אביב)

300 ש"ח לשיעור... אבל הרכב? Z3 :-D

אני למדתי על מגאן TDI

אחלה של אוטו! 100.000 ק"מ שסיימתי

האוטו שנת 01

ותנחשו בכמה הוא מוכר אותו? 30.000 אלף

<------Go fast

Go far------->

• תגובות 190
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למדתי על כריזמה 98 צבע טורקיז - המורה הוא חבר של המשפחה ככה שממש נהנתי מהשיעורים, פעם נכנסתי לבור מהר ופיצצתי צמיג וזה היה צחוקים

בבת-ים יש ב.מ.וו 2002 320D בצבע כסף ללימוד נהיגה, באותו בית ספר גם האימפרזה טורבו ואיזו גולף עם 300 תוספות, חצאיות, ג'אנטים ענקיים, ספויילרים וכו', מורים משוגעים.

ושמעתי לא פעם על TT ללימוד נהיגה אבל ששיעור הוא 120 ש"ח

haters will hate

פורסם
בבת-ים יש ב.מ.וו 2002 320D בצבע כסף ללימוד נהיגה, באותו בית ספר גם האימפרזה טורבו ואיזו גולף עם 300 תוספות, חצאיות, ג'אנטים ענקיים, ספויילרים וכו', מורים משוגעים.

ושמעתי לא פעם על TT ללימוד נהיגה אבל ששיעור הוא 120 ש"ח

האם אתה מתכון להרצל סלע?

לפי דעתי זה סתם שטות ללמוד נהיגה ברכב מנופח ומקושט. הרי במילא אתה לא תנצל את המירב מהאוטו.

מה עוזרת אימפרזה טורבו שאתה את מרבית הנסיעות עושה במהירות של 40-50 קמ"ש?

מה עוזרות חצאיות שיש לך פסי האטה?

סתם מיותר...

*בקליוט שקופות זה נחמד :wink:

פורסם

אני למדתי על גול 1.6 לבנה.

היה לי מורה מטורף(למרות שאני הייתי יותר :-) ), המורה אמר שאני התלמיד היחיד שהוא שמע עליו שאותת למכוניות אחרות בנתיב שלו שיפנו לו את הנתיב כי הן נוסעות לאט מידי

:onfire:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

פיז'ו 306 דיזל .

אל תנסו לפתוח את הדלת כי הידת תישאר לכם ביד , אל תנסו למשוך בהגה כי הוא יצא מהמקום , אל תנסו למשוך בידית הילוכים כי כל מה שישאר זה מוט ברזל

ים long time no

• תוכן חדש...