Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצבא יש גם F-550.

38516560.jpg

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

F-550 משמש גם הבסיס למשוריין "זאב", שמשמש את צה"ל ואת מג"ב.

הכלי מיוצר ע"י מפעל התכוף ורפא"ל.

10728608.jpg

18089117.jpg

*התמונות נלקחו -FRESH.CO.IL

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
F-550 משמש גם הבסיס למשוריין "זאב", שמשמש את צה"ל ואת מג"ב.

הכלי מיוצר ע"י מפעל התכוף ורפא"ל.

18089117.jpg

*התמונות נלקחו -FRESH.CO.IL

יניב

בתמונה הזו לא מדובר בזאב. זה דגם של אביר שנקרא "אגוזית", ויש אותו ביחידות ספורות משהו כמו 5 בכל מג"ב. אגב הרכב הנ"ל ממוגן ב100 אחוז, וכשאני אומר 100 אחוז אז אני מתכוון שאין בו ס"מ שהוא לא ממוגן... אפילו הפנסים הקידמיים ממוגנים בשמשה משוריינת.
פורסם

איזה מנוע יש בזאב, פורד 6.5 ?

אצלנו בבסיס יש זאבים שמשמשים את הנחל לפעולות בג'נין.

ראיתם שהזאב יכול לקפוץ במקום ? :razz:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

6 ליטר V8. דיזל כמובן.

יניב

W. Churchill

פורסם
נדרוס אותם עם זה:

r11.jpg

ford2_2.jpg

הפורד F650. הכלאה מהגיהנום של פיקאפ ומשאית. כמו שנאמר - GOT BLING?

והנה עוד גלריה להנאתכם. ראיתי תמונות ממש טובות (?) שלה, לצערי אני לא מצליח למצוא אותן בעת הזו. בכל מקרה - http://www.backcountryjournal.com/f650pickups.htm

פשש איזה דבר מטורףףף!!

בחיים לא הייתה מוצא חניה אם זה אצלנו ברחוב חחח

:twisted: :twisted: :twisted: חולה על פררי אנזו!! תנו לי אותה באדום ואני יראה לכם מה אושים איתה!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

• תוכן חדש...