Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הסתיים המפגש הראשון לשנה זו בהצלחה מרובה.

על אף מזג האוויר הסגרירי הגיעו הרבה חברים והיה שמח ורועש.

אישית מאוד נהנתי. כן ירבו מפגשים כאלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברה באמת היה יפה הרבה הגיעו והיה סבבה :-D אסף הקיקר שלך דופק ודופק יפה:-P ניתראה במפגש הבא.

אני מאמין ואתם

פורסם

היה אחלה של מפגש ,

אנשים קצת בישניים, לא פותחים את הבאגז'!!!!!

לסיכום היה אחלה !!!!!

HU-JVC KD LX 110R\FRONT-KENWOOD KFC1068S\REAR-PYLE PL6984BL\SUB-LANZER MAX 12\ FRONT AMP-MAGNAT THE ROCK 400\REAR+SUB AMP-MAGNAT THE ROCK 800

SAAB 9000 2.3L :smile:

פורסם

היה אחלה של מפגש!.

בהתחלה היינו שם רק רומן ואני, חשבנו שאנחנו עושים מפגש ירוקות לבד, לקראת 12:30 התחילו להגיע אנשים, קצת גשם אבל לא נורא, לפחות עברנו למקום יותר טוב ואז באמת נפסק הגשם והייתה הענות ממש מכובדת.

בכל אופן, באמת נהנתי לשמוע עוד כמה מערכות טובות ומעניינות.

והיה ייצוג נאה של SQ., ולא רק רכבים רועדים.

אווירה על הכיפאק, אני מקווה שנראה הענות זהה ואווירה דומה גם במפגשים הבאים.

בכל אופן היה מפגש טוב ואני אישית נהנתי.

מוצ"ש שמייייח לכולם!.

under construction..

פורסם

באמת היה מפגש טוב

חוץ מהכישרון המיוחד שלי לנעול את האוטו עם המפתחות בבגאז'

אבל היה כיף בכללי :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אוקיי אז היינו וראינו והיה בנז**ה שוב נחמד לראות את כל החברה [אני לא יפצח בשמות כיוון שהרשימה ארוכה עד מאד] היו מערכות בשפע וגם בנרגילות לא החסירו המפגש הזה כולנו פתחנו בגאזים והיינו מגובשים בצורה ניכרת וקיצונית לעומת מפגשים קודמים ועל כך נירצה לשמר לפעמים הבאות

תודה על המחמאות לגגבי הקיקר שלי הרבה זמן של עבודה תיכנון וכיוונים הביאו את הVR שלי לייצר את הבאס שהוא מייצר כיום[תודה מיוחדת לסימון]

החלק של הרייסים בין סימון למיקי היה חמוד ולא נגיד מי נתן בראש ומי קיבל.....

הוקצור אני את המפגש אהבתי ואזכור לטובה לפעמים הבאות.

עכשיו, ראיתי הרבה הבזקי פלאשים ומצלמות ברקע ככה שזה ברור שיש הרבה חומר גלם להעלות לאתר מה שאני מבקש ממכם אותם הצלמים -עשו טובה ותעלו בבקשה כל מה שמתאפשר לכם לעלות [הן סרטונים והן תמונות]כדי לאפשר לאותם אנשים שלא יתאפשר להם מכל סיבה לשהות במפגש היום ורוצים ע"י המחשה ויזואלית כזו או אחרת לראות מה באמת היה היום ומה הם הפסידו , ולאותם אנשים שכן היו במפגש ורוצים להיזכר מה היה היום.

שבת שלום.

אסף

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

היי היה פצצה של מיפגש

שמחתי להכיר את מנהל הפורום ולקבל עצות למערכת החדשה שלי

רומן הפוקל פצצה אני קונה בשלישי

ראובן חבר שלא היה עוד זמן לדבר

ניפגש

והw7 היה מדהים כבוד לבעל הסאב

ניפגש פעם הבאה

פורסם

שניה בנאדם המפגש התסיים סופית לא מזמן תן לאנשים להגיע לביתם ואז יתאפשר להם להעלות תמונות וסירטונים.

מה הלחץ???

ומעכשיו עשו טובה תחסכו פה את התגובות ספאם הקצרות מעצבנות ומיותרות , תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שמח לראות שכולכם נהנתם נראה כמו מפגש עם נוכחות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

היה אחלה, סופסוף זכיתי לשמוע את המערכת של עופר (לפני כיוונים) ההתקנה באמת נראית הרבה יותר טוב מבתמונות.. נקיה, אסתטית עבודה יפהפיה. (מיליון דולר!)

וגם את המערכת המפתיעה (מאד) למחיר של ניר green monster, סחתיין עליך!

עד עכשיו קשה לי להאמין שאלו דוטק.. קצת גשם לא הרתיע אף אחד, היה כיף.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

היה אחלה של מפגש, יצא לי לשמוע את הדוטק, תודה רבה !

הם עוצמתיים בטירוף לא חשבתי שככה ..

הרבה מערכות מענינות הרבה אנשים נחמדים

בקיצור מאוד נהנתי וצילמתי כמה וידאים לא באיכות ממש גבוהה אבל דווקא נחמד וגם תמונות כמובן

לא יודע לאן להעלות אותם אם תתנו לי אתר אני יוכל לשתף אתכם

נ.ב

אני הייתי זה עם הכובע הלבן

בברכה

רועי

Nothing But Music

למכירה מגבר 4 ערוצים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99702

• תוכן חדש...