Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפולים בלנטיס 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשך שנים הרכב טופל במוסך מורשה רק להחלפת שמנים ופילטרים, פלגים ופילטר אויר טופלו לבד.לאחרונה , החלפת שמן מנוע ופילטר שמן חייבו אותי ב 300 שח.

זה מחיר הגיוני או שאפשר למצוא מוסך אמין יותר זול

פורסם

מוסך זול יותר אתה בטוח יכול למצוא אבל כמו שקודמי רשם זה גם תלוי באיזה שמן השתמשו ואני מאמין שלא בחרו בשמן שמחירו 250-300 ש"ח לגלון.

בכל מקרה אתה יכול לבצע טיפול בהרבה מאוד מוסכים מורשים (לא מרכזיים!) כולל פילטרים, פלאגים ושמן באיכות טובה בסדר גודל של 350-400 ש"ח.

פורסם

מדובר במוסך מורשה של מזדה, לא מוסך מרכזי

הטיפול כלל את הפריטים הבאים לפי החשבונית

שמן ממערכת מרכזית ,מקווה שזה שמן איכותי -147 שח . 3.8 ליטר, לפי 38.9 שח לליטר

מסנן שמן 69 ש"ח

עבודה ומעמ 300 שח

פורסם

בשורה אחרונה מחפש מוסך או אמין באזור ראשון - רחובות שלא שוחט בטיפולים בסיסיים של החלפת שמן ופילטר שמן.

חוץ מזה מבקש המלצה על סוג השמן עבור לנטיס 97 שעד היום הוכנס שמן שנמצא במוסכי מזדה

פורסם

תקנה שמן מסוג 10W40 בלבד

אל תרד ואל תעלה בצמיגות... שיהיה חצי סינטטי ובתור אחד עם לאנטיס הייתי ממליץ לך לשים רק

ESSO

או

LM (האריזה האפורה)

עובד יופי על הרכב....

ברכב שלי שעשה 125K היה מההתחלה רק ESSO והמנוע עדיין עובד ונשמע כמו חדש!

פורסם

אם אתה יודע לעשות פילטר אוויר ופלאגים לבד, לא תדע גם להחליף שמן מנוע ופילטר? אלו דברים ממש קלים ובסיסיים.

חבל לשלם מאות שלקים למוסכים על פעולות DIY.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

החלפתי פילטר שמן ושמן מנוע והרבה טיפולים ותיקונים אחרים במשך שנים, כיום שווה לי לשלם עבור העבודה.

בינתיים אני מנסה לאתר סוג השמן המומלץ ובהחלט מקום זול באזור ראשלצ - רחובות

לביצוע העבודה.

אחרי כל ההודעות לא ברור לי אם מה שנראה לי מחיר בשמים של 38 שח לליטר שמן מנוע, זה באמת סופר מוגזם בהנחה שמדובר בשמן איכותי עבור הלנטיס 97

אני לא מתיחס להמלצת היצרן שבספר הרכב בענין שמן מנוע כי עברו מאז שנים ובטח יצאו לשוק שמנים חדשים וטובים יותר המומלצים על ידי מזדה.

פורסם

אם שילמת 300 ש"ח לשמן ופילטר כולל עבודה, זה סביר למורשה מזדה. במוסך לא מורשה היית משלם כ- 200 ש"ח לשמן בד"כ פשוט יותר. לדעתי לא שווה לחסוך בשמן איכותי. אם היית מבקש שמן איכותי במוסך לא מורשה, היית משלם יותר. בסה"כ הפרש לא משמעותי.

פורסם

ה"שמן ממערכת מרכזית" ששמו לך הוא שמן חצי סינטטי 10W40 של פז.

38 ש"ח לליטר זה המון, אבל זה המחיר של המוסכים.

אם אתה לא עושה לבד אז אין מה לעשות - על נוחות משלמים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איזה שמן זה LM אני לא מכיר ?? אתה מתכוון לLIQUID MOLLY או משהו כזה (אני לא זוכר בדיוק את השם) אם כן האריזה היא בצבע זהב. וגם יש לי עוד שאלה לא כדי אולי לקנות 40\5 סנטטי מלא.

לפי דעתי זה יותר איכותי???

צונזר.... :?

• תוכן חדש...