Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך צמיג של Yokohoma.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי רבייעה של Yokohoma 155/80/R13 שקניתי לפני 8 חודשים בערך. אחד הצמיגים נחתך בדופן והלך לעולמו.

מסתבר ש-Yokohoma פשתו את הרגל, ולא מוכרים אותם בשום מקום! היום הפכתי איזה 10 פנצריות, אוטו-דיפו ולא מצאתי כלום (לפחות לא במידה שלי).

מישהו שמע/ראה/יכול להכפנות למקום שמוכרים שם את הצמיג הנ"ל?

תודה.

פורסם

איזה דגם של יוקוהומה?

יש לי זוג צמיגים של יוקו S306 במחסן (ירדו מהרכב לפני כמה חודשים).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין לא בסניף נס-ציונה ולא ברחובות.

מצאתי פנצ'ריה שהבטיחה להזמין למחר. הבחור לא היה נשמה אמין במיוחד, מחר נראה. אני גם אתקשר לויקטור שאצל אנטון. תודה בכל אופן

פורסם

עידכון.

התקשרתי ל"אנטון" - אמרו לי ש DUNLOP עכשיו מייבאים את הצמיגים האלה, וזה יהי אצלו בשבוע הבא.

מצאתי עוד סניף של אוטו-דיפו בחולון - נשארו אצלהם צמיגים במידה שלי משנת 2003-2004. אחד עולה 205 ש"ח

מה אתם ממליצים? לחכות שבוע עד שאולי יגיעו לאנטון, לקנות אחד מלפני שנתיים, או כבר לקנות זוג אחרים וזהו.

(חשבתי אם כבר אני מחכה שבוע-שבועיים אז לקנות את הקצף הזה שממלא צמיג לבנתיים/ אולהשביט את הרכב לגמרי)

• תוכן חדש...