Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 קרבורטורים כפולים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניקוי קרבורטור בוצע לפני כשבוע .

אני לא מחפש לעשות ניסויים וחלילה לא אילתורים , אני בסך הכל מנסה לפתור בעיה .

כפי שכבר אמרתי , שאלתי ולא קיבלתי תשובה , יש בעיה מסוימת עם מכסה הדיזות -

שיגעון החלפת הקרב' מתחזק כל חורף , מיקום הדיזות הינו בראש הקרבורטור ,למכסה הדיזות יש מעין ארובה למעלה ובצדדים יש פתחים, בבוקר חורפי או סתם בכניסה מהירה לשלולית מספיקה טיפת מים קטנטנה אחת שמצליחה לחדור את מכסה הדיזות (המאורר) כדי להרוס קונצרט שלם.

בקיץ האבק מפריע.

באמת , אני לא מבין גדול בקרבורטורים אך הבחנתי מספר פעמים שבקרב' של וובר מכסה הדיזות סגור הרמטי , הלא כך?

לאחר בירור שעשיתי ,ישנם אנשים אשר מחליפים את ה"סולקס" בפולביה ל"דלאורטו" ולא לשם "אילתור".

בברכה,

אסף.

פורסם
בריחה מכיוון ? תירוץ של בעלי מקצוע שאינם יודעים את המלאכה !

אילתור ? למה אילתור ,כל יצרן נותן טווחים אפשריים ובתחום הזה ניתן לשפר .

אודי.

הטווחים שהיצרן נותן הם בגלל שינויים באחוז החמצן באויר.

ובגלל זה יש כיוונים שונים לקרבורטור בתנאי מזג אויר שונים:לחות,גובה מעל פני המים,טמפ'.

כל אלה גורמים ליחס החמצן באויר להשתנות ויחס הדלק צריך להשתנות בהתאם.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
ניקוי קרבורטור בוצע לפני כשבוע .

אני לא מחפש לעשות ניסויים וחלילה לא אילתורים , אני בסך הכל מנסה לפתור בעיה .

כפי שכבר אמרתי , שאלתי ולא קיבלתי תשובה , יש בעיה מסוימת עם מכסה הדיזות -

לאחר בירור שעשיתי ,ישנם אנשים אשר מחליפים את ה"סולקס" בפולביה ל"דלאורטו" ולא לשם "אילתור".

בברכה,

אסף.

תסביר מה זה מכסה דיזות?

אני לא מכיר את הקרבורטור שלך,אבל הדיזות נמצאות בתוך תא הדלק,ולכן לא יכול להיות שהן יהיו חשופות לאויר.

יש לך אולי תמונה שתראה במה מדובר?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
תסביר מה זה מכסה דיזות?

אני לא מכיר את הקרבורטור שלך,אבל הדיזות נמצאות בתוך תא הדלק,ולכן לא יכול להיות שהן יהיו חשופות לאויר.

מצטרף לבקשתך תמונות יעזרו מאד, בתיחס לכך שהקרבורטורים יחודים, ולא מוכרים ונפוצים, ונדמה כוונתו של פישמן, לדיזות תיקון אוויר ולא לדיזות ראשיות, שאכן טבולות בדלק!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
תסביר מה זה מכסה דיזות?

בבקשה,

תודה!

42.jpg

9.jpg

P10201.jpg

פורסם

אסף שלום רב!

לאחר מבט מעמיק בתמונות , אני לא רואה שום בעייה , וסיבה להחליף את הקרבורטורים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה אהלן ,

לאחר מבטך המעמיק האם תוכל זהות אילו דיזות אלה והאם זאת בעיה אשר ניתנת לפתרון שניכנס ליכלוך אליהן לעיתים קרובות.

אתמול הצצתי בפורום "פולביה" באינטרנט והופתעתי לגלות שהרבה משנים את הקרב' ל"דלאורטו".

תודה !!!

פורסם

לפי מה שנראה מדובר בנשם שמונע הצטברות לחץ בתא הדלק.

מה שאני לא מבין הוא איך חודר לשם ליכלוך בתדירות כלכך גבוהה כמו שאתה אומר.

לא אמורה להיות שאיבת אויר דרך המקום הזה,כי את האויר הקרבורטור אמור לשאוב רק דרך פילטר האויר.או שאולי סולקס פספסו בעניין זה עד כדי כך?!

לפי דעתי הליכלוך לא מגיע מהמקום שאתה חושד בו אלא מתוך הדלק עצמו.פילטר דלק החלפת בזמן האחרון?

פורסם

החשד שלי בצינור הוואקום ששואב מים וליכלוך, או בגלל שהוא סדוק, או בגלל שהוא לא מחובר נכון ליציאה, לפני הכל בדוק אותו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לפי מה שנראה מדובר בנשם שמונע הצטברות לחץ בתא הדלק.

מה שאני לא מבין הוא איך חודר לשם ליכלוך בתדירות כלכך גבוהה כמו שאתה אומר.

לא אמורה להיות שאיבת אויר דרך המקום הזה,כי את האויר הקרבורטור אמור לשאוב רק דרך פילטר האויר.או שאולי סולקס פספסו בעניין זה עד כדי כך?!

לפי דעתי הליכלוך לא מגיע מהמקום שאתה חושד בו אלא מתוך הדלק עצמו.פילטר דלק החלפת בזמן האחרון?

לא מזמן החלפתי פילטר דלר , ניקיתי את כל הקרבורטור מא-ת, החלופו כל צינורות הדלק , אכן דיזות אלו שואבות אויר - גם אותן ניקית , ניקיתי גם את הדיזות הפנימיות , הכל ניקיתי , מה עוד?

שבוע הבא הרכב נכנס למוסך לעשות מתיחת טיימינג , פתיחת ראש מנוע וטיפול כללי גדול.

פורסם
החשד שלי בצינור הוואקום ששואב מים וליכלוך, או בגלל שהוא סדוק, או בגלל שהוא לא מחובר נכון ליציאה, לפני הכל בדוק אותו-רן

לא מזמן השקפתי עליו , הוא נראה טוב , מחר אני אבדוק אותו כמו שצריך !

תודה , תודה , תודה !

• תוכן חדש...