Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצוגות המועדון - חבלול שמירה - הגיגיכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא אענה לך

ראשית בקשר לנגישות להחלטות הועד.

אמרתי שאני מנוע כי עוד לא התפרסם פרוטוקול ואם היית מבקש לקבל את הפרוטוקולים או מגיע למשרד לצורך כך היית מבין שאנחנו לא בשב"כ. וכבר נאמר כאן שאם רוצים להעלות הצעות מסודרות, לא לזרוק הגיגים בפורום, שיועילו לצלצל למשרד ויציעו הצעה לסדר היום ויגיעו לישיבה להשפיע. ככה זה הולך..

בנוגע לשאלת ההתיחסות אני מתכוון לציטטה הזאת מדבריך כאן בשרשור:

"הוצעו בעבר על ידי חברים בפורום ובמועדון רעיונות, כמה פעמים ובכמה וורסיות. האם היתה אליהם התייחסות? לא ולא."

ואגב, התבוננת בפרוטוקולים ולכן אתה יודע שלא היתה התיחסות?

ובכלל, תנו לועד המועדון ולעומד בראשו את הקרדיט של מחשבה בלתי פוסקת איך לקדם את המועדון ואת תזרים המזומנים..ותתפלאו, גם שאלת הלבלול נדונה בישיבה האחרונה.

ומילה לאירית: כתבת:

"רענון כוחות במוסדות העמותה- אתה יודע כמה מגישים מועמדות? ושוב אנחנו חוזרים לאותם בקושי 60 שעל פיהם נקבעים המועמדים ושבוחרים את אותם האנשים כי:

1. אין מבחר

2. לא מכירים מספיק את המעט שכן הגישו מועמדות - וזה נושא נוסף בפני עצמו, זו לא חכמה להגיש מועמדות מבלי קודם ליחצ"ן את עצמך, יש אלף ואחת דרכים לעשות זאת ובין אסיפה אחת לשניה יש שנה שלמה לעבוד על זה, למשל להגיע לישיבות וועד ולהעלות הצעות, למשל להיות נוכח בכל האירועים והמפגשים או לפחות ברובם."

אז אני מבין שהועד נבחר בלית ברירה, לא בגלל שאולי, רק אולי, המשתתפים באסיפה חושבים שהועד בסדר...

==========================================================

מגיש ההצעה צריך לקבל תשובה על הצעתו,אחרת איך ידע שדנו בה בכלל,לא כן?-זאב

zeev

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי

תגובתי בירוק בגוף ההודעה.

בברכת חברים טובים - אבי.

אבי-נו , יש ל ספק בענין??? ממש לא. אם היה לא הייתי כותב!

דובר - יחצ"ן - הנושא הועלה על ידי בישיבת וועד אחת לפני האחרונה והתקבל - ראה תוצאות בקלאסיקון האחרון עמוד ראשון בצד ימין מתחת לאיחולי החלמה מעל ברכות לחברים חדשים! בא נחכה נראה כמה מועמדים רציניים יגישו מועמדותם!

אחל'ה. הנושא הועלה על ידי בעבר בפורום, וטוב שהורמה הכפפפה. אך ייתכן שיש צורך לאנשי הועד לפנות לאנשים מתאימים, ולא לחכות שיפנו הם לועד, מאחר ולא תמיד כל אחד שם לב לכל מודעה וכד'. יש לי מועמד אליו התכוונתי בזמנו ואציע אותו לועד במייל. (תירגעו, לא אני . . .)

לגבי נכונות חברים באופן כללי - אני חולקת עליך,

אינני מכיר את כל החברים, אך מכמה שאני מדבר איתם, אני יודע על כאלה שהציעו את עזרתם בכמה הזדמנויות ולא פנו אליהם. הם ממורמרים על כך, והנה הפסד שאולי יהיה גם לעתיד לגבי אותם החברים.

על אף שאני חוזרת ואומרת: אני בצד שלך בנושא חלוקת נטל הוצאות עובדתי על החברים בצורה כזאת או אחרת.

אבי יודע אתה שהייתה פניה לחברים להרים תרומה, תקרא לזה נסיון גישוש, גישוש למה. לשנור? אתה מכיר את את התוצאות?

אינני מכיר את התוצאות לפרטי פרטים, וחבל. אולם אותה פניה איננה הדבר אליו אני מתכוון, לטעמי גם לא נוסחה בצורה הנכונה, אם כי חברים אחרים ששוחחתי איתם חולקים עלי לגבי הניסוח (למרות שגם הם לא תרמו ...)

ואני מדברת על היבט האכפתיות בלבד ומחריגה את נושא היכולות! לכן הדגשתי בתגובתי הקודמת את נושא האסיפה השנתית בקושי 60 משתתפים???

הבנתי בדיוק את כוונתך בנושא האסיפה - ועדיין תשובתי לך קודם תקיפה.

בכל הקלאסיקוונים ולא מעט באירועים הועבר לחברים כי ישיבות הוועד פתוחות (אלא אם כן הוכרז אחרת) וניתן להעלות הצעות להצבעה כפי שאני עשיתי אתה יודע כמה הגיעו עד כה???

זה שכתוב "הישיבות פתוחות נא לברר במזכירות את המועד" איננו מעיד על כלום. נראה לך שתפקידנו לטלפן כל שבוע ולברר מתי יש ישיבה ?

אינני חושב גם שיש טעם שיבואו הרבה "קהל" לישיבות, לא מחשש שישמעו "מה הולך" אלא מאחר ובפורום גדול יהיה קשה להתקדם ולהגיע להחלטות. יהיו הרבה דיבורים, הפרעות, גלישה לנושאים אחרים וכו'.

אולם, בהחלט לא היה מזיק אם הייינו (חברי המועדון - להבדיל מחברי הפורום וכלל בית ישראל) יודעים לאחר הישיבות את תקציר הדיונים וההחלטות.

זכורני שבזמנו, אמנון אירמאי כתב תקציר החלטות באבטומוביל, למשך תקופה מסויימת.

רענון כוחות במוסדות העמותה- אתה יודע כמה מגישים מועמדות? ושוב אנחנו חוזרים לאותם בקושי 60 שעל פיהם נקבעים המועמדים ושבוחרים את אותם האנשים כי:

1. אין מבחר נכון. בואי נחשוב מדוע . . .

2. לא מכירים מספיק את המעט שכן הגישו מועמדות - וזה נושא נוסף בפני עצמו, זו לא חכמה להגיש מועמדות מבלי קודם ליחצ"ן את עצמך, יש אלף ואחת דרכים לעשות זאת ובין אסיפה אחת לשניה יש שנה שלמה לעבוד על זה, למשל להגיע לישיבות וועד ולהעלות הצעות, למשל להיות נוכח בכל האירועים והמפגשים או לפחות ברובם.

לא מדוייק.

זוכרת את המועמדונצ'יק (המועמד הצעיר) שהגיש מועמדות כמו שצריך, תוך כדי שנאם והציג את עצמו בפני הנוכחים בדברי טעם (להבדיל מאחרים שלא דיברו כלל), וגם ידוע בפועלו בנושא רכבי אספנות ומוכר לכל . . . ועקב כך לא נבחר?

תגובתי בפורום בזמנו היתה מאד מוגדרת, ואני חושב שדעתי לא השתנתה.

אבי-נו מה דעתך אולי תרים את הכפפה?

ניסיתי להרים בזמנו. לא התקבלה בקשתי עקב סיבה תמוהה/ מצחיקה/עצובה, ולא הוכנסתי לרשימת המועמדים. זוכרת?

כרגע העניין לא אקטואלי. (לפחות אני משתדל לתרום בצילום האירועים והעלתם בפורום . . .:-D ).

אירית

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
בוא אענה לך

ראשית בקשר לנגישות להחלטות הועד.

אמרתי שאני מנוע כי עוד לא התפרסם פרוטוקול ואם היית מבקש לקבל את הפרוטוקולים או מגיע למשרד לצורך כך היית מבין שאנחנו לא בשב"כ.

אינני טוען לשבכ"יות, ואינני מאשים מישהו בהסתרת מידע, וכל ההתגוננות שלך איננה במקומה. טענתי בעבר ואני טוען היום כי אין צורך שאנו נבקש את הפרוטוקולים, ובוודאי שאין צורך שחברים מקצווי הארץ יטרחו ויבואו למשרד לצורך כך כפי שאתה כותב. יש בהחלט טעם ועניין לועד להפיץ את הפרוטוקולים לחברים, בכדי שייראו ויידעו מה נעשה. או אז אולי גם יפחתו הטענות . . .

וכבר נאמר כאן שאם רוצים להעלות הצעות מסודרות, לא לזרוק הגיגים בפורום,

שיועילו לצלצל למשרד ויציעו הצעה לסדר היום ויגיעו לישיבה להשפיע. ככה זה הולך..

אומנם אתה מנהל הפורום, אך לדעתי (השגויה אולי) חלק מתפקיד פורום הוא להעלות דיעות, רעיונות, הגיגים וכל כיוצא בזה. הצעות מסודרות הועלו בעבר בשירשור שנפתח לשם כך בפורום על ידי איל פלד. הובטח שהועד ידון בהצעות. גם הצעות שלי היו שם. עד היום לא ידוע לאף אחד אם דנו בנושאים או לא. אם היינו מקבלים את הפרוטוקולים - היינו יודעים. המצב כרגע הוא שחברים מזכירים פה ושם את השירשור ופרסום תוצאותיו כעוד הבטחה שלא קויימה, וחבל.

בנוגע לשאלת ההתיחסות אני מתכוון לציטטה הזאת מדבריך כאן בשרשור:

"הוצעו בעבר על ידי חברים בפורום ובמועדון רעיונות, כמה פעמים ובכמה וורסיות. האם היתה אליהם התייחסות? לא ולא."

ואגב, התבוננת בפרוטוקולים ולכן אתה יודע שלא היתה התיחסות?

בני, כתבת את הציטוט הבא: "ולפעמים, מה לעשות, לא מקבלים את ההצעה שלך," וכעת אתה מפרש את הנושא להצעות של אחרים. בנוגע לעיון בפרוטוקולים, כבר דשנו. . .

ובכלל, תנו לועד המועדון ולעומד בראשו את הקרדיט של מחשבה בלתי פוסקת איך לקדם את המועדון ואת תזרים המזומנים..ותתפלאו, גם שאלת החבלול נדונה בישיבה האחרונה.

אני נותן קרדיט, כבוד ומחמאות ללא סוף לועד המועדון, ובכלל לכל הפעילים. גם בע"פ וגם בפורום זה. בצע חיפוש בהודעותי לאורך הזמן ותווכח.

אבל, אדם נמדד על פי מעשיו, על פי שיודע גם לקבל הערות (להבדיל מסתם קיטורים), ועל פי מבחן התוצאה. מה לעשות, על פי שפורסם, התוצאות אינן מעודדות. מספר החברים יורד בהתמדה, התקציב השנתי יורד,

ולגבי יכולת לקבל הערות - זה ממש לא חוכמה לקבל ממני רק את המחמאות ולא לקבל כדבר לגטימי את ההערות.

אבי, תביע את דעותיך בחופשיות!!! נעשהו רודף אחריך?

לא ברור לי המשפט הנ"ל, ולמה שייך. אני מביע את דיעותי, שאם לא כן לא היו כל "המאמרים" הארוכים הללו, ואף אחד לא רודף אחרי!

ומילה לאירית: כתבת:

"רענון כוחות במוסדות העמותה- אתה יודע כמה מגישים מועמדות? ושוב אנחנו חוזרים לאותם בקושי 60 שעל פיהם נקבעים המועמדים ושבוחרים את אותם האנשים כי:

1. אין מבחר

2. לא מכירים מספיק את המעט שכן הגישו מועמדות - וזה נושא נוסף בפני עצמו, זו לא חכמה להגיש מועמדות מבלי קודם ליחצ"ן את עצמך, יש אלף ואחת דרכים לעשות זאת ובין אסיפה אחת לשניה יש שנה שלמה לעבוד על זה, למשל להגיע לישיבות וועד ולהעלות הצעות, למשל להיות נוכח בכל האירועים והמפגשים או לפחות ברובם."

אז אני מבין שהועד נבחר בלית ברירה, לא בגלל שאולי, רק אולי, המשתתפים באסיפה חושבים שהועד בסדר...

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

1. אין מבחר

בני אם זה באמת חדש לך על אף שזה תמוהה בעיניי, אז תשובתי, כן!!! חלק מהבוחרים בוחר במה שיש, ובמה שהוא מכיר, ולא נותן הזדמנות לחדשים שאולי רק אולי יכולים לעשות יותר מאילו שנשחקו קצת או אולי לא מתאימים???, על פי דבריך אני מבינה (ואם לא אז עמך הסליחה) את הוועד לעולם לא צריך להחליף עד פרישתם מרצון או חס וחלילה מותם? חשבת על כך שיש כאלו שנמנעים מלהגיש את מועמדותם כי ההנהלה נתפסת כבלתי מוחלפת סדרתית??? וחבל על הזמן?

אבל למה שבאמת התכוונתי הוא, שזו לא חכמה לשבת על הגדר ולהתלונן, מי שחושב שיש לשנות דברים שיעביר זאת מפאזת המחשבות להלכה ולמעשה ואחת הדרכים היא להגיש מועמדות למוסדות העמותה למשל, אבל לפני כן קצת ליחצ"ן את עצמו ולהתחיל בפעילות לפני כן על מנת שכאשר יגיש מועמדות יהייה עם נתוני פתיחה לפחות שווים עם מועמד שמכהן כחבר וועד.

אירית

פורסם
"מכונית ישנה" יקר

מאחר וכך, אין לדעתי אפשרות של עשיה עצמית של עמודים על ידי החברים, אלא על העמודים להיות אחידים, יפים ומעוררי כבוד כיאה לאירוע, ובהתאמה ליחס שבו אנו מתייחסים לרכבינו.

בברכה - אבי.

ניתן להכין תוכנית לביצוע עמוד כזה ולפרסם בקלסיקון ואז לכולם יהיה עמוד אחיד. לשבת ולא לעשות זה הפתרון הקל.

שלמה דן גדרון

פורסם
"אז אני מבין שהועד נבחר בלית ברירה, לא בגלל שאולי, רק אולי, המשתתפים באסיפה חושבים שהועד בסדר...

על פי דבריך אני מבינה (ואם לא אז עמך הסליחה) את הוועד לעולם לא צריך להחליף עד פרישתם מרצון או חס וחלילה מותם? חשבת על כך שיש כאלו שנמנעים מלהגיש את מועמדותם כי ההנהלה נתפסת כבלתי מוחלפת סדרתית??? וחבל על הזמן?

1.לא הבנת טוב

2. תבדקי כמה זמן נמצאים חברי הועד בתפקידם.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
1.לא הבנת טוב

בני

איו בכוונתי להשתמש בבמה זו לוויכוח ביני לבינך או ביני לבן הוועד או בכלל, כי אין ויכוח, מי שמתעקש להחזיק בדעתו שיבושם לו, מי שמסרב לשמוע ולהכיר בעובדות "שלא הכל כשורה בממלכת דנמרק" שיבושם לו גם

אני להבדיל, בדרך למפגשישי המקום בו כדאי להיות! ענייני פורום יכולים לחכות.

שבת שלווה

וחג שמח

אירית

פורסם

ממש לא נכון ,

הוועד הוא לא דבר קדוש ומובן מאליו , ניתן להחליפו וזה אמת קורה .

העיניין הוא באמת שאין מספיק מועמדים .

זאת בעיה .

ונכון אמר אבי כי היה בשנה שעברה מועמד צעיר נמרץ בעל יכולות וחובת ההוכחה כבר לא חלה עליו . עם קבלות לא מתווכחים . ובכל זאת לא נבחר ,

אולי השנה אם יחליט להציג מועמדותו . -

אולם למרות שמתחלף הוועד מידי פעם .

אני נוכחתי לא פעם כי החלטות ומסקנות מארועים אינם מבוצעות .

לא תמיד למדים מנסיון העבר . ופשלות חוזרות על עצמן לא פעם .

ואם היה ארוע מוצלח בו היו פרמטרים מסוימים - יש לקבוע את אותם פרמטרים

כנוהלי עבודה מסודרים לקראת ארוע ולא לתכנן כל ארוע מחדש

כאילו זו הפעם הראשונה שמוציאים ארוע אל הפועל .

מתכנני הארוע חייבים לעבוד לפי "נוהל ארגון ארוע "

כך ימנעו טעויות , תהיה אחידות וקביעת רמה מסוימת לארגון ארוע .

בהצלחה בהמשך

דרור .

"על פי דבריך אני מבינה (ואם לא אז עמך הסליחה) את הוועד לעולם לא צריך להחליף עד פרישתם מרצון או חס וחלילה מותם? חשבת על כך שיש כאלו שנמנעים מלהגיש את מועמדותם כי ההנהלה נתפסת כבלתי מוחלפת סדרתית??? וחבל על הזמן? "

1.לא הבנת טוב

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

ואולי....אולי שווה לבדוק כמה יעלה להעסיק חברת שמירה ....על מנת לשמור על הסדר.

פשוט לבדוק מה העלות.....ואחר כך לעשות חושבים אם ניתן לעמוד בזה....ואיך ממנים את זה

אריה

בעיקר סיטרואן

ds 72

פורסם
"מכונית ישנה" יקר

שלום רב.

הכוונה בחיבלול היא לשמור על הרכבים מסכנות הקהל האוהד והאוהב, שממש בא לו ללטף את הרכבים ואף להשאיר עליהם את חותמו, במשמעות "הייתי פה". . .

ברור לכולנו שיש צורך לחבלל, עקב הכתוב לעייל.

אולם מעבר לכך, החיבלול יתן גם מסגרת מכובדת לתצוגה, יתן הגדרת בידול בין "הקהל" לבין המכוניות, דבר שלדעתי יגביר את "המעמד" או "ההתייחסות" למכוניות ולמועדון.

אם ניצור לעצמנו בציבור תחושה של מכובדות, "ומשהו אחר", (להבדיל מעליונות והתנשאות), הדבר אולי יגרום גם לכך שגופים ירצו יותר לפרסם אצלנו, לשלם לנו על תצוגות וכד'.

מאחר וכך, אין לדעתי אפשרות של עשיה עצמית של עמודים על ידי החברים, אלא על העמודים להיות אחידים, יפים ומעוררי כבוד כיאה לאירוע, ובהתאמה ליחס שבו אנו מתייחסים לרכבינו.

בברכה - אבי.

אבי וכל שאר החברים, אני חושב שהרעיון טוב! כולנו(רובנו)עם ידיים טובות וכלים טובים במידה ויופץ שירטוט מסודר אני בטוח שכל אחד יוכל לבנות או להזמין עמוד (100 שקל גג) .החבל על חשבון מועדון.

יש לעשות רק שינוי קטן הלולאה צריכה להיות פתוחה שתמיד אפשר לצאת או להיכנס .אני מוכן לבנות לכל מי שמבקש בעלות מינמלית של חומרים

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

כיוון לפתרון:

נדמה לי שבשנים האחרונות החליפו בכל הבנקים, וגם בסניפי הדואר, וגם ברשות שדות התעופה, את כל העמודים הישנים עם החבל בעמודים עם רצועת בד טלסקופית. אולי, וגם הלוואי, שהעמודים הישנים נמצאים זרוקים במחסן נידח, עומדים גלמודים בירכתי מחלקת אחזקה כזאת או אחרת וכדומה.

א-קיצר: אם מישהו מהבחרים כאן יש לו נגישות, היכרות וידע איך להגיע לאותם מקומות, אותן מחלקות ואנשי האחזקה של אותם גופים ומוסדות יתכן וכל הבעייה תהיה רק השינוע של עמודים וחבלים.

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם
כיוון לפתרון:

נדמה לי שבשנים האחרונות החליפו בכל הבנקים, וגם בסניפי הדואר, וגם ברשות שדות התעופה, את כל העמודים הישנים עם החבל בעמודים עם רצועת בד טלסקופית. אולי, וגם הלוואי, שהעמודים הישנים נמצאים זרוקים במחסן נידח, עומדים גלמודים בירכתי מחלקת אחזקה כזאת או אחרת וכדומה.

א-קיצר: אם מישהו מהבחרים כאן יש לו נגישות, היכרות וידע איך להגיע לאותם מקומות, אותן מחלקות ואנשי האחזקה של אותם גופים ומוסדות יתכן וכל הבעייה תהיה רק השינוע של עמודים וחבלים.

יש סיכוי טוב שנלקחו כבר בידי סוחרי הברזל ...... :-(

אבל שווה בדיקה !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

קצת מחירים לגבי גדרות משטרה קשיחות:

השכרה ל 100 מטר:כ-1700 ש"ח (לא ברור לי אם זה כולל גם הובלה וכו').

קניה של 100 מטר: 30K ש"ח.

מדובר ביחידות של 2 מטר.

עמודים וחבלים בבירור.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני בודק בבנק דיסקונט לגבי חבלול ישן (קשר משפחתי).בדיוק סיימתי לקרוא את ההודעה לגבי האירוע, אני רואה שהדגישו את הקטע שאין חבלול ושמירה. לכן לצערי אני כנראה אאלץ להעדר מהאירוע. חבל שהמועדון מרים ידיים כ"כ בקלות, אני בטוח שיכולים להארגן כמה חברי מועדון (אני גם מתנדב) ובעבודה מאומצת לייצר עמודים כמו שהציעו פה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...