Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצוגות המועדון - חבלול שמירה - הגיגיכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בודק בבנק דיסקונט לגבי חבלול ישן (קשר משפחתי).בדיוק סיימתי לקרוא את ההודעה לגבי האירוע, אני רואה שהדגישו את הקטע שאין חבלול ושמירה. לכן לצערי אני כנראה אאלץ להעדר מהאירוע. חבל שהמועדון מרים ידיים כ"כ בקלות, אני בטוח שיכולים להארגן כמה חברי מועדון (אני גם מתנדב) ובעבודה מאומצת לייצר עמודים כמו שהציעו פה.

אבל בינתיים כדאי שלא תעדר,נאבטח כולנו יחד,וגם נהנה מן האירוע,לפעם הבאה נודיע רצוננו מראש ,אני מאמין שכרגע פשוט מאוחר מידי לחפש את המתקנים,או לבנות.

ערב טוב-זאב

zeev

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאב, דברתי היום עם אירית ואני עדיין שוקל את העניין. בשבילי להביא את האוטו ביום שבת אומר לפחות 24 שעות של עבודה על הרכב (לשים לרכב חזרה את הגלגלים, להוריד אותו מהבוקים, להחזיר את כל הנוזלים, לעשות כמה נסיעות מבחן, לשטוף, לבטח וכו'). לכן אני טיפה מתעצבן שלא העלו בפנינו את הנושא מראש.

לי זה באמת מפריע כי הגביע הנודד הוא האירוע הכי אהוב עליי בשנה ואני חשבתי שעושים אותו כרגיל בבית ניר, אומנם החניה שם לא הכי מרווחת אבל לפחות יש תנאים ...

לפי דעתי אם נחבור ביחד כמה חבר'ה עם ידיים טובות אז הכל אפשרי. ברגע שכולם יגידו "זה לא אפשרי" אז זה באמת לא יהיה אפשרי. אפשר להפגש כל ערב כמה חבר'ה עם ידיים טובות ולעבוד ביחד. תאמין לי שגם אני עובד משש בבוקר עד שש בערב אבל אני מוכן לעשות עוד כמה מאמצים בשביל המועדון.

בכל מקרה, חברה שלי העלת רעיון דיי מקורי. לקחת מקלות מעץ של מטאטא ולתקוע אותם באדמה. אם למישהו פה יש קשרים בצבא אז אפשר "להשאיל" כמה בזנטים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

היי לכולם

תודות לכל החברים שהציעו את עזרתם לשמירה וסתם עזרה חשובה לארוע גלאי.

כולכם מוזמנים להגיע למקום הארוע (פרוט זמנים ודרכי הגעה מפורטים בקלאסיקון )זמי לוין או אנוכי נשמח להעזרבכם בארגון התצוגה, אבטחה,וכו

תחזית מזג האויר מבטיחה טובות.

חג חנוכה שמח לכם ולבני המשפחה

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

אני אשתדל לבוא בשבת לאירוע עם מערכת החיבלול שלי ואולי תבינו כמה זה פשוט. אולי מה שאני חושב שפשוט, פשוט לא ימצא חן בעינכם.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...