Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה לא חשוב מה היה .... פתחו לי תהגה במוסך (לא מורשה) הוציאו תכרית אויר ,ניתקו ממנה תפלג! החזירו ומאז המנורה של הכריות אויר דולקת ולא נכבית לעולם!!! (נכבית רק שהאוטו כבוי בלי סוויץ)הלכתי לצמפיון הם חיברו תאוטו למחשב איפסו תקלות כיבו תמנורה ואחרי שתי נסיעות המנורה שוב נדלקה !!! חזרתי לשם והם אמרו לי שכנראה ניתקו תכרית וצריך להחליף איזה נפץ שעולה יותר מ 2000 ש"ח ..... הלכתי גם ל E&A מי שמכיר גם הוא חיבר אותי למחשב ביטל הכל וזה שוב חזר!!! ....השאלה שלי היא מה עושים?

**קרא את כללי הפורום, שתה כוס מים, ותחזור לכתוב כשאתה יותר רגוע ומסוגל לעקוב אחרי הדרישות הפשוטות שמופיעות בכללים. לדוגמא -נא להימנע מעודף סימני שאלה וקריאה**

פורסם

למה המוסך הראשון פירק את ההגה?

למה אתה לא חוזר אליו בטענות, אם הבעיה לא היתה קודם לכן?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב אז ככה,החלפתי מסרק הגה ולאחר מכן הלכתי לעשות כיוון פרונט,במכון של הפרונט אמרו שלא ניתן ליישר את ההגה(יעני פיזית תהגה עצמו) אז חזרתי למוסך שהחליף לי תמסרק ומה שהוא עשה זה שהוא פתח תהגה והוציא תכרית אויר (***את כרית האוויר) ואז החזיר ומאז המנורה דולקת , הייתי חייב למוסך גם איזה סכום של 2000 ש"ח ובגלל הנזק לא שילמתי לו אז ככה שאני לא חוזר אליו! ודרך אגב הייתי היום בצמפיון חיברו אותי למחשב ניסו לאפס לי תתקלה ולא הצליחו והוא אמר לי שהמחשב רשם לו שצריך להחליף איזה סליל או טבעת החלקה של הכרית של הנהג והמחיר של זה בחברה זה 2750 ש"ח לפני מע"מ ולפני עבודה!! מה עושים עכשיו חברים??

פורסם

מה שקרה שם שאם פירקו את כרית האוויר ו/או את הסליל שלה בהגה, יתכן ופשוט לא ידעו או שכחו או פישלו בכך שלא מירכזו את סליל כרית האוויר ומה שקרה הוא שהסליל נקרע כי הסליל צריך להיות ממורכז בעת התקנתו שאם לא כן מייד בסיבוב ההגה לאחד הצדדים (תלוי באיזה מצב הוא היה כשפרקו ובאיזה מצב שהרכיבו) ואז נקרע הסליל.

הסכום הנ,ל נשמע לי מופרך, צריך לחפש בפירוקיות.

נסה אצל מעבדת רכב ממוחשב של אייל נויימן בנצר סירני, הצמודה למגרש פירוקיות "קמר".

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש מצב שאפשר לפרק את הסליל זה מרכב מושבת? ואם כן אז השאלה שלי גם אם ניתן לפרק את זה מרכב שנפתחו לו כבר הכריות?

פורסם

הקצה של "סליל השעון" מתחבר אל כרית האויר שבהגה ובהרבה רכבים כשנפתחת כרית האורי בתאונה אז בגלל החום מחומר הנפץ נשרף גם קצה ה "סלסיל שעון" כם מפרוק רכב שהכרית פעלה יתכן וזה יהיה פגום.

אתה סתם שואל במקום לפעול ולפנות להיכן שקבלת הפניות ולברר שם אם יש להם.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...