Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר - קליאו ספורט 2001

הבעיה - קושי בלחיצה על דוושת הגז. ישנו מן "קליק" כזה בסנטימטר הראשון של התנועה של הדוושה, כאילו בעיה של חוסר שמן בציר של הדוושה. אלא, שכשבדקתי את זה במוסך (מורשה) שימנו לי את הציר וזה לא עוזר. יש לי חשש שמדובר ב"פרפר" שעליו מורכב הכבל גז או משהו בסגנון...

מישהו נתקל בזה...

תודה רבה מראש

פורסם

יכול להיות שהכבל עומד לסיים את חייו.

תעיף מבט - גם מהצד של הדוושה וגם תחת מכסה המנוע - בנקודה שבה הכבל נכנס/יוצא מה"צינור" שלו, אם אין סיבים בולטים.

בנוסף, יכול להיות משהו שמפריע לתנועה של הדוושה.

בדוק גם את נקודות החיבור של הכבל, מ-2 הקצוות.

בהצלחה ועדכן אותנו.

(כן, וברוך הבא ;))

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

תודה רבה על התגובה, שכחתי לציין שבמוסך החליפו לי כבל גז לחדש כדי לבדוק אם זאת הבעיה והסתבר שלא... :( הבעיה המשיכה גם עם הכבל החדש !

הייתה לי גם בעיה שהטורים היו "נתקעים" מעל ל 1500 סל"ד ואת זה סידרו לי, אבל אולי זה קשור לפרפר או הבית מצערת...

תודה רבה מראש.

פורסם

אצלי היה משהו דומה ואכן המצערת היתה מלוכלכת מאד.

אצלי היה פתאום קשה ללחוץ על הדוושה או שלפעמים היא היתה נתקעת בסל"ד גבוה.

ניקוי של המצערת באופן יסודי ושימון של הקפיץ המחזיר במסילה פתרו את הבעיה.

• תוכן חדש...