Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חומר למגנזיום... קיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכום.

לא מזמן התחדשתי בסט מגנזיום חדש לרכב.

רציתי לדעת עם יש איזשהו תכשיר ניקוי למגנזיום.

ששומר עליו ודוחה ממנו אבק ולכלוך.

כי אחרי יומיים של נסיעה כל המגנזיום כבר נהיה שחור.

אני ישמח לדעת על מה אתם ממליצים ואיפה אפשר לקנות זאת.

תודה לעונים.

ROVER=~~

פורסם

אכן כן קיים חומר אשר מנקה טוב את המגנזיום ללא שום מאמץ,כל מה שצריך זה לרסס ולתת לזה שתי דקות ואז לשטוף את המגנזיום במיים, אני אשתדל לצלם לך את הבקבוקון.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

למה אנשים תמיד מסתבכים כשהם מנקים את האוטו? קח סבון (כלים \ לרכב), מים, ספוג ותשפשף. ירד כמו גדול בלי יותר מדי מאמץ, כמו בפרסומות של ג. יפית.

שפשוף נעים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן - מים וסבון כלים טוב בצירוף מברשת קשה (אבל לא יותר מידי - משהו בסגנון מטאטא)

עושים את העבודה מצויין

חבל על כל התכשירים למיניהם.

פורסם

הנה תמונה,כפי שהבטחתי. אחלה חומר לניקוי ג'אנטים,אני משתמש בו ועובד אחלה! כפי ששמת לב יש לי ג'אנטים לבנים באוטו וממש קשה לנקות אותם,אני מרסס את הספריי,נותן לזה 2 דקות ואז שוטף עם המיים והג'אנט נקי ללא מאמץ.

18122005.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אצלי תכשיר לניקוי ג'אנטים עשה חלודה בג'אנט.

הלכתי לPIT STOP לשאול אותו מה אפשר לעשות.

הוא אמר לי שהבעיה מוכרת ולא מנקים את הג'אנט אם שום דבר מלבד סבון/שמפו ומטלית (מקסימום מברשת).

הבנאדם מוכר ג'אנטים ויש עוד חנות בהמשך שגם לשם נכנסתי ושאלתי - גם הוא אמר את אותו הדבר.

ותחשבו על זה.

אני מצטער שעשיתי את זה.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

אני ממליץ לנקות את הג'אנטים במסיר שומנים, את אלא שאמא משתמשת בניקוי התנור בבית, הוא עושה את העבודה מצוין,וגם דוחה לכלוך ושומן, אז הג'אנטים מחזיקים שבוע ימים פחות או יותר במצב סביר!!

אבל לא מלוכלכים!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

עוד עצה לכולם כדי לשמור על הג'אנטים נקיים אפשר לנקות את הג'אנטים איך שאתם רוצים ואחרי שהם נקיים ויבשים אפשר למרוח עליהם ווקס/טפלון כמו שעושים על האוטו למרוח ואחרי דקה שזה מתייבש להוריד.

זה גם מבריק אותם וגם שומר עליהם נקיים לאורך זמן.

פורסם

אני שותף את המגנזיום שלי עם השמפו של האוטו שמכיל בתוכו ווקס, אחרי שטיפה טובה הג'אנט מבריק כאילו הרגע יצא מהסוכנות...

פורסם
אני ממליץ לנקות את הג'אנטים במסיר שומנים, את אלא שאמא משתמשת בניקוי התנור בבית, הוא עושה את העבודה מצוין,וגם דוחה לכלוך ושומן, אז הג'אנטים מחזיקים שבוע ימים פחות או יותר במצב סביר!!

אבל לא מלוכלכים!!

כן בטח. סודה קאוסטית על אלומיניום. עובד יופי (NOT) :?

פורסם

אין כמו שמפו לרכב עם ווקס. שוטפים גם את הג'נטים וגמרנו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...