Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיירבירד 1975

yosi cadillac
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי ראה את התכנית שהיתה ביום חמישי בלילה בערוץ ההסטוריה,שעה שלמה של הנאה ובסוף תחרות פתיחחה סגירה עם קמארו,מי ניצח את זה אשאיר לכם.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

דיווחתי על הנ"ל באוף טופיק.

אני מניח שבדיעבד, הייתי אמור לפרסם פה הודעה...

היה גם על פלימוט' 69, ועל עוד אמריקאית, 71 (לא זוכר, עמכם הסליחה.)

אור.

פורסם

יש את השידור החוזר כל שבת בבוקר.

שבוע שעבר לקחו 2 חיפושיות שמו להן מנוע 2.2 קרבורטור לכל צילינדר ועוד דברים טובים שהעלו את ההספק שלהן ללמעלה מ 100 כ"ס לחיפושית!!!!! בהתחלת הנסיעה הגלגלים הקידמיים של החיפושיות היתרוממו לגובה של איזה מטר....... יאמי.....:mm_tongue.

היום היו גם 2 דאטסון שגם עברו איזה ריענון עם סעפות פליטה משופרת. msd קרבורטורים מעניינים ועוד.....

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

משה, המנוע שהניע את החיפושיות הנ"ל נימכר בארה"ב חופשי הוא בנוי בצורה זהה למנוע המקורי רק לפרק ולהרכיב בסרט הם עשו את זה בפחות מחצי שעה, נכון שהם שרפו את הדסטרבוטר בהרכבה לא נכונה אבל תמיד ניתן לקנות עוד אחד....ארה"ב כבר אמרנו?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...