Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שאתה יודע מה זה תת היגוי והיגוי יתר - זה כבר אומר שאתה יודע על נהיגה יותר מ80% מהנהגים. זה שהצלחת "לתקן" או שאתה תאורטית יודע איך לתקן - מציב אותך מעל עוד 10% מנהגי ארצינו.

בכל מקרה הייתי שמח אם לא היית עושה את הניסוי הזה כשאתה עוקף אותי/ הורים שלי/ חברים שלי.

אתה רוצה להרגיש שאתה בשליטה על הרכב - תעשה את זה בכביש סגור/בחו"ל/במסלול מרוצים ולא בכביש ציבורי.

כי אזוב שאתה תרסק את עצמך - בגללך אני אתקע בפקק ארוך בכביש החוף/איילון/"ערדסדום".

גם הייתי מרפד את האוטו בעוד כמה כריות - ככה בשביל הכיף.

שתהיה לך נהיגה מהנה.

כי מי שמשקיע, שוקע....

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב שלי נהנה מארבעה כוכבי בטיחות לא NCAP, תודה רבה :)

עקפתי את הרכב קילומטר לפני הפנייה על מהירות סבירה לחלוטין לתנאי הדרך.

לא היה שום אלמנט של סיכון שלו, אני לא מגיע לעשירית מהיכולת כל עוד יש מישהו על הכביש.

הייתי שנה מדריך נהיגה בטוחה, סמוך על שרוך בקטע הזה.

אל תיקח את זה קשה מדי.

אתה לא צריך "לחנך" אותי לנהיגה כזו או אחרת, איש.

אני הוא זה שמחנך אחרים בד"כ.

תקרא סיפור פואטי ותיהנה ממנו, זה הכל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

*LOL* גם כן נהיגה בטוחה (אין לכם מגרשים מגודרים שם עם כל מני קונוסים וצמיגים שיסמנו ויספגו נהגים שמופתעים ממים?)

אם נתעלם לרגע - שזה היה "על אמת" ולא איזה סרט, הייתי אומר שאהבתי את הסיפור שלך.

ועכשיו אני חוזר לחיים האמיתיים. הרי לא דמיינת את זה.

אתה "על אמת" כמעתנמרחת על מעקה בטיחות.

.

.

אגב - איפה מתרחש הסיפור?

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

אם אתה רוצה שיחסכו ממך ביקורת וזוו רק פואטיקה, פרסם בבמה חדשה: http://stage.co.il

כל הכבוד לך שאתה יודע הכל, גם לתקן היגוי יתר וגם נהיגה מתקדמת. We bow at you.

כמובן שאינך צריך ללמוד שום דבר נוסף ואנחנו מצטערים שהפרענו למוזה שלך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אלון

אני עד עכשיו מנסה להבין למה כתבת את זה ,

או בגלל שאתה הרבה זמן לא ז...

או בגלל שהוא לא גדול כל כך

או שלא יודע מה ,

בכל מקרה סבבה שנהנית.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

גם עודף ביטחון של קצין בצה"ל (כמו, "אני מחנך אחרים, לא צריך לחנך אותי") הוא חומה שלא מאפשרת לשכל להבין את מה שהאוזניים שומעות.

בכל מקרה, אני מסוגל להבין מה עבר בראשך ולמה החלטת לכתוב על זה סיפור כלשהו, אבל אני לא חושב שזהו המדיום להשוויץ בו (מה היית אומר לסתם איזה מישהו שהיה מפרסם את זה במקומך)? במיוחד שזה אתה וזה ממש לא אופייני לך.

פורסם
וזה לא היה בכוונה.

זה לא סיפור "איזה גבר גבר אני" זורק תחת מצד לצד.

זה סיפור פואטי משהו על חוויית לילה מתקנת.

אני חושב שהחלק הכי חשוב מאירוע כזה זה באמת החלק המתקן ולא לגמרי נראה שהפנמת את זה או שרק בגלל התקיפות פה זה נראה כך.

אני לגמרי יכול להבין את ההרגשה שלך אחרי ואת הצורך לחלוק את זה פה בצורה הזאת אבל אז אתה צריך גם לספוג את התגובות...

אני הייתי בסיטואציה דומה עד כאב למה שאתה מתאר, אולי אפילו קצת יותר פסיכית (לא אני נהגתי) וזה בהחלט היה מאוד מרשים והנהג יכול להתעודד מהמבחן המפתיע לכישורי הנהיגה שלו אבל ברור לי, וכנראה שגם לו אחרי כמה דקות, שהוא אידיוט לא קטן שהוא בכלל הגיע למצב הזה.

תמיד יש מה ללמוד וגם פה אתה יכול להפנים ולקבל את ההערות שניתנו פה. ברור לי, ואני מאמין שגם לרוב האנשים פה, שאפשר לנתח את מה שעשית ולמצוא טעויות אבל זה לא אומר שאנחנו היינו עושים את זה יותר טוב במקרה שלך. וכנראה שגם לך יש את הידע כדי לנתח את זה וזה החלק הכי חשוב לדעתי. אתה חייב לעצמך לנתח את זה ולהבין מה לא היה בסדר ומה ניתן ללמוד מזה (וכפי שאמרו, שליטה עוד יותר טובה לא הייתה מביאה אותך לכמות התיקונים הזאת (ושוב, אני לא אומר שאני הייתי מצליח יותר) ואולי גם מסקנה אישית להגדיל את מרווח הבטחון שלך כשאתה תוקף סיבוב שלא רואים את כולו כדי לא להיות מופתעים ממים).

אני לא יודע אם זה בגלל התקיפות הרבות פה אבל כל המשפטים בדמות "ידעתי מה אני עושה", "הייתי בשליטה מלאה לכל אורך הדרך", "למזל אין שום קשר, זה רק כישורי נהיגה מופלאים"...:roll:

אולי אתה מתכוון שהגבת בצורה החלטית ועם ידע וניסיון ולא סתם נתת לרכב להוביל אותך עד לעצירה אבל זה ממש לא אומר שהיית בשליטה מלאה והכל בסדר. מזל נמצא בכל שניה שלנו על הכביש וגם אני כבר עשיתי שטויות כאלה אבל אין מה לעשות, איך שלא תסובב את זה, זה נקרא "עשיתי טעות, אני אידיוט".

אני מבין שאתה לא הדביל התורן בן ה-18 שרק קיבל רישיון ונכנס לפה לספר על השטויות שהוא עשה אבל זה לא אומר שכל מה שאומרים פה לא רלוונטי אלייך...

בקיצור, באמת שאני מבין אותך אבל אני מקווה שלפחות לעצמך אתה אומר את המשפט שכתבתי קודם (לא חייב להיות על גבי הפורום :wink:).

ניר

פורסם
אבל כל אחד מאיתנו תוקף איזו פנייה בדרך הביתה.

אתה לא תסע פעמיים רק בשביל לבדוק אותה.

כאשר ני נוהג על 100 אחוז ועל אופנוע - ברור שאתה עושה קודם סשן מנהלתי ורק אחרי כמה סשנים אתה מגביר את הקצב.

.

קודם כל, 80% זה המקסימום שאני מעיז בכלל. בהערכה גסה.

דבר שני, אחרי הניסיון שלי עם המים באמצע הסיבוב והשוטר לאחריו (מקרים נפרדים) אני כן עושה 'וויש' מקדים לפני שאני 'תוקף'....

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מגיע הביתה בלילה אחרי הדייט, פרידה כבר עייפה

חונים לי בחנייה, לא טוב, מה עושים

מחליט לתקוף בחנייה ברוורס, הפעם בלי מישהו שמכוון אותי

הלב דופק חזק, מתיישר במקביל לרכב שחונה בצד

פעימות ב 20,000, מנוע ב 1200 על ניוטרל, סיבוב קל של ההגה ימינה ומעביר לרברס

קצת גז, האוטו נוסע אחורה ב 4 קמש, הרכב החונה צמוד אלי סנטימטרים, לחץ אטומי

מזיעה כמו שור, כבר חצי אוטו בחנייה

נתקע במדרכה, כניראה לא ישרתי בזמן, צריך לתקן

מעביר לראשון בלי דאבל קלאץ, יוצא בחזרה, הפעם חייבים לעשות כמו שצריך

רברס, הגה ימינה, חוזר אחורה, הפעם מיישר בזמן

חצי רכב בחנייה, שובר את כל ההגה שמאלה, העצבים כבר לא עומדים בזה

המנוע גם נכנס, סנטימטרים מהרכב לפני, נראה לי שהצלחתי

בלימה חזקה, הרכב מאיט מ 4 ל 0 תוך שנייה

יוצא מהאוטו, אני סנטימטרים ספורים מהרכב שמאחורי, לא יאומן

חנייה מושלמת, מלך. אין עוד מילים.

נהנתי לקרוא את מה שכתבתה KUNDASON, כל עוד זה היה בלילה בלי מכוניות ליד ובכביש שאתה מכיר, אני לא חושב שיש איזושהי בעיה לעשות את מה שעשיתה, כולם פה עושים את זה מדי פעם.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון, גם אתב ישר לבמה חדשה!

הרגת אותי. :)

• תוכן חדש...