Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

יש בידי כ3500 ש"ח להשקיע בשיפור המערכת הנוכחית כאשר אני לא רוצה לגעת לא בקומפומנט ברמקולים האחוריים ואו במגבר שיש לי כרגע באוטו אלא רק להחליף את הפנל להוסיף עוד מונובלוק וסאב

חשבתי ללכת לכיוון הזה :

מונובלוק של LIGHTNING AUDIO 250.1 = 850 ש"ח

סאב pioneer 305C/306C (אשמח לקבל המלצות לאיזה כיוון) ואו אני מתלבט בין שני הסאבים האלו לבין הROCKFORD P2 פשוט אני לא כל כך יודע אם המונו הזה יכול להריץ את הסאב הזה ואם כן יותר טוב מאת הפיונירים?

ופנל של PIONEER DEH-7750MP = 300 דולר בדיוטי פרי.

יוצא בחישוב הכולל סביבות ה3-3.5 אלף ש"ח אם יש לכם הצעות למפרט אחר שאולי ירוץ יותר טוב אני ישמח לשמוע!

בברכה,

אבי.

פורסם

21 צפיות ו0 תגובות? חברה בבקשה ייעוצכם חשוב לי מאוד.

הייתי היום בחנות נוספת והציעו לי סאב של מאגנט בתיבה ארוכה מקורית 850 ש"ח ומגבר של מקאודיו ב650 שקל.

בנוסף אני ככל הנראה קונה את הפנל pioneer p8mp בארה"ב בסביבות ה300 דולר.

חשוב לי לדעת איזה סאב ומגבר (המגבר שהציעו לי הוא שני ערוצים ואמרו לי שבגישור הוא יעבוד טוב כמו מונובלוק כמעט, בחצי מחיר).

אני אזכיר לכם את הרכיבים שרצים כרגע מורל מילניום מקדימה ופיוניר 330 וואט מוגברים על ידי מגבר של DHD USA

בתודה מראש,

אבי.

פורסם

על איזה אוטו זה מורכב? למה אתה לא מחליף את הקומפוננט מקדימה?

סאב ומגבר הצעתי היום למישהו ב1500 ש"ח

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=95009&page=2&pp=15

ואם אתה אומר ש300 דולר הולכים למכשיר ישאר לך 800 ש"ח שאתה תוכל להחליף תקומפוננט הקידמיים למשהו יותר טוב

אם אתה בכל אופן מתעקש לשמור על הקומפוננט שלך אז תוכל לקנות כמו שרשום בתרד שנתתי מונובלוק פאנטום +קיקר קומפ וי אר או לאנזר DMAX ב2100 ש"ח והשאר ילך למכשיר

פורסם

תודה על התגובה,

הרכב שעליו ההתקנה עומדת להתבצע הוא אופל קורסה 97

כרגע אני די מרוצה מהקופומנט של מורל ואני מעדיף קודם כל להתרכז בהחלפת הפנל והרצת סאב ואח"כ בהתאם לאיך שזה ישמע אני אחליט אם לשנות גם את הקומפומנטים.

מחר כנראה אני יבדוק בעוד כמה חנויות ואני גם יסקור קצת את ההצעה שלך.

האם לדעתכם ההשקעה במונובלוק למערכת שאני מתכנן להרכיב שווה את ההשקעה או שאתם חושבים שכדי לי לשקול טוב מגבר 2 ערוצים בגישור שיריץ את הסאב?

בתודה מראש,

אבי.

פורסם

לדעתי לך על ה Kicker CVR 12 עולה בסביבות ה 800 ש"ח.

עכשיו נישאר לך בערך 1200 ש"ח למונובלוק, במחיר כזה אתה יכול או להביא לאנזר מסידרת Vibe או באמת

להביא את הפאנטום כמו שהמליץ שזה שמעלי.

• תוכן חדש...