Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה זקוקה - פלאפונים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רכשתי רכב,

יש בו דיבורית שמתאימה ל3100 של נוקיה.

האם יש איזשהם מתאמים או משהו כזה שאפשר דרכם להשתמש גם בפלפונים אחרים? (אני ברשת פלאפון).

שאלה שנייה.

באם אין אפשרות למתואר מקודם, האם במידה ואני רוכש מכשיר של סלקום, יש דרך לעשות שכשמתקשרים לסלולרי שלי (פלאפון), זה יצלצל גם בסלקום שבאוטו?

תודה!

פורסם

אתה מחפש הרפתקאות, בקשר לאלה הראשונה, בלתי אפשרי להרכיב מתאם מנוקיה לכל היצורים הקוראנים של פלאפון. היו פעם מתאמים ענקיים כאלה בין סוגים שונים של נוקיות.

בקשר לשאלה השניה...

אתה רוצה שיצלצל גם סלקום וגם פלאפון ביחד? הם לא חברים אתה יודע...?

יש לך אפשרות לעשות עקוב אחרי אבל זה עולה שקל לכל שיחה שמועברת...

בקיצור, לא.

פורסם

איתן..אין סיכוי..מוח שונה למכשירים שונים ואנטנות שמתאימות לתדרים השונים של שתי החברות,וגם לגבי השאלה השניה התשובה היא לא,צר לי...

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
הבנתי,

ארכוש 3100

תודה =)

או 6100... או 6230... כולם מתאימים לשקע הנ"ל. (בטוח שעוד דגמים מהסדרה מתאימים - אני לא זוכר את שמות כל הדגמים.)
  • תוכן חדש...