Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום רב !

ראשית כל הכבוד על הענות והרצון של כולם לעזור זה מזכיר שוב שזה

מועדון אינטימי שכולם ערבים זה לזה !:ladysman:NATU008.gifNATU008.gifNATU008.gif

באופן עקרוני החלטתי להתחיל לרכז חלקים נדירים לפני פתיחת המנוע, כאלה שהגישה אליהם

קשה כשהמנוע ברכב ,כך למשל מותחן ושרשרת טימינג חלקים נדירים במיוחד מותחן לא בכל מקום

ניתן למצוא, אולם אחר כך לפי חוקי מרפי שבוע אחר החזרת המנוע עשויה השרשרת והמותחן להתפגר.

וכו' למרות ששרשרת יש בהרבה חנויות. אבל אין לי את המידה ומספר הלולאות כשנפתח יהיה ברור יותר.

יש גם איזה רעש בגיר בן ראשון לשני שידוע מהמוכר,טרם הספקתי לחוות \לשמוע כי המנוע תפוס

יכול להיות סינכרו, אולי אחר ,אולם גם כאשר המנוע בחוץ ונחבר גיר ללא עומס זה לא אותו דבר.

אני חייב להשיג פנסים אפילו פסולים עם הבית שלהם כדי שאוכל להעביר 4 אוזניים מפנס ישן ,לפנסים קמורים חדשים שקניתי 146 מ"מ

ולהתאים על הבית עצמו בתנאי מעבדה, חשבתי לעשות על הפנסים שלי ,אבל בסוף אני עשוי להשאר ללא כלום, הרשעים ,הפילו עלי חייב אישור מעבדת תקנים עוד מכבסת כספים,750 שקל.a_hamm02.gif

בקיצור השימחה בעיצומה ,הפיאט טופולינו פנתה לרבנות כי בזמן האחרון הבעל מסתכל על אחרת בשעות הערב.:mm_wink::mm_wink::mm_wink: למרות שאמרתי זה לא מה שאת חושבת...

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הטופולינו תיצבע באדוום ובז כמו בתמונות הרנו 4 בסוף תכלת מטאלי\אפור כי לפי מחקר של norev יצרנית

המודלים ,לדבריהם זה הצבע הנמכר ביותר אני יחפש את המודל והעלה אותו.468-blue-ozone.jpg

פורסם
attachment.php?attachmentid=207712&stc=1&thumb=1&d=1279304367 פיאט טופולינו מפגש נשר צפון

נכון !!!

זה טופולינו פריבט של אורי זינגר מחיפה חבר אמת שלי, גם היה אצלי בבית איש יקר ,זה בדיוק אותו הרכב ואותו נפח מנוע ההבדל

זה שלי סטישן ,מזכיר משהו רנו 4 אולם קטן במידות.

פורסם
ניסית לשפוך צויקה למנוע? נראה לי זה ישחרר אותו:lol:.

צויקה שותים הרומנים !

אז שתיתי צויקה ,ארק,וודקה אם ההיתי יודע שזה יעזור אני מוכן לשתות גם נפט !:-D

פורסם

אגב הדמיון בן רנו 4 לפיאט טופולינו סטיישן

הוא כה רב ,שמתכנני הרנו 4 ההעתיקו את החלונות הזזים מפיאט ,בעוד שברנו 4 החלון בדלת שזז במסילה הוא השני ,אולם בפיאט

הוא הקבוע והחלון הראשון הוא זה ,שזז במסילה .

ההיתרון בפיאט טופולינו שבמצב הזה נכנסת רוח ,החסרון שאי אפשר להניח את המרפק בחוץ כמו ברנו 4.כי כאמור החלון קבוע

ראה בטופולינו הירוקה.:brickwall::brickwall::wave::wave::wave:

• תוכן חדש...