Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת היא שהרדיאטור לא מוגדל, זה פשוט הרדיאטור של דגמי ה-1108 סמ"ק בתוספת וונטות אכזריות כמו שיש על פליקס...

צי'ני ספוני' עשתה ?

דאונדי שטי ?

סיגור

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מועדון ה-4 הנכם מוזמנים הן כמועדון והן באופן אישי.

ליום ההולדת שלי בשישי הקרוב בטוביה.

אז אמצו מנועים קשישים, הבריקו חלונות, מלאו מים ברדאטור

הקסטל יכבש פי 4X מחכה לכם-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
באמת בפעם האחרונה ראיתי שחסרה לה אחת. הייתי בטוח שפירקת בעצמך...

ננסה למצוא משהו.

אסף דני !!!!

האם לא ניתן לשים בורג עגול יפה עם ראש הלן \ או לשים מעט מעט לוקטיט 5 שניות או ראש קטן יותר מאום של הגלגל ,הרי לכולם יש מפתח גלגלים.

נראה לי שפרקו עם פלייר ,כל פתרון לא סטנדרטי ימנע פירוק אני יחפש אצלי בברגיה ,תנו לי את המידה הפנימית של ההברגה.

פורסם

בסוף שכחתי את הדבר החשוב ביותר !

היום הזמנתי גרר והיום התחילו לעבוד על סוזנה.:onfire::onfire::multi::multi::multi:

למזלי מצאתי בבית סט שלייף מקורי של רנו 4 שנשאר לי כמעט 10 שנים, מהרנו 4 שהיה לי בעבר למעט הפקונגים של המניפול

המנוע תפוס למרות כל השיטות לשחרר, בן היתר נדרשת החלפת גומיה לציריה ,תפוח תחתון הטסט שולם ונקווה לטוב.

:smilecolr

פורסם
המנוע תפוס למרות כל השיטות לשחרר

איזה שיטות? לא ניסית את השיטה הפולנית החדישה! תן לו לשתות WD40 דרך הנחיריים - שיחשוב קצת על המעשים שלו.

למחרת שים רביעי ותן דחיפות קדימה אחורה לאוטו. אין דבר כזה לא רוצה! :lol:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
איזה שיטות? לא ניסית את השיטה הפולנית החדישה! תן לו לשתות WD40 דרך הנחיריים - שיחשוב קצת על המעשים שלו.

למחרת שים רביעי ותן דחיפות קדימה אחורה לאוטו. אין דבר כזה לא רוצה! :lol:

דומנולה ניסיתי הכל !!

שמן בלמים דרך הפלגים, זז-קל עם נפט, בין שיטה לשיטה שאבתי החוצה עם מזרק, וצינורית מיוחדת, לתקופות של שבוע

כמו כן חומר תוקפני מיוחד מבוסס על הקוקה קולה (שים בורג בכוס קולה תראה מה קורה לו אחרי יומיים או אפילו שן -גם לא עזר

לאחר מכן 'WD40 + שמן נטול כימיכלים של סונול,

מו כן הרמתי גלגל קידמי באוויר פעם בהילוך רביעי ,פעם בראשון שני גברים חסונים ניסו לסובב הגלגל ,כלום לא זז כאליו ריתכו את

הרינגים לסליבים ,את השיטה לדחוף בהילוך ניסה גם מכונאי מקלנסואה לזה שנמכר לי את הרכב, והיום לפני שעלית על הגרר החלטתי

להתאכזר בפעם האחרונה ,האותו היה בשוונג נוראי ,איך שעזבתי קלאצ' זה היה הרנו 4 הראשון בעולם שעצר בלי פאור ברקס מערכת

נעילה אוטומטית מבוקרת מחשב של שען חרש, והמנוול הזה עומד על שלו. נראה שיהיה צורך גם בסט רינגים חדשים ?

רנו 4 לא אוהב רומנים !!!:mm_wink::wave::wave:

פורסם

בצדק!!!! :lol:

אולי התפוצצה שמה איזו בוכנה... מוזר מאוד הסיפור הזה, כי האוטו נסע עד לא מזמן!

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
דומנולה ניסיתי הכל !!

שמן בלמים דרך הפלגים, זז-קל עם נפט, בין שיטה לשיטה שאבתי החוצה עם מזרק, וצינורית מיוחדת, לתקופות של שבוע

כמו כן חומר תוקפני מיוחד מבוסס על הקוקה קולה (שים בורג בכוס קולה תראה מה קורה לו אחרי יומיים או אפילו שן -גם לא עזר

לאחר מכן 'WD40 + שמן נטול כימיכלים של סונול,

מו כן הרמתי גלגל קידמי באוויר פעם בהילוך רביעי ,פעם בראשון שני גברים חסונים ניסו לסובב הגלגל ,כלום לא זז כאליו ריתכו את

הרינגים לסליבים ,את השיטה לדחוף בהילוך ניסה גם מכונאי מקלנסואה לזה שנמכר לי את הרכב, והיום לפני שעלית על הגרר החלטתי

להתאכזר בפעם האחרונה ,האותו היה בשוונג נוראי ,איך שעזבתי קלאצ' זה היה הרנו 4 הראשון בעולם שעצר בלי פאור ברקס מערכת

נעילה אוטומטית מבוקרת מחשב של שען חרש, והמנוול הזה עומד על שלו. נראה שיהיה צורך גם בסט רינגים חדשים ?

זאת אומרת שאתה לא עולה לטוביה עם הרנו בשישי הקרוב? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...