Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילאתי בטעות יותר מידיי מים ירוקים במיכל עודפים השקוף של הראדיאטור.

המפלס היה טיפה מעל המינימום ומילאתי מים ירוקים.לא ציפיתי שהמיכל יתמלא כל כך מהר והתוצאה היא שהמפלס כרגע כ2 ס"מ מעל הFULL.

מה לעשות? די נלחצתי... זה יכול לגרום נזק לנסוע ככה? צריך ללכת למוסך שיירוקן טיפה מים??

הרכב הוא סובארו B4 כמו בסימלון.

תודה

רועי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

ניראה לי שאיבה מקצועית וטיפול במוסך חובה !!! :) :) :)

וזה היה בציניות :)

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

שאיבה מקצועית נשמע לי כמו משהו טיפה מפוקפק....

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לסיכום: לא קרה כלום... תהיה רגוע... אם זה ממש מציק לך בעיניים אתה יכול לקחת מזרק או משהו כזה ולשאוב...כאמור מה שרפי אמר לא הכי מומלץ כי מדובר על חומר רעיל ולא מומלץ בלשון המועטה לטעוםאו לבלוע אותו.

אני תכלס לא הייתי נוגע ומשאיר את זה ככה...

פורסם

חוץ מזה לפעמים יכול להיות קו המים טיפה נמוך ממקסימום ולפעמים טיפה מעל מקסימום, אין זה מעיד על בעיה. וזה תקין וגם אם היית שם 5 ס"מ מעל הכל היה בסדר כי מה שלא צריך עף החוצה.

אולם אם תשים יותר מידי שמן אכן מצב זה לא בריא למנוע.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אכן, כפי שאמרו לפני, אין סכנה מהותית. סביר להניח שאחרי מספר נסיעות המפלס ירד בעצמו, כיוון שלחץ הקיטור העודף יצא דרך שסתום הבטחון של מיכל העודפים שמיועד, בין השאר, למצב כזה.

בנושא ה"מים ירוקים" ושאיבה עם הפה - מאוד לא מומלץ. יש בנוזל קירור אתילן גליקול, חומר עם תכונות רצויות מאוד למערכת קירור (טמפ. רתיחה גבוהה, טמפ. קפיאה נמוכה, שמנוניות), אך בלתי רצויות בצורה קיצונית לאורגניזמים חיים.

30 מיליליטר הם כל הכמות הדרושה כדי להרוג אדם בוגר, ושאיבת נוזל כזה לתוך הפה (גם ללא תוכניות לבולעו) היא פרקטיקה גרועה מאוד.

מי שממש חייב לשאוב עודפים ממיכל יכול לגשת לכל סניף סופר-פארם ולרכוש מזרק בעלות של 1 ש"ח.

פורסם

"אתילן גליקול" חומר המוחק קמטים במוח .

למשתמש נשאר מוח חלק !

טעמו מתוק אך לא מומלץ !

נסה לשאוב בעזרת מזרק כפי שהמליץ קודמי בשרשור .

אכן שרשור משעשע !

• תוכן חדש...