Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר אוטומטי ב 307...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כן , גם למשפחתי הגיע הפגע.

307 מודל 2003 עם כ 34K ק"מ, עם בעיה בגיר.

המוסך המורשה של פיזו בצפון איתר את הבעיה בשסתום חשמלי , אשר לטענתם מקולקל וגורם מדי פעם להחלפת הילוך אלימה.

עלות תיקון מוערכת כ 1900 ש"ח לפני מע"מ...

מישהו נתקל בבעיה דומה ??, האם אוכל לקבל הסבר על מהות הבעיה מיודעי דבר.

ולשאלה מפגרת, הרכב כבר לא באחריות.. , האם יש טעם לפנות ליבואן ולדרוש השתתפות בתיקון ??

לעניות דעתי , תקלה מעין זו אינה בגדר הסביר לאור כמות הק"מ הזעירה שהרכב עבר.

אודה לכם על תגובותיכם.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדובר בתופעה דיי מוכרת בדגמי ה AL4 בפג'ו 307.

שווה לנסות לדבר עם היבואן לטובת השתתפות בתיקון.

מדובר ב-2 שסתומים קטנים שיושבים בתוך הגיר, משהו שמזכיר סולונויד, שבתוכם קיים חריר קטן מאוד דרכו עובר שמן.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לאחר שיחה עם מנהל המוסך (כיוון שמיקי מנהל הטכני אינו מוכן לדבר עם לקוחות....) התברר שבמקום עלות של 2100 ש"ח כולל מע"מ, יהיה עלי לשלם 1200 ש"ח כולל מע"מ .

אבל..... , עלי לחתום על כתב ויתור שאין לי תביעות נוספות מלובינסקי במקרה של תקלות בגיר ...

NICE , רכב שעבר 34K ק"מ , טופל אצל היבואן , והיבואן מתנער מאחריות בסיסית לתוצרת הקלוקלת שלו..

פורסם

לפיז'ו יש אחריות ל-4 שנים, לא ? לפחות בפרסום.

כנראה באותיות הקטנות רשום אחרת :(

היתה לי 307 כ-3 שנים ואני יכול לומר בוודאות שאם מדובר בהעברה אלימה להילוך לראשון - זה אצל כולם.

תנסה ללכת על העניין של הטעיה בפרסום.

חוצמזה, אם זה בעיה סדרתית הם צריכים לקחת אחריות על זה !

פורסם
עלי לחתום על כתב ויתור שאין לי תביעות נוספות מלובינסקי במקרה של תקלות בגיר ...

זה לגיטימי שידרשו ממך כזה דבר מאחר והרכב אינו בתקופת האחריות של היצרן.

ברגע שאתה בא לתקן תקלה שלא במסגרת אחריות היצרן, ההשתתפות של היבואן בעלות התיקון היא לא יותר מ"רצון טוב" או "הנחה" על עלות התיקון.

כל עוד לא יצא RECALL מסודר בנושא - היצרן למעשה לא "הודה" בשום תקלה - לכן אין פה שום קייס למשפט בו אמרת ש"היבואן מתנער מאחריות בסיסית לתוצרת הקלוקלת שלו".

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אסף, האחריות היא על הנייר בלבד.. , היבואן עושה עבודה טובה מאוד ומתנער מהאחריות שלו לתקלה, שמביקור במוסך אני לא בודד במערכה...

היבואן אינו מוכן לקחת אחריות, ומבקש על מסמך ויתור לכל תביעה עתידית אם הגיר יתקלקל שוב..

אין ספק שאשקול שוב קניה של רכב נוסף מתוצרת זו, במיוחד לאור היחס , וחוסר הנכונות של מנהל הטכני של היבואן לדבר עימי..

לקחת את כספי בעת מעמד הקניה, עם זה לא היתה כל בעיה, כשיש בעיה הדורשת מתן שירות, נציג היבואן פתאום לא מוכן לדבר איתך...

מה אגיד, לתפארת מדינת ישראל...

פורסם

איציק , ברמת העיקרון אתה צודק, משפטית כל עוד היצרן לא הכריז על ריקול אין עילה ליבואן לתקן את הגיר.

אבל ישנה כאן בעיה של סבירות התקלה ברכב שהוא חמעשה ינוקא על הכביש.

האם היבואן מצהיר בזאת שהגיר שהוא מיצר יחזיק מעמד ללא תקלות רק 34K ק"מ, זה אורך החיים הסביר לגיר ללא תקלות שמייצרת פיזו ??

מסריקה מהירה בפורומים השונים , מסתבר שאני ממש לא היחיד, יכול להיות שיש פה קייס לתביעה יצוגית מול היצרן \ יבואן.

פורסם

אל תאשים לשווא את היבואן - הוא לא האשם בכל הסיפור... הוא בסה"כ עובד מול קריטריונים שהיצרן הציב לו. במידה ויש לך השגות בנושא אז אולי כדאי שתפנה ליצרן שיכריז על RECALL ויתקן את כולם ללא תשלום. הסיכויים שזה יקרה קלושים - אבל אולי אתה לפחות תרוויח מזה משהו.

בנוגע לנסועה שהרכב שלך עבר - אצלך זה 34K ויש מכוניות שזה 60K , 100K ויש גם עם 20K.

קורה לפעמים שיש תקלה ביצור שאינה מתגלה במועד מוקדם אלא רק כעבור זמן שהרכב צובר קצת בלאי. אם אתה מספר שראית את התקלה הספציפית הזו אצל עוד הרבה אנשים, ייתכן וכשל תיכנוני מסויים הוא זה שמוביל את כולם, בשלב זה או אחר, לתקלה המסויימת הזו.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני רוצה לומר לכולכם ! ! ! חב' לובינסקי מעניקה והעניקה לא פעם וליותר מלאדם או גוף אחד, אחריות של רצון טוב על חשבונה וללא כל השתתפות מצד היצרן לדעתי הרבה יותר מכל יבואן אחר, (הכל בהתאם לנסיבות העניין) חב' לובינסקי ידועה באמינותה ביחסה האישי הטוב והמסור, האיכותי, והקפדני לכל לקוח באשר הוא, ובפרט כאשר מדובר ברכב שנסע כ"כ מעט וטופל באופן רציף במוסכים מורשים, לא הייתי מגדיר את ה - 307 "כפגע" מדובר במכונית מוצלחת במיוחד בכל קנה מידה, ( אינני מייצג את חב' לובינסקי אך אני מכיר הרבה מאוד לקוחות המרוצים מאוד, ואף יותר מכך מאופן טיפולם ע"י היבואן.) מכל מקום מעולם לא נתקלתי במקרה בו ניסה היבואן להתחמק מאחריות אלא ההפך הוא הנכון, ולראיה המקרה שלך לדעתי הצעת היבואן הינה יותר מנדיבה.

פורסם

לא יודע,,,,,

אני מכיר את הנהלים...

דבר אחד לא מסתדר לי בראש.... תקלה בגיר אחרי 34K , תגידו לי, בטויוטה זה היה קורה?

ואם כן ביותר מ10% מכמות התקלות של הצרפתיות ?

כן שירות, לא שירות, נגיד שירות טוב ויבואן מתחשב, וואלה.... לא רוצה כזה אוטו!!

זוהי דעתי האישית כאדם ולא הובעה כאן דעתי כבעל מקצוע.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
לא יודע,,,,,

דבר אחד לא מסתדר לי בראש.... תקלה בגיר אחרי 34K , תגידו לי, בטויוטה זה היה קורה?

ואם כן ביותר מ10% מכמות התקלות של הצרפתיות ?

כן שירות, לא שירות, נגיד שירות טוב ויבואן מתחשב, וואלה.... לא רוצה כזה אוטו!!

זוהי דעתי האישית כאדם ולא הובעה כאן דעתי כבעל מקצוע.

דני

מה אתה מנסה לומר בזה? שטויוטה יותר אמינה? נכון, טויוטה יותר אמינה. קיבלת.

אבל:

א. מה הקשר לנושא השרשור?

ב. כיצד זה תרם לשרשור? מה, בעל ה-307 יגיד עכשיו לעצמו בעקבות מה שרשמת: "וואלה, זו צרפתיה, איך לא חשבתי על זה.... עכשיו הבנתי למה יש בעיה בגיר..." ?

ג. על אותה הדוגמא שכתבת בעקבותיה "בטויוטה זה לא היה קורה", קיימות לא מעט דוגמאות ל"זה קרה בטויוטה".

אתה חפץ בדוגמא? בבקשה:

אין צורך להזכיר את פרשיית רפידות הבלמים הלקויים של הקורולה החדשה שנחתה ב-2003 בארץ, בעקבותיה בוצעה החלפת רפידות בלמים מוקדמת ביותר במספר רב של מכוניות (לאחר 10,000 ק"מ ואף פחות).

ולא חסרות עוד דוגמאות. אם תחפוץ בהן בכל זאת, פנה אליי בפרטי ותענה.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

חבר'ה, תרגעו...

אפי, ההשוואה שכרגע עשית לא ממש מעשית או נכונה. אני מניח שאתה לא היית מתייחס להחלפת רפידות בלמים כמו לניתוח קיסרי לגיר האוטומטי ברכב שלך, נכון ?

אם אתה רוצה דוגמאות, פנה אליי בפרטי.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אין ספק שפיג'ו יותר נוחה, לגבי בטיחות....? אפילו היאריס החדשה קבלה 5 כוכבי בטיחות...!!!

בכל מקרה אוטו מפנק לא שווה את כאבי הלב של התקלות הקשות שבו.

טעמו הטוב של הנסיעה הנעימה מתפוגג מהר מכאבי הלב של הניתוחים הקיסריים שהרכב זקוק להם.

כאמור דעתי האישית כאדם ולא כאיש מקצוע.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...